za gube
Loreal ima zelo slabe kreme, splača se ti malo prebrati članek na temle linku in nasploh pozanimati okrog sestavin v kozmetičnih izdelkih.
http://www.planet-lepote.com/nega_koze/resnica_o_kozmetiki_1_del
Drugače pa … ja, vsako leto bo več gub, pomembna je nega “od znotraj”, veliko tekočin, zdrav način življenja, kvaliteten spanec, zdrava prehrana polna oksidantov (sadje, zelenjava) itd.
Kreme lahko malo omilijo situacijo, niso pa tukaj glavni dejavnik. Veliko je tudi v genih.
Enkrat sem brala rezultate ene raziskave, kjer so ugotovili, da so sicer imele ženske, ki so se s čim mazale, manj gub kot tiste ki se niso. Poudarek je bil na tem, da so se mazale z zelo različnimi kremami, torej tista, ki se je mazala z navadno Niveo, je imela glih ene tolko gub kot ona, ki se je s kremicami za 150 €.
In se strinjam, da je količina gub bolj odvisna od strukture kože, postave (suhice imajo načeloma več gub, pri okroglih je dlje vse napeto :)), oblike obraza in predvsem od tega, kaj vnašamo v telo (hrana, vitamini, dovolj vode) in kako rvanamo z njim. Pa če prišteješ še stres in živce… Če je tega preveč in drugega premalo, po mojem ni kremice, ki bi gube zgladila…
resnica je taka, poglej si svojo mamo in taka si, boš ko bos v njenih letih, torej je ona vsa zgubana, ali je bila zgubana ze pri 40…
Jaz se nisem, dajo mi 10 let manj in ej, nikoli si nisem kupovala dragih krem, ker prevec dobro vem kaj vse vsebuje neka krema in da najvec placas le ime, hvala lepa. zadnje dve leti si kupujem niveo visageq10, prej pa sem do nekje 30 imela otroske kreme, nocne ne uporabljam, okoli oci tudi ne, pa se gub ni videt, le tiste smejalne so, ki jih ima vsak. Torej kaj zdaj, ni kreme verjemi, ki bi ti zgladila ali omilila ali preprecila, bos taka kot bos, le kupi si dobro kremo zase, ki ti paše in magari naj bo to solea;))
aja in se to, sam stran od solarijev..kajti cez 10 let bos vsa zgubana in starikava in potem se jokajo od kje gube, da o soncenju ne govorim, vse po pameti in bo.
kajti davek se pozna cez leta, ne tisti hip ali tisto leto… ozri se in vsaka druga je vsa presusena v kožo, rjava in starikava, od solarija, pa madona se 40 let nima. naj ti to pove vse.
Forum je zaprt za komentiranje.