Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ZA MOŠKE

ZA MOŠKE

naj bo “ta mala” obrita na nulo, ali naravno zaraščena? Kaj vam je bolj všeč?
zanima me samo za ti dve možnosti!!

Grmiček je prava zadeva.

Urejena kosmatinka :)))

Ali ni najbolj pomembno, da je tamala takšna kot jo želi imeti ženska???

Sama se ne oziram lih na partnerje, ampak je moja mala pobrita na nulo in to zato, ker sem se jaz tako odločila, nenazadnje jo jaz prenašam naokoli v hlačkah in noben drug.

Splošno znano je, da se babe ne rihtajo ne zase (“da se bolje počutim v svoji koži”) in ne za dece (“da se ozrejo za mano, ko grem po ulici”) ampak za druge babe, da so jim druge folž, kako super zgledajo.

Splošno znano je, da se babe ne rihtajo ne zase (“da se bolje počutim v svoji koži”) in ne za dece (“da se ozrejo za mano, ko grem po ulici”) ampak za druge babe, da so jim druge folž, kako super zgledajo.[/quote]

aja? :))))
a pol si tudi spodnje frizurice rihtamo za druge babe? :)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Splošno znano je, da se babe ne rihtajo ne zase (“da se bolje počutim v svoji koži”) in ne za dece (“da se ozrejo za mano, ko grem po ulici”) ampak za druge babe, da so jim druge folž, kako super zgledajo.[/quote]

a pol si tudi spodnje frizurice rihtamo za druge babe? :)))[/quote]

Res je, ženska pamet je sposobna tega neverjetnega salto mortale.

Po zgornji definiciji bo očitno že držalo. Tale dec očitno misli, da si me tamale kažemo, ogledujemo ter z njimi prirejamo lepotna tekmovanja :))))))

Po zgornji definiciji bo očitno že držalo. Tale dec očitno misli, da si me tamale kažemo, ogledujemo ter z njimi prirejamo lepotna tekmovanja :))))))[/quote]

jp. očitno sklepa po sebi. :))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Od časa do časa so spremembe dobrodošle… tako nekako. 😉

Lepo je, da je na črtico. Pa ne za snifat.

Za na črtico mora bit po moje ful kosmata. Meni to ne rata, ker imam redke in tanke dlake. Si predstavljate, kako bi zgledala moja črtica? Kot slabo pobrita…tu in tam tri mm kocina.:-)

na nulo

Nobena od teh skrajnih možnosti. Sem za zmerno sredino oz. občasna odstopanja v katerokoli smer.

Naravna kosmata muca je ZAKOOON

Si predstavljate mačko, ki je pobrita. kako nagravžno zgleda.

ne vem, pol pol bi reku, k ni fajn lih tisth kocin ven pljuvat.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Žižek v ženski intimni frizuri vidi tri možnosti, ki odražajo tri karakterje:
– hipijevska kosmatinka,
– japijevska pristrižena frizurca,
– punkerska pobrita na nulo.
Kakršen karakter torej pač si, takšno pa imej…

Očitno ji jezično in s spodnjim orodjem ne omogočaš primerne nege, sicer ji poganjki ne bi odpadali.

Tist dec, ki zna čepljo dobro obdelat oralno, absolutno prisega na nulo…ampak res na nulo pred petimi minutami…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Očitno ji jezično in s spodnjim orodjem ne omogočaš primerne nege, sicer ji poganjki ne bi odpadali.[/quote]

genij! A vse jemlješ dobesedno?

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close