Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za cepivo Janssen od proizvajalca J&J ni več dovolj ena sama doza!

Za cepivo Janssen od proizvajalca J&J ni več dovolj ena sama doza!

Odlična primerjava, ki bi morala dati vsem z vsaj eno delujočo sivo celico misliti. Ljudje pa še kar naprej hodijo nastavljat rame.

Je dovoljeno lagati in biti nekaznovan. Zato pa je forum takšna greznica kakršna je. Moderacija spodbuja takšno obnašanje.

Odgovor na objavo uporabnika
kaj vam je, 22.09.2021 ob 13:28

Pa o čem bluzite, no? Kot bi prišel v zaprti oddelek psihiatrije, vsak nekaj po svoje bluzi, popolnoma brez repa in glave.

Ne gre za to, da bi J&J zdaj nenadoma potreboval dva odmerka. Janssen bo še vedno v enem odmerku. Ta ukrep se sploh ne nanaša na Janssen, ampak na prebolevnike, ki so po prebolelem kovidu že bili cepljeni z eno dozo cepiva. S tem prebolevniki, cepljeni z enim odmerkom cepiva proti covidu-19 med šestim in osmim mesecem po potrjeni okužbi, ne veljajo več za polno cepljene – to je bilo t.i. poživitveno cepljenje, cepili so jih z enim odmerkom vseh drugih cepiv razen Janssena, ker naj bi imeli dovolj protiteles že od prebolevanja kovida. Zdaj se je to izkazalo za zmoto. Torej ja, gre za poživitveni odmerek, ker je človek prej prebolel kovid, se je smatralo, da je po tem odmerku polno cepljen. Zdaj so to spremenili.

Pa a ste dejansko tako nepismeni, da ne zmorete razbrat ničesar in pač pišete gluposti?

govori se o CNN poročilu, ki je govoril o drugem odmerku. V prihodnosti!!!

Samo na MON, 22.09.2021 ob 15:32

Je dovoljeno lagati in biti nekaznovan. Zato pa je forum takšna greznica kakršna je. Moderacija spodbuja takšno obnašanje.

S kakšno lahkoto, se nekoga stigmatizira. Daj nam dokaz, da je to laž. Bomo veseli, da smo nekoga razkrinkali, če se pri nas, še ne govori o tem. To ne pomeni, da se v prihodnje tudi ne bo.

o pismeni, 22.09.2021 ob 15:51

S kakšno lahkoto, se nekoga stigmatizira. Daj nam dokaz, da je to laž. Bomo veseli, da smo nekoga razkrinkali, če se pri nas, še ne govori o tem. To ne pomeni, da se v prihodnje tudi ne bo.

Težko je nepismenim kaj dokazati.

Objava čaka odobritev

Fauci pravi, da bo zadeva v parih tednih izpeljana. Hvala vsem, ki nam pomagate, da razkrivamo to lažno iluzijo imenovano covid

Kako samo na mon, če vodilni lažejo, goljufajo, zavajajo itd pa ostajajo nekaznovani?

https://www.youtube.co./watch?v=Q5xVFJtexWo&ab_channel=NBCNews

Upam, da bo FDA tudi za J&J odločila kot glede boosterja pri Pfizerju. Popolnoma nesmiselno je celotno populacijo cepiti s pozivitvenim odmerkom. Čeprav je J&J nekoliko manj učinkovit kot mrna cepiva, pa učinkovitost ne pade sčasoma, kot pri Pfizerju. Sem brala eno študijo, da imajo cepljeni z J&J še po 8 mesecih enako ali celo več protiteles kot mesec dni po cepljenju. Torej je smiselno cepiti z dodatno dozo starejše in imunsko oslabljene.

Para Bellum, 22.09.2021 ob 06:08

Ravno prejle povedali na poročilih CNN, da bo potrebma tudi druga doza cepiva in da boste potem zaščiteni do 94%!

Just so you know…

Se čudim? Niti malo.

Moj prvotni post je bil o tem, DA SO ZJUTRAJ NA CNN-u GOVORILI O TEM, DA  NAJVERJETNEJE NE BO DOVOLJ 1 SAMA DOZA JANSSEN CEPIVA!!! Da bo treba tiste, ki so bili cepljeni s cepivom proizvajalca J&J cepiti še 1x, potem pa bodo imeli kar 94% zaščito.

O tem so govorili!!! In zdaj jaz lažem ali kaj?? Ušesa mi zaenkrat še dobro služijo, angleško pa tudi znam toliko, da brez problema spremljam jutranja poročila na CNN-u in debate z gosti v njihovem studiu.

Če CNN laže, potem se pritožile njim, ne meni.

Para Bellum, 22.09.2021 ob 18:37

Moj prvotni post je bil o tem, DA SO ZJUTRAJ NA CNN-u GOVORILI O TEM, DA  NAJVERJETNEJE NE BO DOVOLJ 1 SAMA DOZA JANSSEN CEPIVA!!! Da bo treba tiste, ki so bili cepljeni s cepivom proizvajalca J&J cepiti še 1x, potem pa bodo imeli kar 94% zaščito.

O tem so govorili!!! In zdaj jaz lažem ali kaj?? Ušesa mi zaenkrat še dobro služijo, angleško pa tudi znam toliko, da brez problema spremljam jutranja poročila na CNN-u in debate z gosti v njihovem studiu.

Če CNN laže, potem se pritožile njim, ne meni.

saj mi nepismeni razumemo in smo takoj razumeli. Problem je v pismenih, ker samo oni imajo ekskluzivno pravico, na same eno, njihovo resnico.

to je čisto logično, ena doza Johsona da isti procent zaščite kot ena doza katerkoli drugega cepiva.

Zopet laže. Ne samo da prvotna objava trdi da ni več dovolj ena doza, tudi v prihodnje na CNN niso rekli da bo potrebna še druga doza. Tisti, ki znate angleško (ne tako kot ta lažnivec Para Bellum) lahko preberete zadevo na njihovi strani, med over net ne pusti objave linka.

Najpomembnejši podatek je koda. Proizvajalec naj bi točno vedel kakšna je kompozicija cepiva. Tisti, ki prejme cepivo tega ne more vedeti, razen, če zahteva injekcijo v kateri so še ostanki cepiva in da se to nekje v nekem laboratoriju analizira.

.. https://youtu.be/jIx_XzGsV-k

Janssen je brez veze: slaba ucinkovitost proti Delti in nevarnost krvnih strdkov pri osebah mlajsih od 60 let.

Priporocam Moderno, ki se je od vseh cepiv izkazala za najbolj ucinkovito proti delti. (Stranski ucinki pri Moderni so nekoliko tezji kot pri Pfizerju, ceprav kratkotrajni).

Morana, 23.09.2021 ob 05:37

Janssen je brez veze: slaba ucinkovitost proti Delti in nevarnost krvnih strdkov pri osebah mlajsih od 60 let.

Priporocam Moderno, ki se je od vseh cepiv izkazala za najbolj ucinkovito proti delti. (Stranski ucinki pri Moderni so nekoliko tezji kot pri Pfizerju, ceprav kratkotrajni).

Za večino so stranski učinki res kratkotrajni, za približno 1% cepljenih pa ne. Trajajo in trajajo. Če gre samo za glavobole in brain fog, si lahko hvaležen.

Za potrdilo dobit (zdravi in mladi do 50 let) je najboljši Johnson, saj 1 doza pomeni manj možnosti potencialnih stranskih učinkov, učinkovitost pri nerizičnih je pa tako neizmerljiva… Če so cepljeni, imajo ob okužbi par dni vročine in se slabo počutijo, če pa niso, se slabo počutijo in imajo 2 dni vročine. Razen če padejo v skupino 38% okuženih ljudi, ki (ne glede na okoliščino cepljenja) bolezen prebolijo asimptomatsko. Res pa je, da je pri Johnsonu več možnosti za strdke v možganskih venah, na splošno pa so strdki vseh vrst enako pogosti pri vseh cepivih.

Za nekatere, 23.09.2021 ob 09:09

Za večino so stranski učinki res kratkotrajni, za približno 1% cepljenih pa ne. Trajajo in trajajo. Če gre samo za glavobole in brain fog, si lahko hvaležen.

Za potrdilo dobit (zdravi in mladi do 50 let) je najboljši Johnson, saj 1 doza pomeni manj možnosti potencialnih stranskih učinkov, učinkovitost pri nerizičnih je pa tako neizmerljiva… Če so cepljeni, imajo ob okužbi par dni vročine in se slabo počutijo, če pa niso, se slabo počutijo in imajo 2 dni vročine. Razen če padejo v skupino 38% okuženih ljudi, ki (ne glede na okoliščino cepljenja) bolezen prebolijo asimptomatsko. Res pa je, da je pri Johnsonu več možnosti za strdke v možganskih venah, na splošno pa so strdki vseh vrst enako pogosti pri vseh cepivih.

Kot sem jaz razumela, cepivi na osnovi adenovirusa (AstraZeneca in Janssen) lahko povzrocije krvne strdke predvsem pri mlajsih pacientih, ker je njihov imunski sistem mocnejsi kot pri starejsih. Ce prav razumem, ti strdki nastanejo kot posledica mocnega imunskega odziva na cepivo.

Nekatere drzave, vsaj v Evropi, so svoje prebivalstvo cepile izkljucno z mRNA cepivi (Moderna, Pfizer) – mislim, da nekatere skandinavske drzave med drugimi. V Spaniji so zaradi velikih zalog Janssena postopoma znizevali starostno mejo ljudi, ki se jih lahko cepi z Janssenom. Dokler ni umrl 36-letnik brez predhodnih zdravstenih tezav, in potem so to cepivo umaknili.

O čem se bo v prihodnjosti pri nas govorilo (in o čem ne) je povsem polje “prerokovanja”. In “prerokuje” se lahko praktično karkoli. Tako da je o tem povsem nesmiselno razmišljati. Je dovolj zadev, ki se odvijajo sedaj in tukaj, da o njih debatiramo.

Morana, 23.09.2021 ob 09:25

Kot sem jaz razumela, cepivi na osnovi adenovirusa (AstraZeneca in Janssen) lahko povzrocije krvne strdke predvsem pri mlajsih pacientih, ker je njihov imunski sistem mocnejsi kot pri starejsih. Ce prav razumem, ti strdki nastanejo kot posledica mocnega imunskega odziva na cepivo.

Nekatere drzave, vsaj v Evropi, so svoje prebivalstvo cepile izkljucno z mRNA cepivi (Moderna, Pfizer) – mislim, da nekatere skandinavske drzave med drugimi. V Spaniji so zaradi velikih zalog Janssena postopoma znizevali starostno mejo ljudi, ki se jih lahko cepi z Janssenom. Dokler ni umrl 36-letnik brez predhodnih zdravstenih tezav, in potem so to cepivo umaknili.

Izgleda da ni noben povedal nabavnikom, če poskušajo dobiti čimveč Janssena.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close