Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Za Klaro – Kenzo

Za Klaro – Kenzo

Klara, ali je ta Le Monde Est Beau bolj zimski ali poletni vonj? Mislim, ali je tak svež, za vsak dan, ali bolj težak vonj za elegantne dame?
Ja, Kenzovi parfumi so praviloma obstojni. Vendar so bolj obstojni parfumi ali parfumske vode kot pa toaletne vode. Tale Kenzov je toaletna voda pa praviš,
da je obstojen?

Klara hvala ti za kakršnokoli informacijo! Pozdrav!

Za moj okus je bolj zimski kot poletni vonj. Je pa definitivno za vsak dan in resnično obstojen. Nikakor pa ni za starejše dame oz. oster vonj. Ni preveč sladek tko neka mešanica med sladkim in svežim. Kakšne sestavine pa ima notri pa ne vem točno.
Jaz se še naslednji dan voham, kot da bi se na novo našpricala.
Je pa toaletna vode in ne parfum vendar ni razlike v obstojnosti vsaj pri tem ne.

Drugače pa mi je blazno všeč tudi Christian Dior: Hypnotic Poison in tudi ta je zelo obsojen. Je pa tak divji, bolj sladek, a zelo omamen. Tudi bolj zimski.

Klara, hvala ti za nasvet. Mogoče si bom kupila tega Kenzota. Dober mi je tudi Kenzo Jungle samo ne vem, če bi ga pogosto uporabljala. Raje si kupim tak parfum, ki je primeren za vsak dan in ne le za zvečer.
Imej se!

Ja tudi jaz sem imela Kenzo Jangle in se mi je zdel kar premočen za vsak dan. Tko vsake toliko za zvečer pa mi je pasal, če pa sem se vsak dan pa sem se ga kar preveč nasitila. Po moje ti bo ta Kenzo, ki sem ti ga predlagala boljši za vsak dan. Men je.

Malenkost in tudi ti se imej lepo.

A Kenzo Parfum D`Ete poznata? Meni namreč noro lepo diši in sem si ga ravno prejšnji mesec kupila.
Zdaj za božička si bom pa verjetno privoščila Kenzo Jungle :)) Res je, da je to precej močen parfum, ampak meni je zelo všeč.

Mislim, da sem ga že vohala ampak ta hip se ne spomnim kateri je oz. kako diši.

Ali je to tisti parfum, katerega steklenička ima obliko lista? Če je to ta parfum potem diši tako bolj sveže bolj za poleti. No, je kar v redu.

Ja tisti je.
Ej, a si kupila unega, ki sem ti ga predlagala?

Ne, ne, nisem ga še kupila, ker ga nikjer nisem dobila ne za povohat in ne za kupit. Sem pa si zato kupila enega drugega.

Jaz imam Summer by Kenzo – letošnji nov vonj, ki je superca. Je tudi v obliki lista, podobno kot d ete, samo vonj je čisto drug.

Irena

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close