Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za nasprotnike cepljenja

Za nasprotnike cepljenja

smo bili že vsi cepljeni proti temu, če bo potrebno se bom pa ponovno… pač nismo vsi glupi paranoiki tvoje sorte.[/quote]

Tvoje telo že zdavnaj ni več zaščiteno. Cepiva “držijo” od 5 do 7 let. Torej, je že potrebno. Če je potrebno otroke, se verjetno moramo tudi odrasli, da omejimo širjenje bolezni v dobrobit družbe. Sicer pa je bilo vprašanje provokativno zastavljeno, česar nisi štekal. Sama pa imam o cepljenju določeno mnenje.

smo bili že vsi cepljeni proti temu, če bo potrebno se bom pa ponovno… pač nismo vsi glupi paranoiki tvoje sorte.[/quote]

Tvoje telo že zdavnaj ni več zaščiteno. Cepiva “držijo” od 5 do 7 let. Torej, je že potrebno. Če je potrebno otroke, se verjetno moramo tudi odrasli, da omejimo širjenje bolezni v dobrobit družbe. Sicer pa je bilo vprašanje provokativno zastavljeno, česar nisi štekal. Sama pa imam o cepljenju določeno mnenje.[/quote]

jst ga mam tud, me razni anticepilci ne prepričajo s svojim zgrešenim bluzenjem.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

No, s to izjavo si dokazal svoj domet (beri IQ = številki noge)

Mislim, kaj zaboga pomeni, če bo potrebno??? Ko bo izbruhnila epidemija, se boš tekel cepit, al kako? Po teoriji zagovornikov cepljenja bi morali itak biti vsi cepljeni in potem do epidemij ali izbruhov ne bo prišlo. Ampak seveda 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} + precepljenost nikoli ne bo dosežena, ker vsi tukaj samo skačete v luft zaradi otrok, zase pa nimate pojma, kdaj ste dobili zadnji šus. Tudi če so cepiva učinkovita, imajo domet 5-10 let max, potem je treba obnoviti. Kar pa seveda nihče od vas v nebo vpijočih ne počne. Toliko o čredni imunosti. In toliko o dvoličnosti.

Mislim, kaj zaboga pomeni, če bo potrebno??? Ko bo izbruhnila epidemija, se boš tekel cepit, al kako? Po teoriji zagovornikov cepljenja bi morali itak biti vsi cepljeni in potem do epidemij ali izbruhov ne bo prišlo. Ampak seveda 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} + precepljenost nikoli ne bo dosežena, ker vsi tukaj samo skačete v luft zaradi otrok, zase pa nimate pojma, kdaj ste dobili zadnji šus. Tudi če so cepiva učinkovita, imajo domet 5-10 let max, potem je treba obnoviti. Kar pa seveda nihče od vas v nebo vpijočih ne počne. Toliko o čredni imunosti. In toliko o dvoličnosti.[/quote]

še zmer je moj iq višji od tvojga, zdej pa pejd zabijaj z glavo v zid za kej druzga je tko nimaš… če bo potrebno je blo mišljen v primeru da cepivo popusti, kar pa še nekej časa ne bo.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

ja in to še ne pomen po defaultu, da je njihova kilaža v povezavi z bilo kerim diabetesom… nikar tako šablonsko vse jemat, kar na netu piše, reala je bistveno drugačna.[/quote][/quote]

Ne, reala ni bistveno drugačna. Jaz govorim o tem, koga poznam, ti pa meni o netu?!? Glej, če se dobro počutiš v svoji koži, super. Jaz vem, da sem se z več kilami slabše. Bolj okorno, brez sape, brez kondicije. To pa zame ni zdravo. Pa nisem bila nikoli ekstremno debela. Ampak ti itak veš najbolje, a ne? Nivo kulture si pa dokazal v svojem zadnjem postu. LP

Tvoje telo že zdavnaj ni več zaščiteno. Cepiva “držijo” od 5 do 7 let. Torej, je že potrebno. Če je potrebno otroke, se verjetno moramo tudi odrasli, da omejimo širjenje bolezni v dobrobit družbe. Sicer pa je bilo vprašanje provokativno zastavljeno, česar nisi štekal. Sama pa imam o cepljenju določeno mnenje.[/quote]

jst ga mam tud, me razni anticepilci ne prepričajo s svojim zgrešenim bluzenjem.[/quote]

Ti nimaš nobenega mnenja, saj če bi ga imel, bi bil osveščen in bi zase in za družbo primerno poskrbel. Torej če te malo karikiram spadaš dejansko med anticepilce, saj svojega zdravja in zdravja drugih ne ohranjaš s preventivnim cepljenjem.

Mislim, kaj zaboga pomeni, če bo potrebno??? Ko bo izbruhnila epidemija, se boš tekel cepit, al kako? Po teoriji zagovornikov cepljenja bi morali itak biti vsi cepljeni in potem do epidemij ali izbruhov ne bo prišlo. Ampak seveda 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} + precepljenost nikoli ne bo dosežena, ker vsi tukaj samo skačete v luft zaradi otrok, zase pa nimate pojma, kdaj ste dobili zadnji šus. Tudi če so cepiva učinkovita, imajo domet 5-10 let max, potem je treba obnoviti. Kar pa seveda nihče od vas v nebo vpijočih ne počne. Toliko o čredni imunosti. In toliko o dvoličnosti.[/quote]

še zmer je moj iq višji od tvojga, zdej pa pejd zabijaj z glavo v zid za kej druzga je tko nimaš… če bo potrebno je blo mišljen v primeru da cepivo popusti, kar pa še nekej časa ne bo.[/quote]

Res me spravljaš v smeh. Ker nimaš argumentov, uporabljaš psovke. Kako tipično. Kot sem že povedala zgoraj, povedal si vse, s temle samo še utrjuješ svoj “položaj”.

PS. V primeru, da cepivo popusti? In to boš vedel kako? Kako veš, da sploh zdaj “drži” (v primeru seveda, da si res bil v roku cepljen, kar pa močno dvomim)?

še zmer je moj iq višji od tvojga, zdej pa pejd zabijaj z glavo v zid za kej druzga je tko nimaš… če bo potrebno je blo mišljen v primeru da cepivo popusti, kar pa še nekej časa ne bo.[/quote]

sej nima argumentov, pa brezveze žali…daj povej, kdaj po tvoje cepivo popusti, vsi stari nad 30 nimamo nikakršne zaščite več, če smo jo sploh kdaj imeli…samo najlažje je zajet dojenčke, itak ima vsak sistematske preglede, kjer nam uturijo še cepljenje…potem pa valjda nimajo več nadzora nad nami…kdo pa se bo hodil, recimo ko je izven šole in obveznih cepljenj..na lastno voljo še cepit…sej vidite, da imamo najnižjo stopnjo cepljenja proti KME.., ki je prostovoljno..

To že vsak otrok ve, da ni zdravo. Maščoba ni nič drugega, kot odvečna teža in si zamisli, da vsak dan na sebi nosiš 25 kilski žakelj cementa. 🙂

sej nima argumentov, pa brezveze žali…daj povej, kdaj po tvoje cepivo popusti, vsi stari nad 30 nimamo nikakršne zaščite več, če smo jo sploh kdaj imeli…samo najlažje je zajet dojenčke, itak ima vsak sistematske preglede, kjer nam uturijo še cepljenje…potem pa valjda nimajo več nadzora nad nami…kdo pa se bo hodil, recimo ko je izven šole in obveznih cepljenj..na lastno voljo še cepit…sej vidite, da imamo najnižjo stopnjo cepljenja proti KME.., ki je prostovoljno..[/quote]

za kure je dost argumentov v strokovnih člankih, sam takih kure ne znate brat… zaščite pa nimaš, če se ne greš ponovno cepit ane…če se greš pa zaščito dobiš, pa še to ne pomen, da zaprmej ne boš fasal bolezni ampak, da jo preboliš v blažji obliki, kt če se ne cepiš, zato k ti je en kreten tvojo še bolj kretensko butarco nafilal z idejo, da če se cepiš al pa cepiš svoje otroke boste pa komplet debilni pa krivi pa puklasti ampak se vam ni treba tega bat, ker to ste že brez cepiv in cepljenja. KMe je pa svoja zgodba, tist k je velik po gozdovih pa tam kjer je na splošno več klopov se gre že cepit, meščanarji, k vam al pa jim je vrhunec dneva it na izlet v nakupovaln center se pa ne hodijo cepit prot kme, sam pol k kdo nevede kšnga klopa s sabo prnese je pa panika, sam takrt je lahk že prepozn.

To že vsak otrok ve, da ni zdravo. Maščoba ni nič drugega, kot odvečna teža in si zamisli, da vsak dan na sebi nosiš 25 kilski žakelj cementa. :)[/quote]

a to ti je že povedal kdo da tist 25 kg žakelj cementa je mrtva teža, k jo nosiš na eni točki pa je mal drugač kt če je to razporejen po celem telesu, najbrž ne, zdravo pa… sej pravm, k boš ti zdrav zgledal pa govori kaj je zdravo pa kaj ni.

Tu je lepo prišlo do izraza tvoje neodgovorno razmišljanje. Po tvoje se človek lahko nažira s sladkarijami in redi, pa tako dolgo nadaljuje s tem, dokler resnično ne zboli. Saj bo potem pač šel ali šla do dohtarjev, ki ji bodo dali zdravila, pa inzulin…In to je zame čisto zlorabljanje medicine ter neodgovorno obnašanje, ki je očitno tebi zelo blizu, ker drugače ti ne bi šlo to v nos kar pišem.
In bi že bil čas, da se debelost definira kot bolezen, saj so v ozadju zanemarjanja telesa in zdravja, vedno neke težave. Največkrat psihičnega izvora.

No, saj si lahko ta cement nasipaš po žepih, pa obesiš kakšno vrečo okrog trebuha…Ker je po tvojih merilih tista viseča vreča maščobe na trebuhu pogoj za zdrav videz in zdravega človeka. 🙂
Dokler se počutim zdravo in imam idealno težo ter mi ljudje pripisujejo 10-15 let manj in nimam visečega trebuha, sem popolnoma zadovoljen svojim videzom.
Ti pa kar obdrži svoj trebuh. 🙂

jst ga mam tud, me razni anticepilci ne prepričajo s svojim zgrešenim bluzenjem.[/quote]

Ti nimaš nobenega mnenja, saj če bi ga imel, bi bil osveščen in bi zase in za družbo primerno poskrbel. Torej če te malo karikiram spadaš dejansko med anticepilce, saj svojega zdravja in zdravja drugih ne ohranjaš s preventivnim cepljenjem.[/quote]

brez skrbi, jst sem zase že poskrbel, k je pa kdo bolan pa tud ne silim v tistga človeka takrat ampak držim distanco.

Tu je lepo prišlo do izraza tvoje neodgovorno razmišljanje. Po tvoje se človek lahko nažira s sladkarijami in redi, pa tako dolgo nadaljuje s tem, dokler resnično ne zboli. Saj bo potem pač šel ali šla do dohtarjev, ki ji bodo dali zdravila, pa inzulin…In to je zame čisto zlorabljanje medicine ter neodgovorno obnašanje, ki je očitno tebi zelo blizu, ker drugače ti ne bi šlo to v nos kar pišem.
In bi že bil čas, da se debelost definira kot bolezen, saj so v ozadju zanemarjanja telesa in zdravja, vedno neke težave. Največkrat psihičnega izvora.

No, saj si lahko ta cement nasipaš po žepih, pa obesiš kakšno vrečo okrog trebuha…Ker je po tvojih merilih tista viseča vreča maščobe na trebuhu pogoj za zdrav videz in zdravega človeka. 🙂
Dokler se počutim zdravo in imam idealno težo ter mi ljudje pripisujejo 10-15 let manj in nimam visečega trebuha, sem popolnoma zadovoljen svojim videzom.
Ti pa kar obdrži svoj trebuh. :)[/quote]

spet sam tvoj zgrešen ugibanje, k boš jedel vse pa normalno takrat govor pa pametuj o zdravju, doker si pa samo na ohrovtu pa mnenja o zdravju zadržuj zase. je pa tist špeh sigurno bolj zdrav kt razpadanje pri živem telesu kar se dogaja tebi ampak tega si nikol ne boš priznal, sicer je pa isto s tem tvojim žakljem cementa z mišično maso, se lih tko razporedi ali pa z idealno težo ali bilo čem že… pač nisi kompetenten za podajanje nekih besed o zdravju, ker ga tudi sam nimaš.

Ja, seveda. Samo na ohrovtu sem in razpadam….:))))
Dobra fora, ni kaj. 🙂

chloroquinw https://chloroquineorigin.com/# hydroxychloroquinone

Odgovor na objavo uporabnika
Sunce jarko, 15.08.2014 ob 11:21

Cepiva so torej nateg, zarota in ciničen biznis farmacevtske industrije. Popolnoma nepotrebna. Celo škodljiva. Zdaj pa mene zanima, kakšen odnos imate do drugih produktov-nategov farmacevtskega biznisa? Vzamete kdaj kakšno sredstvo proti bolečinam? Pri zobozdravniku vedno zavrnete lokalno anestezijo? Kakšno stališče imate glede jemanja insulina za diabetike? Ali zdravila za zniževanje previsokega krvnega tlaka? Ste tako dosledni, kot ste do cepiv, tudi pri vseh drugih zvarkih te iste industrije? Predvidevam, da je lekarna za vas prepovedan območje.

Farmacija ima mogoče 1 promil koristnih zdravil. Logično, drugače še najbolj naivnim ovcam ne bi nič več prodali. To je to.

Odgovor na objavo uporabnika
eco ati, 15.08.2014 ob 11:35

Lepo in fajn, ampak k zobozdravniku je dobro iti pogostejej. Verjetno ti đe zelo smrdi iz ust )

V bistvu zobozdravnika rabiš samo, če ne skrbiš dovolj za ustno higieno. Sama pri 40+ nimam nobene plombe, niti zobnega kamna, tako da na rednih kontrolah zobozdravnik nima kaj za početi z menoj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close