Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za Julija Cezarja, sosed bi rad kupil drva,

Za Julija Cezarja, sosed bi rad kupil drva,

Sosed me žica da bi mu prodal drva. Jaz jih imam zase in ne prodajam, ker pa sem na tem forumu vem, da s evečkrat oglašaš in napišeš da so drva poceni po 50 evrov in da so te cene nad 100 evrov pretirane. Sosed bi od tebe kupil 6 metrov ali več suhih bukovih drv, vsaj dve leti sušenih vlage do 15 procent, dolžina do 35 cm in bolj na drobno klane ne tiste debele krcle ki jih naredi vijak in traktorja.Kolega avtoprevoznik mu bo računal samo za bencin in kolikor bi šlo gor toliko bi jih vzel, lahko razsuti tovor. Pusti svoj kntakt ali od koga, ki ga poznaš, da izpolnjuje te pogoje ali pa navedi tvoje pogoje.

kaj to nasedate, kaj vam je, drva so bila po 50 evrov p5red 10 imi leti. danes so od 130 dalje najmanj , trenutno jih pa nikjer ni. takih ne k bi jih ti rad. v merskutrju edino po 280 evrov mokra med 25 in 45 procent, to sploh gori ne, to po zakonu še kurti ne smeš. https://www.merkur.si/drva-bioles-horizont-1x1x1-8-m-premium-bukova-sekana-cca-25cm/

Odgovor na objavo uporabnika
boš profal drva, 22.01.2023 ob 08:20

Sosed me žica da bi mu prodal drva. Jaz jih imam zase in ne prodajam, ker pa sem na tem forumu vem, da s evečkrat oglašaš in napišeš da so drva poceni po 50 evrov in da so te cene nad 100 evrov pretirane. Sosed bi od tebe kupil 6 metrov ali več suhih bukovih drv, vsaj dve leti sušenih vlage do 15 procent, dolžina do 35 cm in bolj na drobno klane ne tiste debele krcle ki jih naredi vijak in traktorja.Kolega avtoprevoznik mu bo računal samo za bencin in kolikor bi šlo gor toliko bi jih vzel, lahko razsuti tovor. Pusti svoj kntakt ali od koga, ki ga poznaš, da izpolnjuje te pogoje ali pa navedi tvoje pogoje.

ko bos hotel cepljena drva se javi, kolje se prasic in ne drva, razumes, meter bukovih razrezanih in scepljenih drv je max 75 eur

Julij Cezar, 22.01.2023 ob 09:09

ko bos hotel cepljena drva se javi, kolje se prasic in ne drva, razumes, meter bukovih razrezanih in scepljenih drv je max 75 eur

mi bi kupili po 75 evrov suha bukova , imamo prevoz, iz kje ste.

a ste glupi, 22.01.2023 ob 09:06

kaj to nasedate, kaj vam je, drva so bila po 50 evrov p5red 10 imi leti. danes so od 130 dalje najmanj , trenutno jih pa nikjer ni. takih ne k bi jih ti rad. v merskutrju edino po 280 evrov mokra med 25 in 45 procent, to sploh gori ne, to po zakonu še kurti ne smeš. https://www.merkur.si/drva-bioles-horizont-1x1x1-8-m-premium-bukova-sekana-cca-25cm/

ti si se vecji tepec kot un zgoraj,ni vam pomoci idioti

kje so pa tiste po 50 k si se hvalil, jih je vzela magla.

boš profal drva, 22.01.2023 ob 09:14

kje so pa tiste po 50 k si se hvalil, jih je vzela magla.

v gozdu, te se kaj zanima?

Normalen kupec drv sploh ne gleda cen iz merkurja in ostalih trgovinarjev. Tisti, ki so normalno podražili je razlog samo vrednost evra, ki mu pada. V zadnjih letih 20%. Zato je nastala tudi taka inflacija. Denarja v obtoku je bilo preveč, kateremu je padala. Če si leta 2020 dal za hrastova drva 50 eur na meter, danes pač daš 70 eur. Jaz vsako leto nekaj dokupim in več kot 70 eur za meter še nisem dal.

Če pa nimate poznanstev in pač drva iščete po spletu potem je pa za vas pač trgovska cena kar primerna. Plus vsak, ki zna delati z drvi ve, da se ima doma vsaj za dve leti drv na zalogi. Bukova 2 leti za sušenje, hrastova 3-4 leta za sušenje. To potem kombiniraš. Simpl k pimpl.

Kamal, 22.01.2023 ob 09:20

Normalen kupec drv sploh ne gleda cen iz merkurja in ostalih trgovinarjev. Tisti, ki so normalno podražili je razlog samo vrednost evra, ki mu pada. V zadnjih letih 20%. Zato je nastala tudi taka inflacija. Denarja v obtoku je bilo preveč, kateremu je padala. Če si leta 2020 dal za hrastova drva 50 eur na meter, danes pač daš 70 eur. Jaz vsako leto nekaj dokupim in več kot 70 eur za meter še nisem dal.

Če pa nimate poznanstev in pač drva iščete po spletu potem je pa za vas pač trgovska cena kar primerna. Plus vsak, ki zna delati z drvi ve, da se ima doma vsaj za dve leti drv na zalogi. Bukova 2 leti za sušenje, hrastova 3-4 leta za sušenje. To potem kombiniraš. Simpl k pimpl.

ti si sele pameten, ti bi se zabo podkoval  ce ti ne bi v vodo pobegnila

polna usta so ga, kako so drva poceni, da so vsi idioti, ki pišejo da drv ni, da so vsi bedaki ki pravijo da so drva vsaj po 100 evrov suha bukova do 15 procent, žali vsepovprek, človek mu da link od merkurja on mu pravi idiot, in da on ima drva za 50 , sedaj že za 75 kokr hočeš, a na konkretne ponudbe seveda ne da odgovora, zakaj neki. no zdej vidite kaka smetana se zbira kle gor na forumu. ljudje pamet v glavo, be nasedajte raznim julijem cezarjem ker boste brez drv pa v mrazu. on nima drv pa sploh ne po 50, vprašanje če ne gre za kakega iz bloka. kmetje nimajo časa bit na netu pa pisat bedarije. dej povej kakšen traktor imaš pa kok ti pije na uro.pa kak cepilec imaš pa ne brskat zdej po netu lol

je zmaglil tako kot njegova drva. razmišljam če je tip  mogoče shizofrenik in si nekaj domišlja kar ni. toliko o verodostojnosti mnogih pisočih kle na temle netu

Daj ne seri.

Prvi vikend po novoletnih praznikih mi jih je kmet pripeljal, po 75 za meter, sije za takojšnjo kurjavo, rezano, bukev.

Julij Cezar, 22.01.2023 ob 09:22

ti si sele pameten, ti bi se zabo podkoval  ce ti ne bi v vodo pobegnila

Mogoče sem pameten, ampak jaz imam trenutno v drvarnici 30 metrov drv. Če ste tako pametni vam jih prodam po vaših cenah. Zaradi mene mi lahko prinesete 200 eur na meter, če vam tako leži na duši. Jaz se bom že znašel s tem denarjem.

Dva dni nazaj smo vzeli hrastova drva, 30cm, dostava na dom 70€, bukova so po 100€. Kmet, 15km iz LJ.

Ja in ne, 22.01.2023 ob 10:47

Daj ne seri.

Prvi vikend po novoletnih praznikih mi jih je kmet pripeljal, po 75 za meter, sije za takojšnjo kurjavo, rezano, bukev.

kupimo 10 metrov takoj,daj naslov tega kmeta, prevoz imamo, morajo pa biti suha do 15 procent, ali so.

Kamal, 22.01.2023 ob 10:55

Mogoče sem pameten, ampak jaz imam trenutno v drvarnici 30 metrov drv. Če ste tako pametni vam jih prodam po vaših cenah. Zaradi mene mi lahko prinesete 200 eur na meter, če vam tako leži na duši. Jaz se bom že znašel s tem denarjem.

po koliko jih prodajaš iz kje si, rabimo za en kamion poln.a so suha al lanska.

Mene resnično zanima, 22.01.2023 ob 10:58

Dva dni nazaj smo vzeli hrastova drva, 30cm, dostava na dom 70€, bukova so po 100€. Kmet, 15km iz LJ.

saj take so cene, hrastova drva so sicer zanič, saj tlijo in ne gorijo, to je najslabša kvaliteta, bukovih pa pod 100 zdele sploh ne boš dobil, mogoče kak mokra da od njih teče. a ne veš da je tole forum, kjer so v večini duševni bolniki gor bedaki in lažnivci pa nategovalci.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close