Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek za kratkolaske

za kratkolaske

Zanima me, kaj kratkolaske uporabljate, da ukrotite zjutraj svoje laske.
Kaj svetujete: gel, vosek, razne tekočine in katere?

Thnx za nasvet

Takoj po pranju malo gela, da ne frlijo, potem pa nič več. Sem dogovorjena s frizerko, da ima proste roke, edini pogoj je, da jaz s frizuro nimam nobenega dela. Če te postriže tako, da uboga tvoje lase (ki imajo vsem pripomočkom navkljub vedno zadnjo besedo), ni frke.
Pri kratkih laseh je velik plus tudi to, da so v parih minutah oprani in suhi, tako da porabiš za to enako časa kot da bi kakšen poležan pramen spravil v red.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

najprej takoj po pranju malo silikona, nato vosek, potem pa še žele. to je vse. pa sej je velik…

Kakšna pa je razlika med gelom in voskom?
Jaz imam doma nekakšno tekočino (Fructis) pa nisem preveč zadovolna z njo. Rabim pa nekaj, da si zjutraj (če je potrebno) mal naštimam frizuro.
Zanima me, kateri vosek ali gel točno uporabljate.
čau

jaz se samo počešem

obvezno si morm lase posušit s fenom; že med sušenjem si jih z roko ˝kuštram˝ in ko so že skoraj suhi, jih sušim še od spodaj navzgor (ali pa če glavo obrneš dol- ista fora), da so zavihani navzven. potem vedno nanesem še gel, občasno tudi lak za lase. to bi blo to.
lp

Jaz sem pri frizerki kupila neko zadevo – žvečilka za lase. Je kot mastna krema, ki jo čisto malo daš na konice in lažje oblikuješ pričesko. Pa še to ni treba vsak dan. Ne vem na pamet kdo to dela, ti pa lahko jutri napišem. Sem pa dala 2.700 Sit in ni ravno velika škatlica. Ampak, je edina zadeva, ki mi ustreza.
Sem že marsikaj sprobala (tudi tole zadevo fructis, pa razne voske in želeje), pa sem tisti trenutek imela v redu frizuro, naslednji dan je bila pa katastrofa in sem si morala potem takoj umit lase. No, zdaj sem našla tole in je u redu.

jaz uporabljam vosek in se odlično obnese!! gelov pa ne priporočam ker naredijo trde lase!!!

Zelo dober je hair gumm, ki zelo lepo diši in ne naredi tako mastnih las kot navaden vosek. Za veliko pločevinko daš nekje 1700 sit. Kupujem ga v Dm-u.

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close