Za nas solo riderje danes -Bordžetka in Mr. Darcy
za dušco privezat, 24.12.2021 ob 23:18
Meni napali Mr. Darcy v mladih letih -Colin Firth himself one and the only- nobena tvoja servirana telenovela…
Pri telenovelah se ne gre za paljenje, ampak za umetniško in estetsko vrednost, občudovanje dobro napisanega scenarija in dobre igre.
za dušco privezat, 25.12.2021 ob 01:02
Jaz se ne palim na Gringote v telenovelah, štekaš?
Pa sej nisem govoril o paljenju. Ampak dobr, če si tok napaljena pa govoriva o tem.
Gringoti niso mehičani, ampak je izraz, ki ga mehičani za američane uporablajo.
Drgač pa uredu. Nikoli ne bi mogel razumeti ženske, ki ima rada, te ploskorite bledolične nezdrave angleže, ampak dobr.
Pač ne maraš lepih tipov, ne maraš mačotov itd. Vrjetno se gre za nek šarm, ki te privlači pri tem tipu.
Kokoši ???????, 25.12.2021 ob 01:18
Pa sej nisem govoril o paljenju. Ampak dobr, če si tok napaljena pa govoriva o tem.
Gringoti niso mehičani, ampak je izraz, ki ga mehičani za američane uporablajo.
Drgač pa uredu. Nikoli ne bi mogel razumeti ženske, ki ima rada, te ploskorite bledolične nezdrave angleže, ampak dobr.
Pač ne maraš lepih tipov, ne maraš mačotov itd. Vrjetno se gre za nek šarm, ki te privlači pri tem tipu.
Ja, ker ne maram prikritih balkanskih agresivnežev, teh turškonovelnih bradežev , nič več -sploh pa ne takih, z otomanskimi vpadi v rodovnik. Je bil eden 15 let en tak mnogo preveč, ko je pokazal svoj pravi obraz po 10ih letih zakona.
Ja, Hugh Grant i v mladih letih tudi – tak dog puppy look oči- dol povešeni očesni kotički tudi zmagajo – pa samo še modrooki moški, brez balkanskega porekla. Ker sem tudi jaz severnjaškega porekla, precej severno od SLovenije.
In tip ala Hugh Grant v mladih letih tudi top – tak jebizovac.
Colin Firth, sicer zdaj je že “star stric”; pred 20imi, v času tega filam je bil pa hoooot – sploh ne zaradi “british” porekla – ampak njegov “appeal” – tak malo clumsy, zmeden, tih, nevsiljiv v družbi, javnosti, a vseeo opazen s svojo višino; da ni ko Balkanci tudi tukaj po Sloveniji – kamorkoli pride ta Balakanac, on je glavni, v družbi, samo da stresa, ker uživa, da mu vsi sledijo in se smejijo njegovim izjavam, da je on “leader” vsepovsod in nonstop – to pa Balkancu hitro stopi v glavo.
Kokoši ???????, 25.12.2021 ob 03:09
“za dušco privezat”,
Ej ti odgovorim ko se zbudim. Sem si lih kosilo skuho, pojedu in poslušu govor Janše na proslavi Samostojnosti slovenije, ko je govoru, da je prihodnost Slovencev vesolje in so mi totalka možgani zablokiral.
Komi še vem kdo sem…
Sam u pojstlo se bom zvrnu…
ma jebeš politiko. Si omagal , revež 🙂 Jaz uživam z glasbenimi frendi preko platforme, online smo. Luštno se imamo. Best X-mass, ever.
Forum je zaprt za komentiranje.