Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za bozjo voljo, zaprite drzavo !

Za bozjo voljo, zaprite drzavo !

Strinjam se z zaprtjem države – Takoj!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 31.10.2021 ob 15:54

Ja pa kaj je z tabo, HALOOOOOOO, 31.10.2021 ob 15:45

Zartrose izven profila, 31.10.2021 ob 15:10

Tepci, 31.10.2021 ob 14:53

Zartrose izven profila, 31.10.2021 ob 14:34

ma daj paniko zganjat.. cepljeni pač širijo virus, vlada pa to podpira, saj služijo na račun cepiv in testov.

In kaj potem, če cepljeni širijo virus? Če bi bili vsi cepljeni bi ga pač širili vsi, ampak bi bili tudi zaščiteni pred težjim potekom. Nekaj kar vi zdaj niste.

Zaradi česar se bomo spet zaperali

Ker ti pa točno veš kako bi preboleval kot necepljen?

Tudi necepljeni imamo 99% možnosti za blag potek, ali celo potek brez znakov.

Kakšno vezo ima zdaj to, kako bi prebolel kot necepljen, draga Zartrose?

Če bi prebolela blago obliko kot necepljena, bi jo tudi kot cepljena…

Obratno pa ni res………….

veliko vezo, saj ravno na to vižo sedaj podpihujejo cepljenje.. a dejstvo je in ostaja da za posameznika nihče ne ve, kako bi prebolel obolenje, če bi ga trofnilo. 99% lahkega poteka ali brez znakov poteka, ali zaradi možnega hujšega obolenja vase dajat strup vedno znova.

Saj boš zbolela enkrat. Do pomladi bomo več ali manj vsi. Tudi tvoji bližnji.

jaz sem pred 1 let, 31.10.2021 ob 14:58

Jaz sem pred nim letom napisal. Starim penzije zamrnit, dokler se ne gredo cepit. Potem se odmrzne. Ostali pa niso tako rizični za potek bolezni. Širimo pač vsi. Ne nas pa vseh buzerirat, doker stari niso 100,0000 % precepljeni.

Ti pa si,ti so di penzijo zaslužili in zdaj bi jih ti prisilno cepil,zamisli se malo!

Prihaja zima, mraz, vsakodnevno cincanje po razdrtih cestah, sami zastoji in dela na cesti, le kdo si ne želi udobja iz toplega naslonjača.Nekatere je to zapiranje in življenje na račun države popolnoma očaralo. Oni bi še.

Tik taak, 31.10.2021 ob 19:07

Prihaja zima, mraz, vsakodnevno cincanje po razdrtih cestah, sami zastoji in dela na cesti, le kdo si ne želi udobja iz toplega naslonjača.Nekatere je to zapiranje in življenje na račun države popolnoma očaralo. Oni bi še.

JAvna uprava je ziher za zaprtje

Mojca9, 31.10.2021 ob 13:03

Cesa se boji vlada, za boga milega ?

42% pozitivnih ..

Mar res moramo pripeljati zadevo do tja, kjer bo zdravnik tisti, ki bo odlocal o zivljenju in smrti .

Bodo prenesli to odlocitev na svojih ramenih ?
Kje ste sedaj strokovna skupina z ukazom, boste vsi klecnili pred anticakcerji, ki trde da virusa ni in bodo delali scene?

Kjer je mogoce ( racunalnistvo, racunovodstvo , ekonomija ) takoj omogocite in celo zahtevajte delo od doma !

Za cincanje bo nekdo odgovarjal, nebiti to vi.

Naslov popravi, ne državo, ampak tvitlerja & co., je treba zapreti. ❗

Si prestara, da bi že samo statistično imela 99% možnost preboleti brez težav.  Ampak ti še vedno lajnaš svoje. Dokazano je (ja, na veliko milijonih ljudi), da cepljenje zelo pomaga pri lažjem prebolevanju. Ti pa spadaš v kategorijo egoističnih starcev, ki se ne bodo cepili za živo glavo. Vsi ostali, predvsem mlajši pa naj nosijo posledice vašega egoizma. Fuj!

Fukjena si v glavo, 31.10.2021 ob 17:27

Saj boš zbolela enkrat. Do pomladi bomo več ali manj vsi. Tudi tvoji bližnji.

Ne, očitno si ti.. to smo namreč že lani poslušali, da bomo do že minule pomladi vsi imeli, bili po bolnišnicah, umrli.. lej če ne znaš prerokovat, potem se ne spuščaj v te vode.

The, 31.10.2021 ob 20:24

Si prestara, da bi že samo statistično imela 99% možnost preboleti brez težav.  Ampak ti še vedno lajnaš svoje. Dokazano je (ja, na veliko milijonih ljudi), da cepljenje zelo pomaga pri lažjem prebolevanju. Ti pa spadaš v kategorijo egoističnih starcev, ki se ne bodo cepili za živo glavo. Vsi ostali, predvsem mlajši pa naj nosijo posledice vašega egoizma. Fuj!

Aja, a ti to veš al kako? No vidiš moj emšo se pač s tabo ne strinja, pa lajnaj svoje kokr češ, ti ne nuca, razen če te to kaj tolaži, potem pa kar. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close