za branka
Oprosti, ker ti nisem takoj odgovoril. ( bil sem na smučanju ). Katalog sem naročil preko naslova iz spleta(v nemskem jeziku). Katalog sem dobil v tednu dni. Prosil sem tudi za seznam trgovin v Avstriji, kjer se da kupiti njihov predprostor.Iz teh naslovov sem izbral najbližjo (Graz) in pri njih naročil predprostor iz kataloga(osebno v trgovini). Po tednu dni so me obvestili ,da lahko pred. dvignem. Tudi meni se je že mudilo,ker sem bil tik pred dopustom. Ne poskušaj pa ga naročiti
pri firmi v Trzinu – nasproti bifeja OLD LONDON PUB ,( ne spomnim se naslova te firme ), ker se boš opekla. Lahko pa pri njih pogledaš ;če jih imajo kaj na zalogi. Pred dvema letoma so imeli Brandove in neke skandinavske.
Če te zanima kje v Grazu je ta trgovina, ti bom razložil kako prideš do nje.
Tudi pri njih si lahko pogledaš kataloge različnih firm.
Lep pozdrav Branko
Ps.
Na internetu sem poiskal naslov kjer najdeš in naročiš katalog treh firm. lahko si tudi ogledaš različne modele letnik 2003. Razprodaja je trenutno samo za zimski model.
naslov:http://www.wohnwageninfo.de/vorzelt_schutzdach.html
upam, da boš dobila željeno stran.
Hezog ima naslov : http://www.herzog-fraizeit. de
Upam, da sem ti pomagal iz zadrege. Če še kaj želiš, samo vprašaj.
Branko
Res najlepša hvala – sem že skoraj obupala, ker se nisi oglasil. V vmesnem času sem našla herzogovo stran, tiste druge, ki si mi jo napisal, pa ne – res hvala; pogovarjala oziroma zanimala sem se tudi (po telefonu) pri Caravan centru Triglav v Trzinu, vendar mi nekako niso preveč simpatični oziroma prijazni – sedaj imajo le Herzoge, pa še to ne na zalogi, ampak baje čakaš tri tedne.
Bomo poskušali res iti v Avstrijo, čeprav je z majhnimi otroci to težko, pa tudi nemščina ni moja najboljša stran (upam, da znajo kaj angleško). Me pa precej skrbi carina – kako si to rešil? Ali naj gremo po predšotor kar s prikolico, da bo kot del opreme?
Aja, po kakšnem ključu si se odločil za Herzoga – v primerjavi z Brand(om) in Isabello?
Ali imaš morda kaj izkušenj z zimskim kampiranjem (v Avstriji)? Mi namreč nekaj načrtujemo za naslednji teden.
Za nazaj in naprej najlepša hvala ter želim ti lep dan!
Zakaj Herzog – cena je bila ugodna, v kvaliteti in dizajnu ne zaostaja za Brandovimi predprostori.
Pri uvozu sem plačal davek približno toliko kot sem dobil vrnjenega v Avstriji.
Če te pa ni strah – pa ga poskusi pripeljati v prtljažniku avtomobila ali pa kako drugače.Lahko prihraniš nekaj denarja -izgubila pa boš nekaj živcev.
Še nekaj kar je zelo pomembno !
Paziti moraš, na pravo velikost glede na prikolico. poglej za vsak model posebej , ker imajo različne firme različne velikosti.Tudi cena je odvisna od velikosti.
Pozimi ne kampiramo – si raje najamemo apartma.
Vprašaj če te še kaj zanima.
Lp
Branko
Forum je zaprt za komentiranje.