Za neverjet
Je žalitev ja, sem prav zgrožena nad sabo, da sem postala taka kot vi( da sem se pustila sprovocirat), pa še en teden nisem tu.[/quote]
Ok – te razumem. Tudi sama se trudim , da ne bi bila taka, toda kmalu tak postaneš zaradi določenih uporabnikov, ki so prav zoprni, nadležni, enolični, nezanimivi, vulgarni, nesramni ipd pa še kar dalje vsiljujejo svoje “zmagovalne recepte” ipd blabla. Sicer pa neke škode ni dokler zmoreš vso to tipkanje vzeti kot zabavo, prosti čas….
Potem si pa očitno preneumen, da bi te komentarje preskočil in ne bral. Proti temu pa ni nekega zdravila, vsaj jaz ga ne poznam. :))
Ti bi rad, da se svet spremeni, zato da boš ti dobre volje. E, tako pa to ne gre. Ti se boš moral spremeniti ali boš pač cepetal še naprej.[/quote]
To kar si ravnokar napisal je pa daleč od resnice Popaj. Jaz, ko odprem temo, nima veze katero že, takoj, hočeš, ali nočeš, zagledam v njej najmanj deset tvojih prispevkov. Ker me zanima, če je slučajno kdo podal repliko na moj komentar, opazim, da si me zopet TI citiral. Torej je neizogibno NEprebrati tvoj komentar, tiste dve vrstici jaz preberem v pičlih dveh sekundicah, kaj več pa itak ni moč pričakovati od tebe.
Sadni, privlačiva se, a ne vidiš? Smolo imaš, ker sem jaz že zaseden. Si hud? :))
nekoč v neki lepi mirni deželi, kjer so vsi razumeli in si pomagali
so dobili internet
potem pa je šlo vse k vragom žvižgat in je svojat podivjala v tem, da je vsakdo dokazoval kako bolj nefunkcionale, asocialen, nejebljiv JE.
staršem pa je bilo potrebno zagotoviti umiranje na državne stroške, ker nihče od potomstva ni ustvarjal dodane vrednosti, davkov, sociale … skratka deželica je s časom postala prazna.
Je žalitev ja, sem prav zgrožena nad sabo, da sem postala taka kot vi( da sem se pustila sprovocirat), pa še en teden nisem tu.[/quote]
Ok – te razumem. Tudi sama se trudim , da ne bi bila taka, toda kmalu tak postaneš zaradi določenih uporabnikov, ki so prav zoprni, nadležni, enolični, nezanimivi, vulgarni, nesramni ipd pa še kar dalje vsiljujejo svoje “zmagovalne recepte” ipd blabla. Sicer pa neke škode ni dokler zmoreš vso to tipkanje vzeti kot zabavo, prosti čas….[/quote]
Takšni in drugačni uporabniki le v tebi prebudijo tisti del tebe, ki še ga ne poznaš ali pa v vsakdanjem življenju ne pride do izraza.
Zaradi samega debatiranja in filozofiranja, pa ne postaneš drug človek. Ker bi to bilo res neverjetno, da bi drugi imeli takšno moč, da bi te spremenili. 🙂
Ok – te razumem. Tudi sama se trudim , da ne bi bila taka, toda kmalu tak postaneš zaradi določenih uporabnikov, ki so prav zoprni, nadležni, enolični, nezanimivi, vulgarni, nesramni ipd pa še kar dalje vsiljujejo svoje “zmagovalne recepte” ipd blabla. Sicer pa neke škode ni dokler zmoreš vso to tipkanje vzeti kot zabavo, prosti čas….[/quote]
Takšni in drugačni uporabniki le v tebi prebudijo tisti del tebe, ki še ga ne poznaš ali pa v vsakdanjem življenju ne pride do izraza.
Zaradi samega debatiranja in filozofiranja, pa ne postaneš drug človek. Ker bi to bilo res neverjetno, da bi drugi imeli takšno moč, da bi te spremenili. :)[/quote]
Kaj pa če gre le za posnemanje ali celo za izravnavo kar dobiš to vrneš ?
si zamišljate, da bi imeli tipi curake 25cm+ babnice pa bi lahko sprejele samo 5cm+
in potem bi tip naenkrat lahko nasajal 5 babnic??
NE???
proučite islam ☺
ali pa kakšno sekto ☺
ali pa se babnice do smrti sekirajte ☺ … lahko pa ste tudi nesrečne. Bog z vami.
Forum je zaprt za komentiranje.