za hedo
Pozdravljena!
Mi imamo letos namen iti na Krk, najraje v Malinsko, pa sem zasledila, da poznaš kraj, zato te prosim, če lahko priporočiš kakšen v redu apartma, čim bližje morja, s teraso, saj imamo 6 mesececv in 20 mesecev stara otročka. Tudi kakšne druge informacije o Malinski so dobrodošle.
Hvala!
Maja
Maja,
v Vantačićih blizu Malinske imamo tudi sami garsonjero in do sedaj nismo oddajali. Za letos pa razmišljam, da bi za nekaj terminov lahko komu ponudila, saj sami ne bomo mogli veliko koristiti, ker po tretjem otroku že delam poln delovni čas.
Lahko ti ponudim garsonjero 28kv.m s teraso in vrtom v Vantačičih, Prhovičeva ulica. Ni čisto blizu morja, 5 minut hoda. Ravno prav za sprehodit.
Hiša, v kateri je 10 stanovanj, je novejša, letos 4. sezona, lepo urejena.
V stanovanju hladilnik z zmrzovalnikom, pomivalni stroj, mikrovalovka, el. štedilnik stekolokeramična plošča, 2 ležišča pograd in 2 na razteglivi sedežni, tv, sesalec, wc +kopalnica skupaj, tuš, el. bojler. miza+ 3 stoli, nekaj elementov. Na terasi večja miza + 6 stolov.
Na vrtu tudi lopa za shranjevanje koles, čolna, opreme za vodo, otr. voziček ipd.
Plaža je primerna za male otroke, s peskom .
Če si brala moj prvi post v zvezi z Vantačiči, sem že tam napisala nekaj podatkov.
Ker si še na porodniški, bi bil primeren čas v juniju, do 25. na primer, ko še ni hude vročine.
Ali september.
Po koncu šole 25.6. gremo mi za 2 tedna.
Če te zanima, se javi na mail: superspil@volja.net ali sporoči svojega.
lp, heda
ps: v Vantačičih in Malinski se ogromno domačinov ukvarja z oddajanjem in če želiš večji apartma, potem ti bom priskrbela tel. številke naših sosedov.
Forum je zaprt za komentiranje.