Za neverjet
Sej je res nepomembna. Povej mi, a bo avtorica kaj dosegla s tem, se je mogoče kaj spremenilo od včeraj ? Dej no dej, kar naprej se iste teme odpirajo, ta če ni že deseta v zadnjih dveh mesecih. Naj raje zamenjajo moderatorja pa bo.[/quote]
Morda pa drugi moderator ne bo tako usmiljen do tebe in ostalih grešnikov 😛
Ali res to iščeš? Ne bi rekla 🙂
Kaj če bi se zmenili in bi Robi strogo pobrisal vse kar ne sodi pod naslov teme, naslovi pa naj bi bili malo bolj določljivi in ko se pojavi kak dosadni in kritizira, žali, komentira pisca osebno namesto, da razpravlja strogo o temi se komentar prosto poradira. Tako bi imeli teme z točno določeno tematiko.
Brez izjem, tudi ta komentar ne sodi v to temo :)[/quote]
Saj je bila tema naslovljena piscu in njegovi zaročenki. Kaj je potem bilo offtopic napisanga tam in zakaj se je tista tema potem sploh zaprla ? To, da bo prišlo do kreganja bi pa lahko Robi že v naprej predvidel, tako da sploh nevem zakaj je odobril tako temo. Pa praviš, da žalim uporabnike, potem me pa oklicuješ za dosadnega, otročjega, da naj grem v vrtec in podobne izpade imaš, kot si jih imel včeraj, pa dan za tem, skratka vsak dan mi napišeš eno pikantno povsem nepotrebnem. Kar nekaj se vmešavaš v pogovor, ko te nihče ne omenja. Če je že kdo, ki ne zna normalno debatirat si to ti. Še malo pa boš delal konkurenco Nm-3w-ju.
Kaj če bi se zmenili in bi Robi strogo pobrisal vse kar ne sodi pod naslov teme, naslovi pa naj bi bili malo bolj določljivi in ko se pojavi kak dosadni in kritizira, žali, komentira pisca osebno namesto, da razpravlja strogo o temi se komentar prosto poradira. Tako bi imeli teme z točno določeno tematiko.
Brez izjem, tudi ta komentar ne sodi v to temo :)[/quote]
Saj je bila tema naslovljena piscu in njegovi zaročenki. Kaj je potem bilo offtopic napisanga tam in zakaj se je tista tema potem sploh zaprla ? To, da bo prišlo do kreganja bi pa lahko Robi že v naprej predvidel, tako da sploh nevem zakaj je odobril tako temo. Pa praviš, da žalim uporabnike, potem me pa oklicuješ za dosadnega, otročjega, da naj grem v vrtec in podobne izpade imaš, kot si jih imel včeraj, pa dan za tem, skratka vsak dan mi napišeš eno pikantno povsem nepotrebnem. Kar nekaj se vmešavaš v pogovor, ko te nihče ne omenja. Če je že kdo, ki ne zna normalno debatirat si to ti. Še malo pa boš delal konkurenco Nm-3w-ju.[/quote]Ne ser* klanfe, (do)Sadni… :/
Postavljaš neke absolutne trditve o vsakem in potem se kregaš/provociraš na osnovi tega.
Pri Primožu si ne dovoliš tega, tam prijazno mahaš z repom…. 😉
Na Ljubezenskem forumu nimajo problemov z mano, prav tako na vseh ostalih forumih ne.[/quote]
Zato, ker se oglasiš enkrat na par dni. Tu si pa nonstop gor, dan in noč. Mogoče zato. 😉
To ne spremeni tega, kar sem povedal, tudi, če sem na prvem mestu. Povedal sem ti samo, zakaj tam s tabo nimajo problemov, tu pa.
Kdo pa ima vse probleme z mano. Hm, pa poglejmo : Ti pa tvoj zastopnik On_. Robija nisem štel, ker mi ne najeda tok kot vidva. Torej imam probleme samo z dvema uporabnikoma, ki me ves čas provocirata z glupimi citati. Nevem kolikokrat mora človek še tebi to objasnit, kaj si res tok zaostal ?
Na forumu Ljubezenski nasveti se pa ne bosta vmešavala v moje poste, ker tam je nekdo drug moderator in itak že v naprej vesta, da bo vse pobrisano. Tam si ponavadi tudi več časa vzamem za pisanje, nazadnje sem napisal komentar sestavljen iz več kot sedemsto besed. Veš jaz ne maram takih “debat” in podajanja “argumentov” v obliki enovrstičnih stavkov. To tebe veseli, ti bi se z mano šel te igrice, kot da sva 5 let stara. Če bi res kazal kakšne znake zrelosti, potem bi upošteval mojo željo, ko ti pravim, da me pustiš pri miru in me od tistega dne ne bi več citiral, samo očitno je to zate pretežka naloga.
In ja vem kakšen bo odgovor. Še enkrat me bo citiral Robi in mi napisal : to je javni, forum vsak lahko piše kar želi, bla bla,… Vse lepo in prav, samo jaz še vedno ne maram prebirat komentarjev neumnih ljudi, tako, da bi mi ignore funkcija v tem primeru prišla še kako prav.
Da bi prišla do mojga nivoja, bi rabla it na lift, pa se vse od prtličja furat do dvanajstega štuka.[/quote]
Hvala.
Se počutiš bolje, če nekoga žališ?[/quote]
Reči neznancu, da se ne boš spuščala na njegov nivo pa ni žalitev ali kak? :))
pravzaprav ni čudno, da je država kjer je in imamo zakonodajo, ki ne velja niti za dan pred sprejetjem
ob takih pravnikih, sociologih, ekonomistih … kot se tikaj napihujejo bolje od najlepšik krot
Potem si pa očitno preneumen, da bi te komentarje preskočil in ne bral. Proti temu pa ni nekega zdravila, vsaj jaz ga ne poznam. :))
Ti bi rad, da se svet spremeni, zato da boš ti dobre volje. E, tako pa to ne gre. Ti se boš moral spremeniti ali boš pač cepetal še naprej.
Se ne bom spuščala na tvoj nivo.[/quote]
Da bi prišla do mojga nivoja, bi rabla it na lift, pa se vse od prtličja furat do dvanajstega štuka.[/quote]
In pol ti praviš meni, da sem sanjač, medtem, ko jokaš tam gori iz oblakov na nas tu spodaj. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.