za babi
Nisi povedala za kakšen madež gre, pa vseeno, težka bo, če si že poskušala z raznimi “odstranjevalci” in ni rezultata, potem se moraš sprijazniti… morebiti probaš še z opalom (namažeš, nekaj časa pustiš, nato malce podrgneš in spereš… poizkusijo lahko tudi še v čistilnici, vendar tam povej, da si že sama poizkusila odstranjevati, da bodo vedeli kako ravnati naprej. Lahko pa,odvisno od tega kakšne so hlače, preko madeža našiješ kakšno stvar, dodaten žep, našitek, ali dekorativno oblikovan košček blaga, ki se ujema s hlačami.
Srečno.
Hej!
Marsikaj si ze zvedela, naj samo se dodam:
Ce je madez na pralnem blagu, ga takoj namazem s sredstvom
Bio SHOUT od Johnson Wax in po nekaj minutah ( kot pise na navodilih) sperem v mlacni vodi ali v stroju.
Nepralno blago smo vcasih ( ampak res takoj) pospricali z nekim sprejem, ki je naredil posusen nekaksno belo prasno oblogo in nato skrtacili. Vcasih je ucinkovalo, vcasih ne. En ital. proizvod. Sicer jih je kar nekaj.
Ce sem se pokapljala po volnenem oblacilu, sem tudi ze namazala s sredstvom za pomivanje posode; ampak res takoj in potem normalno oprala.
Vem pa, da spada to v cistilnico. Ze zdavnaj so mi povedali, da najlazje ocistijo mastne madeze, ce seveda niso ze prej doma zapacani do skrajnosti. So mi ocistili tudi ze zastaran mastni madez. Zato nisem nikoli panicna, ce fasa kdo tak madez:)
Sama ne bi nicesar vec poskusala in odnesla v cistilnico.
Upam, da bo s hlacami vse OK Babi
Forum je zaprt za komentiranje.