Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek za (malo) starejše

za (malo) starejše

lg, kdor ima prijatelje kot si ti, sovražnikov ne potrebuje….si blesav ko sadni, sam še malo bolj

se opravičujem mislil sem znanec…že vsaj pol leta ni več prijatelj

ista k mama … vse jasno — vsaj gate per, štunfe po parih zlagej, srajce peglej, … descu ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

X6, :)))))))), mislim, da si odkril zdravilo za vzdržnost :))

Ko je človek zelo mlad, je življenje črno-belo. Kasneje postane v odtenkih sive. Res je, da ne gre samo za stvar nagonov, vendar tudi odločitve. To pove vse.

Na osnovi tega, kar si še napisala, se mi zdi, da nisi v razmerju, ki naj bi trajalo vse življenje. Vsaj se mi ne zdi, da so predpostavke takšne, da bi lahko bila z njim resnično srečna. Življenje ti večkrat postreže s težkimi preizkušnjami. Će že v štartu nisi prepričana, da je to “to”, če že v štartu imaš toliko dvomov, je uspeh težko dosegljiv. Sploh pa si ne predstavljam, kako lahko razmišljaš, da boš z njim preživela vse življenje, hkrati pa obstajajo stvari, ki mu jih ne moreš povedati. Odprt odnos je osnova vsega, saj se na njem gradi zaupanje. Če se s partnerjem ne moreš o vsem pogovarjat … no go 🙁

@neizkušena: če meniš, da bi vstrala s partnerjem pojdi na par tečajev netvorkarjev, AMWayevcev … lepo in plastično učijo samodiscipline in predanosti cilju – resno ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ravno takšni profili ljudi so največkrat prevarani: en beži od prevelike zadušljive bližine – drugi pa se “lepi” na njega in si partnerja lasti v strahu, da mora biti vedno na preži, da ne izgubi svojega “objekta”.
Če veš, da je ta človek nemogoč, da se ne bi dalo z njim ničesar pogovoriti, spakiraš, ko ga ni, pa greš.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ravno takšni profili ljudi so največkrat prevarani: en beži od prevelike zadušljive bližine – drugi pa se “lepi” na njega in si partnerja lasti v strahu, da mora biti vedno na preži, da ne izgubi svojega “objekta”.
Če veš, da je ta človek nemogoč, da se ne bi dalo z njim ničesar pogovoriti, spakiraš, ko ga ni, pa greš.[/quote]
matjazko: ti bi bil idealen partner za našo pokojno kuzlico ☺

saj, ko daš na vago sex z nmw3 in prisilnim celibatom vidiš da je celibat pravzaprav odlična izbira))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close