Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za družine v stiski: kmetija brezplačno v najem!

Za družine v stiski: kmetija brezplačno v najem!

“V ČEČAH NAD HRASTNIKOM -KARABAH( ZASAVJE ) SE ODDAJA KMETIJA.NAJRAJŠI MLADI DRUŽINI,KI BI IMELA VESELJE, DA ŽIVI IN DELA,NA KMETIJI. BREZ NAJEMNINE ,SAMO PLAČILO MINIMALNIH STROŠKOV,HIŠA JE OPREMLJENA,( 2leti prazna ).TA KI ODDAJA KMETIJO JE PRIPRAVLJEN POMAGATI V VSEH OPRAVILIH.ZATO ŽELI RESNO MLADO DRUŽINO,KI JE PRIPRAVLJENA ŽIVETI NA KMETIJI DALJ ČASA. ZA VSE INFORMACIJE POKLIČITE 041 281 407 JANKO
še to….KMETIJA JE NA LEPEM MESTU…ASFALT DO HIŠE….LASTNA VODA, PROSIM POSREDUJTE NAPREJ..NAJ SE NAJDE KAKŠNA DRUŽINA V STISKI”
Povej Naprej!!!

ker je copy paste, je napisano z velikimi črkami, se opravičujem. morda komu pride prav!

Najem – brezplačen. Hočeš reči da rabijo zastonj hlapce al pa naj jim oddajo. Podpisano s kakšnim dokumentom, se ti ne zdi. Povsod so hakelci.

Jaz pa mislim, da je to super za neko družino v stiski, ki jih je danes res veliko. Če sta oba brezposelna, če so otroci predšolski (ni treba menjati šole) itd., nimajo za najemnino, kolikor jaz razumem je bivanje zastonj, plačajo pač tekoče stroške. In imajo zemljo, kjer si lahko marsikaj pridelajo. Kar bi si danes številni radi, pamorda nimajo priložnosti.

Tak oglas je vreden vse preverbe. In več podatkov, če me že niste vprašali.

Se latnik kaj ne razpizdi in jih postavi na cesto .Prvo je dobro imeti kaj na papirju .
Potem se menijo naprej .A sploh veste koliko zemlje se je takole izgubilo
rekla -kazala .Evo en primer pred mnogimi leti resničen .Sta bila dva soseda na vasi
Sosed A plača sosedu B za travnik keš na roke (seveda imata samo ustni dogovor
nič na papirju ) Potem leta minevajo tedva možakarja sta bila v dobrih odnosih nikoli
problemov itd .Potem umre sosed A seveda njegovi otroci vedo da je to tam okoli njih vse
njihovo zemljišče .A potem glej ga zlomka otroci soseda B imajo papirje zemljišča ,ki kaže
,da otroci soseda A koristijo njihovo zemljišče ,ker imajo oni uradne papirje je njihovo .
In se otroci soseda A obrišejo pod nosom za zelo velik travnik pa še plačali so jim ga .
Se pravi nič delati brez nekih dokumentov ali potrdil ,ki ti garantirajo neko varnost .

ta kmetija je že oddana

dober da je že oddana.
Družina v stiski pač nima denarja za tekoče stroške. Od kje naj bi ga imela, če so v stiski, recimo tile:

http://www.24ur.com/novice/slovenija/zivijo-na-17-kvadratnih-metrih-oce-spi-na-tleh.html

A se naj preselijo in izgubijo še tisti dohodek, ki ga trenutno imajo. Ma nehajte..z dežja pod kap!

Spi na tleh????????

Pa ne me basat no!!!!!!!!!!!

NIKOMUR v Sloveniji ni potrebno spati na tleh. Če bi samo s prsti tlesknil, bi dobil gratis 10 rabljenih postelj in 20 rabljenih jogijev. Če mu niso všeč, bi si pa iz odpadnega lesa v 10 minutah zbil svojo posteljo. Res verjamete vsakemu tujcu, ki se preseli v Slovenijo, pokliče novinarje, potem ga naivni folk pa zasipa z denarjem in stvarmi?

Po moje ni problem dobit posteljo. Problem je v 17 m2, ko v prostor postelje tudi postavit ne moreš, če pa že, pa ti je čez dan v napoto. Tko da… ne bit preveč pametni…

Najbolj brihtno bi bilo it zdajle na kmetijo, zastonj drva pripravit in stvari do konca z njiv spravit, stroške plačat, spomladi pa ven letet :p Kateri osel bi se v tem letnem času šel kaj takega, ko si praktično ničesar več pridelat ne moreš?

Tak, ki sploh nima kje živet. Ki nima za najemnina, kateremu je še edina opcija spanje v avtu, šotoru, železniški postaji, pod mostom

In kako bo poravnal nekdo tak stroške in to za hišo?

z delom vendar.
menda ne bo tam samo stanoval, jedel in lulal pa kakal…

In kaj bo jedel? Ker zdajle ti kmetija ne pomaga več kaj dosti…

In piše plačilo stroškov, ne poplačilo z delom, tako da…

ne zasluži nič? ja, potem pa na kmetiji res ne bo šlo, tam je treba šele delat!!!

Kmetije niso za tiste z dvemi levimi rokami, ki vlečejo samo socialo.

iščem delo na kmetiji, imam veselje do živali ker jih imam nekaj tudi doma. Lahko poprimem za kakršnokoli delo, čiščenje hleva, čiščenje živali, druga dela. kontakt moj 070343861 sem dusan iz gorenske

Pozdravljeni g. Dušan!

Tukaj sem prebral,da iščete delo na kmetiji.Sicer jaz za enkrat še ne potrebujem tega,Bi vam pa lahko pomagal priti do tega.Sem pošten,doma imam tudi 15ha kmetije,ki pa še ni moja po zapuščini pokojne mame,je zaščitena.Bo pa možnost prevzema.Ta kmetija ni v hribih,je na ravnem v Beli krajini.Če vas zanima,se lahko slišiva,pridete dol pogledat in boste samo ocenili,če bi bilo to primerno.Lp Zdravko

to pomeni dolgorocni najem z odkupom. Dajte e mail, da se vas kontaktira, slike so obvezne.

Res je fajn vlečt ven teme iz leta 2013 in po petih letih spraševat ali rabijo kako pomoč in o tem kako so slike obvezne. Po petih letih. Dejte se mal zbudit no

Ste že dobili kaj kako delo na kmetiji?Pokličite na 031 320 844 pa vam lahko pomagam.Lp Zdravko

Da ni tale Zdravko topli bratec?

Poznam Čeče, to je hribovje med Hrastnikom in Trbovljami.   Takih opuščenih kmetij je še veliko.  Za mlade to ni privlačna ponudba.

Lepo razmišljanje,naj si pomagajo.Zgornji oglas je že pravi in kdor išče kmetijo,ve tudi,da se mora delat,če hočeš kaj imet.Sicer pa vsak ima svoje mnenje in  želje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close