Za anticepilce in proti testirance
Po vec stikih z ljudmi, ki so isti dan ali naslednji dan dobili simptome in zboleli, mi se ni uspelo, da bi se nalezla.
Cepila se ne bom, ne vidim smisla v cepljenju za bolezen, ki huje prizadane 3.5% ljudi.
Sem pa za testiranje in to testiranje vseh, tudi cepljenih!
Mislim, da je to edini nacin, da zajezimo okuzbe!
mucko705, 18.09.2021 ob 21:08
Ne vem zakaj nam ne dovolijo, da bi imeli korona žur. Tako bi se nalezli virusa in razvili proti telesa in se ne bi bilo trebalo cepit. Samo seveda s tem ne bi bilo zaslužka.
Ma kaj zaslužek redčenje človeške populacije in čisto nič drugega s temi cepivi.
@problem rešen
Sem ga, pa npr. moja 99, 5 letna babica tudi. Sam žal sem že spet “pretekel”. Bilo je lani božiča….
Bom moral res enga s covidom polizat.
Babica je bil sicer 2x cepljena s fajzerjem, ji zaradi cepiva nič ne manjka…
Jz nobenga ne posiljujem, da se naj ne cepi. Glede na LASTNA dognanja se pač ne bom, oz se bom čimdalj izogibal cepljenju. Imam pač lastno + izkušnjo s covidom. Edin kurc je bil, k smo cela familija mogl 10 dni doma sedet….k je bil takrt še to tak bavbav in so se vsi tresli, da jih bomo nakužli, in da je to konec…
Problem rešen, 18.09.2021 ob 20:46
Ne vem, kaj komplicirate, protestirate proti cepljenju, testiranju.
saj imate tudi tretjo opcijo: prebolite covid-19 ☺
Aja … ste preneumni, da bi znali šteti do 3 ☺
Kaj pa tebe muči? Te prpa daje pa si malo žleht? Ne želi drugim slabo…..saj veš kako se rado obrne stvar…. Vse dobro
ni mi uspelo, 18.09.2021 ob 20:55
Po vec stikih z ljudmi, ki so isti dan ali naslednji dan dobili simptome in zboleli, mi se ni uspelo, da bi se nalezla.
Cepila se ne bom, ne vidim smisla v cepljenju za bolezen, ki huje prizadane 3.5% ljudi.
Sem pa za testiranje in to testiranje vseh, tudi cepljenih!
Mislim, da je to edini nacin, da zajezimo okuzbe!
… in testiranje bi moralo biti brezplačno …
V krogu mojih znancev je najbolj navdušena vakserica tista, ki se s svojo pametjo ni ravno izkazala. Ima jih 50, a še vedno naivna in verjame vsemu, kar je napisano. Komaj smo jo prepričali, da se ne odzove na nigerijsko pismo in 3x je padla na nek piramidni sistem. Kar rečejo na TV, je zanjo vse resnica.
Darwin155, 19.09.2021 ob 17:21
se ni za bt k jih nimaš
Problem rešen, 18.09.2021 ob 21:01
res si baksus .. še enega virusa nisi zmožna stakniti … naredi kaj za sebe … npr sam.o.mor iz zasede
To pomeni, da je ozračje in okolje že tako presterilizirano ( špricanje razkužil povsod, razkuževanje površiš – matr 30 let nismo imeli tako “sterilniih površin nikoli v javnosti, kot sedaj……)pa maske, da ni šans, da ga je še toliko v zraku, kot se govori – zato se nekateri ne morete okužit, tudi če se hočete.. Zbolevajo pa sedaj tisti in bodo ,ki so se od srede naprej cepili.
in to bo….,, 19.09.2021 ob 18:48
Ne vse na novo obolele kot posledica protesta dat.
Tudi v Stični pravijo se je 2000 osebkov katoliške mladine drenjalo.
Preboleli smo januarja.
Pritelesa imamo – preverili 2 tedna nazaj.
Ta vikend smo napolnili zaloge na vikendici in preselili dedija in babico k nam da bosta z otroci.
Midva greva jutri na obisk h kolegom ki pravkar prebolevajo covid.
Bo kaj bo.
Vi se hecatw, 19.09.2021 ob 18:53
Preboleli smo januarja.
Pritelesa imamo – preverili 2 tedna nazaj.
Ta vikend smo napolnili zaloge na vikendici in preselili dedija in babico k nam da bosta z otroci.
Midva greva jutri na obisk h kolegom ki pravkar prebolevajo covid.
Bo kaj bo.
Take me with you.
Bog MONa TM, 19.09.2021 ob 21:11
vse protestnike proti Covid-19 nasilno okužiti ☺☺
pa brez medicinske oskrbe ☺
Stari, saj nobeden ne protestira proti Covid-19. ?
Eni proti Janši, drugi proti ukrepom, tretji proti represiji, kršenju ustave, prostovoljnem (obveznem) cepljenju… no potem pa še uni veseljaki proti 5G, čipiranju…
Forum je zaprt za komentiranje.