Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek za avtorico crazy frog, prebere lahko tudi katerag druga punca, ženska

za avtorico crazy frog, prebere lahko tudi katerag druga punca, ženska

opazil sem, da si bila kar napeta ob branju zgodbe z današnjih dogodkov iz nudistične plaže. Zdej je ravno premor za kosilo, pa čakam punce, da nazaj pridejo.  Če si kokr tok mlada punca ženska tam do 40, in svobodomislena , odprta za pogovor in še kaj, te vabim tebe ali katero drugo punco, ki se prepozna v opisu, da se mi pridružiš jutri ali soboto ali nedeljo, po dogovoru, na tej plaži. Obljubim ti veliko užitkov takšnih ali drugačnih, kar ti bo odgovarjalo, ne silim v nič. Imam 38 let, sem dokaj vitek, nisem debel grd ali plešast ali zanemarjen.  Piši mi na mail plazasprehod@protonmail.com

Ni vse v redu s tabo, če tako zagrizeno in obupano fukfehtaš osebo, ki je niti videl nisi.

Ona te je zezala ti bi pa zdaj njo žgal, hehehehe.

A lahko jaz?

Sem zelo napeta in odprta in svobodomislena. Imam okroglih 41 in 110 in manjši problem s plešo. Nesramneži me včasih zmerjajo da smrdim ampak na morju se vsakdan kopam in ni nič res!

Pridm na plažo popovdne

Če objaviš sliko tule

Odgovor na objavo uporabnika
buuum, 05.08.2021 ob 15:15

A lahko jaz?

Sem zelo napeta in odprta in svobodomislena. Imam okroglih 41 in 110 in manjši problem s plešo. Nesramneži me včasih zmerjajo da smrdim ampak na morju se vsakdan kopam in ni nič res!

Pridm na plažo popovdne

?

V vodi si lazja al tezja? ?

Lasuljo mas? Daj kapo na glavo al velik klobuk…

Pa nismo vabljeni? Z mano se nebi malo poigral?

Blazno resno? avtor šparaj ga malo, da se ti ne vname/pregori?

CrazY FroG ?, 05.08.2021 ob 18:10

Blazno resno? avtor šparaj ga malo, da se ti ne vname/pregori?

A ne vidis da gasi pozar po plazi, pardon mladenkah. Lahko odpre sampanjc.?

Šnelca_783, 05.08.2021 ob 18:38

A ne vidis da gasi pozar po plazi, pardon mladenkah. Lahko odpre sampanjc.?

?? Sama svetost ga je.

CrazY FroG ?, 05.08.2021 ob 18:44

?? Sama svetost ga je.

Ja, najprej se pod Strunjanskim krizem pomoli, pol ga pa biksa dol. ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close