Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Za Mico in njeno prijateljico

Za Mico in njeno prijateljico

Hej!

Kaj pa ocvirkovka!?

Rada bi pohvalila to dobroto,ki jo imam zelo rada,pa ne morem,ker nisem prisla do nje pravocasno! Predvidevam,da je bila slastna kot le kaj,ker je zginila kot bi mignil. Boste pohvalile tiste,ki ste pravocasno poskusile.
Drugic ne bom mesala polente,bom pregledala vse dobrote in tudi od vsake nakaj odscipnila,kot Sneguljcica!:)))

Tudi pssst! iz Stasine torte nisem videla.

Mica,sarme se ze pogrevajo in bodo danes na nasi mizi za kosilo.Hvala za dobro popotnico!!

Prijateljica!
V mojem receptu za ocvirkovko sta dodana tudi sladkor in cimet.
Ker smatram,da je to slana jed,spustim.Ali ti uporabljas ta dva dodatka?

Se vedno fuuul dobre volje ob mislih na vas lep pozdrav Babi

Naj se vrinem….

Kolikor me je učila moja mama, je ocvirkovka brez sladkorja in brez cimeta.

LP

Saj tudi jaz delam tako,me pa vedno motita tisti sladkor in cimet (saj ga je res malo).Eni pravijo,da se ne pozna,da samo zboljsa okus.Enkrat sem ze hotela dodati,pa je moz zagnal vik in krik. Torej spet samo sol. Lp Babi

Z mami sva obljubili ocvirkovko in štajerski namaz, pa še kaj se je pripravljalo.
Na žalost, zaradi izredno neljubih in žalostnih dogodkov, ni šlo.
Upam, da bo naslednjič.
Pozdrav Andreja in mami.

Hej Andreja,sem vaju res pogresala.Mislila sem si,da vama je lahko samo kaj neljubega preprecilo na srecanje.Zal mi je,res.
Ocvirkovko pa je prinesla Micina prijateljica,le jaz sem bila prezaposlena s kuhanjem polente. lLep pozdrav tebi in mami Babi

Babi, moja prijateljica Jelka, je dejala, da bo še kdaj spekla pcvikovco, pa sva se pogovarjali, da prideva skupaj na obisk k tebi in Bojki. Seeda, bvoa šli tudi v bazen. Jelka je obljubula, da po takrat naredila svežo ocvirkovco. Lep pozdrav tebi in Bojki Mica

Hej,to se pa imenitno slisi! Vidve kar pridita,samo prej javita.
Lep pozdrav obema od naju obeh Babi

Brez cimeta sploh ni prava. V starih časih je bilo teško priti do cimeta saj je bil drag zato so delali brez.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close