Za neverjet
Sem dokaj nova tukaj, ampak res ne morem verjet, kako vam uspe vsako temo speljat na osebna prepucavanja, pa potem v delanje norca iz nekoga v smislu, saj sem se samo hecala, pa iz teme, kako narediti dobre kremšnite, spet izvedeti jovo na novo, kdo s kom in s kom ne, pa zakaj ne, pa koliko ta previsi na spletu, ups, kje se je spoznal in podobne.
Ali ste toliko padli notri v virtualo, da čutite, da morate za vsako ceno doseči svoje, uveljaviti svojo besedo? Včasih se je bolje ugrizniti v jezik ali napisati, pa preden spodaj pritisnete Oddaj, uporabiti tisto tipko, desno zgoraj, s puščico v levo.
Jaz sem nevtralna, ne vem, kateri držijo skupaj, kateri so ta drugi, kateri pa pridejo samo takole otresat kot jaz. Niti se ne nameravam pridružiti nobenemu klanu.
Ni v moji naravi, da bi obsojala, vendar resno vprašam, zakaj to počnete?
Zdaj pa si privoščite, poiščite vse slovnične napake, pa da vidim, če vam uspe,
speljati temo v maloro?
On_, kaj hočeš reči, da sem padla v gnezdo mentalistov?
Potem je bolje, da se čimprej poberem, preden boste še mene prebrali:)))
Popay, ko bi le vedela, za kaj naj se te držim, da bo varno:)))
NM-3w, menda obstaja v religijah en obred, kjer te pošpricajo in si potem opran greha.
Bom pač potrpela tisto špricanje:)))
Ta post res paše v to temo, ker je za “neverjet”, da moraš vsak dan in milijonkrat napisati eno in isto….Res si že dosaden s tem in tvojim Markotom ter njegovim življenjem.[/quote]
In s tem si ponovno dokazal zakaj sodiš med najslabše moderatorje vseh časov. Namesto, da bi mi to obvestil na zasebca, pišeš o tem javno in s tem še sam prispevaš k nekonstruktivni debati :>
zakaj pa ti tega nisi napisal na privat, glede na to, da ni konstruktivno za debato?
Sej je res nepomembna. Povej mi, a bo avtorica kaj dosegla s tem, se je mogoče kaj spremenilo od včeraj ? Dej no dej, kar naprej se iste teme odpirajo, ta če ni že deseta v zadnjih dveh mesecih. Naj raje zamenjajo moderatorja pa bo.
Kaj če bi se zmenili in bi Robi strogo pobrisal vse kar ne sodi pod naslov teme, naslovi pa naj bi bili malo bolj določljivi in ko se pojavi kak dosadni in kritizira, žali, komentira pisca osebno namesto, da razpravlja strogo o temi se komentar prosto poradira. Tako bi imeli teme z točno določeno tematiko.
Brez izjem, tudi ta komentar ne sodi v to temo 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.