Za bozjo voljo, zaprite drzavo !
Cesa se boji vlada, za boga milega ?
42% pozitivnih ..
Mar res moramo pripeljati zadevo do tja, kjer bo zdravnik tisti, ki bo odlocal o zivljenju in smrti .
Bodo prenesli to odlocitev na svojih ramenih ?
Kje ste sedaj strokovna skupina z ukazom, boste vsi klecnili pred anticakcerji, ki trde da virusa ni in bodo delali scene?
Kjer je mogoce ( racunalnistvo, racunovodstvo , ekonomija ) takoj omogocite in celo zahtevajte delo od doma !
Za cincanje bo nekdo odgovarjal, nebiti to vi.
Mojca9, 31.10.2021 ob 13:03
Cesa se boji vlada, za boga milega ?
42% pozitivnih ..
Mar res moramo pripeljati zadevo do tja, kjer bo zdravnik tisti, ki bo odlocal o zivljenju in smrti .
Bodo prenesli to odlocitev na svojih ramenih ?
Kje ste sedaj strokovna skupina z ukazom, boste vsi klecnili pred anticakcerji, ki trde da virusa ni in bodo delali scene?
Kjer je mogoce ( racunalnistvo, racunovodstvo , ekonomija ) takoj omogocite in celo zahtevajte delo od doma !
Za cincanje bo nekdo odgovarjal, nebiti to vi.
Nič se ne zgodi. Inšpektorji lažejo, da vsi preverjajo PCT, pa preverjajo samo v knjižnicah. Lastnik veganske restavracije, ki so ga komaj rešili pred smrtjo zaradi covida, javno izjavlja, da ne bo preverjal, pa se mu nič ne zgodi. Po trgovinah hodijo ljudje brez mask, nikogar ne vržejo ven.
Nisem cepljena in se ne zelim cepiti s poskusnim cepivom. Se testiram, ce grem ” v gužvo” tudi samotestiram se ce grem k cepljenim staršem… nimam se za antivakcerko. Sem prebolela virus, ker ga je šef prinesel v službo. Vem, da virus je. Ni bilo najlažje vendar se vseeno nebi cepila s tem zvarkom. Verjamem da pri določeni populaciji cepivo res zmanjša hujsi potek bolezni, je pa potrebno preceniti za koga je dobrobit cepiva večja od tveganja. Slabe odlocitve vrha in “stroke” neusklajenost in beganje z neucinkovitimi ukrepi ljudstvo sili k “sekanju ovinkov”…
Ljudstvo ni slepo za “kuvertiranje €”
Dejstvo je da virus je. Dejstvo je da cepiva niso tako ucinkovita, kot so mislili, da cepiva niso za vsakogar, da tudi cepljeni lahko zbolijo in prenasajo virus, pa se nekateri obnasajo, kot da so cepljeni neprobojni za virus in behamentno virus trosijo okoli saj ker so cepljeni, jim tudi mask ni treba nostiti in zato se jim ni potrebno testirati…
Na drugi strani so tisti, ki zanikajo obstoj virusa in tudi ne nosijo mask v prostorih kjer je veliko ljudi… kakorkoli tudi ce je plandemija, virus je… je tudi virus gripe, rak…
Vsak ukrep ki zraste na nekem zeljniku, zato ker ima moč, da ga uveljavi… se ne pomeni da je dober.
Potrebno je zbrati strokovnjake razlicnih strok in izbrati tisti ukrep, ki res zameji sirjenje ne pa da na drugi strani gospodarstvo stagnira, ljudstvo oboleva za depresijami…ker jih te ukrepi ki trenutno so porivajo v sra…nje
zelo nevaren virus res, vse bolnice polne, zdravstveno osebje v skafandrih, ni da ni… https://odysee.com/@ilonkamladen:f/myvideoMaskenbalUUkrajini:f
Vprašak Stevanovića in ostale budale, virus sploh ne obstaja ali pa telesa okuženih sama proizvedejo virus kateri jih okuži, drugega pa ne morejo okužiti.
Jaz bi namesti Janše razpustil kovid oddelke in pustil okužene naj pokrepajo od nečesa kar ne obstaja, podpirali ste sredine in ptkove idiote , danes pa imate, mi smo preboleli že red letom dni, smo cepljeni, za nas načeloma ni problema.
Račun za okužbe pa je treba izstaviti zhoraj omenjenim, oni so odgovorni za namerno povzročene smrti katere bodo v kratkem sledile.
Včeraj mi je eden od tepcev dejal nekako takole… Vlada je kriva ker je v štartu zajebala premalo okuženih je bilo, premalo smrti je bilo, zato se danes ljudje nočejo cepiti , poglej v Italiji je bilo dovolj mrtbih, tam so se posledično cepili.
Zartrose izven profila, 31.10.2021 ob 14:34
ma daj paniko zganjat.. cepljeni pač širijo virus, vlada pa to podpira, saj služijo na račun cepiv in testov.
In kaj potem, če cepljeni širijo virus? Če bi bili vsi cepljeni bi ga pač širili vsi, ampak bi bili tudi zaščiteni pred težjim potekom. Nekaj kar vi zdaj niste.
Zaradi česar se bomo spet zaperali
Jaz pa mislim, da virusa ne širijo cepljeni ali necepljeni ampak oboleli. Ko bo vam končno naredil klik v možganih bo drugače. Samo z nami je težko, ker gledamo samo nase.
Priznajte, da v trenutnih razmerah vam ni mar za sočloveka, ampak vas skrbi za sebe.
Tu niti ni pomembno npr. koliko deluje maska ali cepivo. Ker če bi vam bilo mar bi masko nosili pravilno in povsod brez nepotrebnega jezikanja o brezmadežnih pravicah.
Vse to so dokazale države iz Azije kjer ljudje nočejo nič slabega drugim. Tako živijo normalno z visoko odgovornostjo do drugih in ne prelagajo krivde na druge. Pa lahko to trdimo za Kitajsko, kjer boste rekli, da lažejo ali pa Hong Kong, kjer živijo vse možne kulture a ukrepi enaki in skoraj brez zapiranj. Je pa res če odpotuješ greš ko prideš nazaj v karanteno, ki je nadzorovana polnih 14 dni brez izjeme.
Tepci, 31.10.2021 ob 14:53
In kaj potem, če cepljeni širijo virus? Če bi bili vsi cepljeni bi ga pač širili vsi, ampak bi bili tudi zaščiteni pred težjim potekom. Nekaj kar vi zdaj niste.
Zaradi česar se bomo spet zaperali
Ker ti pa točno veš kako bi preboleval kot necepljen?
Tudi necepljeni imamo 99% možnosti za blag potek, ali celo potek brez znakov.
Dejstvo je, da se pri nas vseh teh 2000 ljudi prepozno samoizolira, zato potem toliko okužb.
Jaz sem enega delavca poslal domov za 14 dni, ker je imel okužene sorodnike, drugi teden pa se je sam počutil slabo. Vsi testi negativni.
Lahko bi pa delal. In takih primerov je ogromno, samo, da niso vsi tako vodeni.
Pri nas je normalno, da delaš prehlajen itd. Ponekod ni. Virus je povsod enak, samo navade in običaji pa ne.
Zartrose izven profila, 31.10.2021 ob 15:10
Ker ti pa točno veš kako bi preboleval kot necepljen?
Tudi necepljeni imamo 99% možnosti za blag potek, ali celo potek brez znakov.
Kakšno vezo ima zdaj to, kako bi prebolel kot necepljen, draga Zartrose?
Če bi prebolela blago obliko kot necepljena, bi jo tudi kot cepljena…
Obratno pa ni res………….
Ja pa kaj je z tabo, HALOOOOOOO, 31.10.2021 ob 15:45
Kakšno vezo ima zdaj to, kako bi prebolel kot necepljen, draga Zartrose?
Če bi prebolela blago obliko kot necepljena, bi jo tudi kot cepljena…
Obratno pa ni res………….
veliko vezo, saj ravno na to vižo sedaj podpihujejo cepljenje.. a dejstvo je in ostaja da za posameznika nihče ne ve, kako bi prebolel obolenje, če bi ga trofnilo. 99% lahkega poteka ali brez znakov poteka, ali zaradi možnega hujšega obolenja vase dajat strup vedno znova.
ČE ČE ČE.. jaz ne živim v svetu čejev ampak kar svojih realnih dejstev. Bolezni okoli mene ni, sem pa imela septembra virozo identično delti, vendar ni bila delta.Enako kar nekaj ljudi, služba, šola.. delte/kovida pa noben.. zato res ne vem kje so ti vsi ljudje, da jaz niti enega ne srečam, pa delam vsakodnevno z ljudmi, se z njimi pogovarjam tudi o teh stvareh…
Bi rekla da so nas zavedli v statistiko kovida, samo jeba ker potrdil prebolevnosti pa nam niso priznali.. hahahah….
Kamal, 31.10.2021 ob 15:25
Dejstvo je, da se pri nas vseh teh 2000 ljudi prepozno samoizolira, zato potem toliko okužb.
Jaz sem enega delavca poslal domov za 14 dni, ker je imel okužene sorodnike, drugi teden pa se je sam počutil slabo. Vsi testi negativni.
Lahko bi pa delal. In takih primerov je ogromno, samo, da niso vsi tako vodeni.
Pri nas je normalno, da delaš prehlajen itd. Ponekod ni. Virus je povsod enak, samo navade in običaji pa ne.
Se strinjam s tem zapisom. Pri nas ni samo običajno da delaš prehlajen, običajno je da se nafilaš s tableti za zbijanje vročine in hodiš v službo in naokrog. To je pri nas že leta običajno. Kakšna preventiva ali higiena neki, štejejo samo junaki ki se bolni žrtvujejo.
Kar se vlade tiče – vse tiho je bilo. Naredila je tako kot smo hoteli, osnove (PCT) so uvedli, zdaj pa čakajo. Samo se ne zavedajo da butastega naroda ne moreš spametovat, ravno tako kot ne moreš pričakovat od nekoga, ki že leta prejema podkupnine da bo kar naenkrat postal pošten.
Forum je zaprt za komentiranje.