za babi in druge-avokadov namaz
Živjo, Babi in druge dobre kuharice (in seveda kuharji)!
Malo nižje sem zasledila tvoj recept za namaz iz jajčevcev, omenila pa si tudi liptaverski sir in avokadine namaze.
Jaz, ki sem v teh stvareh še bolj začetnica, bi te prosila še za kak natančen recept še za omenjene, neopisane recepte.
Ja, tisti kruhki s popečenimi jajčevci in peteršiljem in česnom so bili pa NJAMI!!!
Hvala, ker si jih pripravila na srečanju!
Uf, sem že lačna!
Pozdravček od Vesne
Hej,Vesna!
Za tiste kruhke sem prinesla sestavine;jajcevce in kruhke sta pa pekla v glavnem Mishika in njen spretni fant,petersilj in cesen – ne spomnim se kdo.Tokrat sem samo ukazovala,ker sem imela tako pridne pomocnike:)))
Sem vpisala v iskanje liptaver in potem se avokado in je lepo pokazalo vse recepte,tudi moje. Bos nasla.Ker je ze vse lepo napisano,ne bi imelo smisla,da ponavljam.Prav? Ce ne bos nasla in ce ti kaj ni jasno,kar povprasaj.
Vas je pa zasnezilo,kaj? Pozdravcek Babi
Ja, zjutraj je bila tu čista belina, prava groza, vsaj zame, ki obožujem sonce in morje in tople čase.
Mislim, da bi se morala preseliti kam v tvojo bližino, tole celinsko vreme s snegom, ki se je prvič pojavil že konec oktobra, me naravnost ubija.
Da ne rečem, kako mi je pri srcu vsa lahka primorska hrana.
Ah, ja.
Aja, Babi, še to: če boš kaj nakupovala olivno olje, se toplo priporočam za nekaj litrčkov, ga dvignem, ko se pridemo med vikendi prevetrit k vam; to počnemo zeloooo redno, a še vedno premalokrat, haha!
In bi se lahko, recimo, dobili kje na kakšni kavi. To je zgolj predlog!
Za recepte oziroma namige, kje jih dobim, se ti najlepše zahvaljujem!
Pozdravček iz zdaj ne več bele, a vseeno mrzle okolice Lj, Vesna
Forum je zaprt za komentiranje.