Za 50 letnice
S941, 07.09.2025 ob 00:44
Moja notranjost je mnogo lepša od moje zunanjosti. Lepota je minljiva, vsi se staramo, a po srcu smo še vedno mladi. Še vedno ljubimo, se zaljubimo, tudi brezpogojno, močno, a brez pričakovanj. Tako je pač po 50.letu. Na skrivaj še vedno, upam, da ni prepozno za tisto pravo ljubezen.
V sebi imam še toliko ljubezni…
Zdaj pa res lahko noč, Lloyd. Mislim nate…
Jejžešeštna, a si brezdomka da tako silovito svoj star smrdljiv pušpan turiš tipu ki ga še poznaš me v reali?
To je že kot sanjski moški mona competition
Ti pa zveniš kot grda starkelja brez lastne jazbine ????? zdaj že misliš nanj ponoči Hahahaha nora baba. Lloyd pazi nase, psihopatke nase vlečeš.
lloyd, 07.09.2025 ob 10:23
Lloyd, ti si prav fajn :), 07.09.2025 ob 10:16
Lloyd, ti si prav fajn :), 07.09.2025 ob 10:11
@Lloyd jaz ti se nisem pisala na mail samo fyi.
Ti pa bom ta teden. Mej se in ne nasedaj ponaredkocm 😉
Btw, hertagarden nisem jaz. Če si želiš mene, počakaj na Gmail ki se začne s s, vmes je pika, d kot nadaljevanje in konec @gmail.com.
Nisem Hera.
Če te je vmes že kakšna druga prepričala, pa vama kličem srečno ?☺️❤️
Ok, te čakam. Lep teden ti želim.
Heartgarden lloyd, ti si prav fajn ena756 nisem jaz. Sem zenska s srcem in duso ki bi skrbela zate ❤️
Dogovorjeno. Moje ime ima 7 črk. Priimek 6.
Upam,da vmes ne nasedeš na kakšno fejk čer. Paziti se mi moraš samo obupank, ki gredo na prvo žogo. Zelo pozno nastopi v razmerju čas za pošiljanje srčkov, če to pošiljaš popolnem neznancu, si prej zrel za psih. obravnavo, kot za kakršnokoli razmerje. Odvisnost od odnosov in nezdrava soodvisnost ali bolestna navezanost sta red flag, dva žareča rdeča semaforja. Bodi neodvisen, bodi, kar si.
Tudi jaz sem. Skupaj lahko dolgo voziš samo če drugega spoštuješ in mu daješ prostor, da diha. Da te nekdo duši… Je daleč od simpatičnega. Prej ali slej boš zahlastal za zrakom.
Potrpi. Za dobre stvari je vredno počakati. Za povrhu se ti bom razkrila s pravim imenom in priimkom, edinim mailom zasebnim, nič fejk, s čimer sama osebno tudi nekaj tvegam kot nekdo z velikim številom fotografij in podatkov, ko vtipkaš moje ime.
Ja, zelo dobro se te spomnim še kot WD40, že takrat si privabil mojo pozornost s svojim slogom pisanja, načinom razmišljanja, s tem, da sem v tebi začutila “neobrzdanega”, pristnega moškega, ki ga še nobena ni uspela psihično kastrirat. Odpusti, če sem preveč osebna ali direktna. Mislim, da bi se utegnila lepo dopolniti, četudi samo kot nova in dobra znanca. Prijateljstvo je nadgradnja, k sebi kot moškemu pa moraš res pazljivo pripustiti samo tisto, s katero se boš ujel v vseh pogledih.
Vse dobro ti želim. Lp
Lloyd, ti si prav fajn :), 07.09.2025 ob 14:44
Dogovorjeno. Moje ime ima 7 črk. Priimek 6.
Upam,da vmes ne nasedeš na kakšno fejk čer. Paziti se mi moraš samo obupank, ki gredo na prvo žogo. Zelo pozno nastopi v razmerju čas za pošiljanje srčkov, če to pošiljaš popolnem neznancu, si prej zrel za psih. obravnavo, kot za kakršnokoli razmerje. Odvisnost od odnosov in nezdrava soodvisnost ali bolestna navezanost sta red flag, dva žareča rdeča semaforja. Bodi neodvisen, bodi, kar si.
Tudi jaz sem. Skupaj lahko dolgo voziš samo če drugega spoštuješ in mu daješ prostor, da diha. Da te nekdo duši… Je daleč od simpatičnega. Prej ali slej boš zahlastal za zrakom.
Potrpi. Za dobre stvari je vredno počakati. Za povrhu se ti bom razkrila s pravim imenom in priimkom, edinim mailom zasebnim, nič fejk, s čimer sama osebno tudi nekaj tvegam kot nekdo z velikim številom fotografij in podatkov, ko vtipkaš moje ime.
Ja, zelo dobro se te spomnim še kot WD40, že takrat si privabil mojo pozornost s svojim slogom pisanja, načinom razmišljanja, s tem, da sem v tebi začutila “neobrzdanega”, pristnega moškega, ki ga še nobena ni uspela psihično kastrirat. Odpusti, če sem preveč osebna ali direktna. Mislim, da bi se utegnila lepo dopolniti, četudi samo kot nova in dobra znanca. Prijateljstvo je nadgradnja, k sebi kot moškemu pa moraš res pazljivo pripustiti samo tisto, s katero se boš ujel v vseh pogledih.
Vse dobro ti želim. Lp
Ti ti ti lastna hvala cena mala. Llyod nisem obupanka zanimam zate se ze leta ❤️ Jaz ali ona sva zate, obupank se izogni
anonimna 678, 07.09.2025 ob 14:41
Heartgarden lloyd, ti si prav fajn ena756 nisem jaz. Sem zenska s srcem in duso ki bi skrbela zate ❤️
O moj bog, o moj bog, saj @Lloyd še ni slinast dementen starček no ??
Pa mamice nove tud ne potrebuje, ali pač? Lloyd?
anonimna 678, 07.09.2025 ob 14:59
Ti ti ti lastna hvala cena mala. Llyod nisem obupanka zanimam zate se ze leta ❤️ Jaz ali ona sva zate, obupank se izogni
Ok, kar imej ga, če te hoče tudi in 🙂 ampak baby, you reek of dispair. Meni je on čisto fajn že za prijatelja, že to bo zanimiv odnos. Ti mu pa kar peri, kuhaj, likaj, itd., gotovo bo cenil, kot tudi to, da ga boš petstokrat klicala in mu pošiljala verižne SMS e z zasliševanje, ko bo z mano na pijači, s kolegi na pivu, karkoli že. Ne bom se spuščala na tvoj nivo, izvoli. Če se @Lloyd seveda zanima za take, kot si ti.
Wink wink.
Strupen jezik 2, 07.09.2025 ob 15:05
O moj bog, o moj bog, saj @Lloyd še ni slinast dementen starček no ??
Pa mamice nove tud ne potrebuje, ali pač? Lloyd?
napisala sem ker mu jr obupanka ena postavila pogoj da mora skrbeti zase ce jo zeli za partnerico. Jaz bi skrbela zanga zato sem tako napisala
Lloyd, ti si prav fajn :), 07.09.2025 ob 15:11
Ok, kar imej ga, če te hoče tudi in 🙂 ampak baby, you reek of dispair. Meni je on čisto fajn že za prijatelja, že to bo zanimiv odnos. Ti mu pa kar peri, kuhaj, likaj, itd., gotovo bo cenil, kot tudi to, da ga boš petstokrat klicala in mu pošiljala verižne SMS e z zasliševanje, ko bo z mano na pijači, s kolegi na pivu, karkoli že. Ne bom se spuščala na tvoj nivo, izvoli. Če se @Lloyd seveda zanima za take, kot si ti.
Wink wink.
gotovo bo cenil, kot tudi to, da ga boš petstokrat klicala in mu pošiljala verižne SMS e z zasliševanje
ne sodi drugih po sebi jaz nisem taksna . spuscas se na nizek nivo.
napisala sem mu da sva jaz ali ti zanga k ga poznava in ne ostale obupanke v tej temi
Ljubezen po domače 2, 07.09.2025 ob 16:41
Hehehe, pa to je kot ljubezen po domače, samo da se odvija na monu in ne vidimo akterjev.
Lloyd, veliko sreče pri spoznavanju kandidatk ti želim in upam, da boš imel več sreče z njimi kot tisti kmetje na pop tv. Tiste na pop-u so živ obup?
Prosim, javi nam, katera bo na koncu zmagala. Srečno!
Lloyd, najbolj zaželen samec na SČ! ????????????????❤️?????❤️??????❤️????????
lloyd, 07.09.2025 ob 17:25
A ne vidiš da se zafrkavajo no 😀 Resne pišejo, ko mislijo pisat.
Zajebavajo al pa ne, vseeno ti želim vso srečo pri spoznavanju potencialnih kandidatk.
Sicer pa, kaj nisi pred časom omenjal nekaj o koketiranju na šihtu? Mogoče bi najprej raje poskusil tam, kjer jih vsaj približno že poznaš in vsaj veš, kako izgledajo.
Kakorkoli, srečno!
Ljubezen po domače 2, 07.09.2025 ob 17:32
Zajebavajo al pa ne, vseeno ti želim vso srečo pri spoznavanju potencialnih kandidatk.
Sicer pa, kaj nisi pred časom omenjal nekaj o koketiranju na šihtu? Mogoče bi najprej raje poskusil tam, kjer jih vsaj približno že poznaš in vsaj veš, kako izgledajo.
Kakorkoli, srečno!
Sem pisal, samo, služba je pa služba, pa prav tako gre za zafrkavanje.
Spoštovani g. LLOYD,
PV Vam glede na okoliščine izrecno z zakonom zapečateno dovoli bigamijo.
Sporoča naslednje :
“Če imam lahko jaz Tino in Andreja hkrati, dovolim tudi Vam, da ste v istem gospodinjstvu, po Vašem,” jazbini “, z dvema ženskama istočasno, v spolni ali aseksualno asistenčni zvezi, v vseh položajih, ozirih ter pogledih.”
S spoštovanjem!
L. R.
R. GOLOB
PV RS
lloyd, 07.09.2025 ob 08:21
Ena765, 07.09.2025 ob 00:52
lloyd, 06.09.2025 ob 21:19
Ena765, 06.09.2025 ob 21:10
lloyd, 06.09.2025 ob 16:52
-
Se hecaš?? Sam skrbim zase od kar sem začel hoditi v službo. Pa ne samo zase, tudi za domače. Isto kot v službi za svojo ekipo. To pride s teritorijem. Pa tudi nič hudega mi ni bit sam. Ampak kot slišim je v dvoje še lepše. No saj v dvoje sem že bil parkrat. Tudi to poznam. Je pa že nekaj časa nazaj
Torej znaš, kar je super.
Je inbox že poln? 😉
Nope. Ena sicer luštna mi je javila da ne išče.
Gleeeej, poglej, to povečano zanimanje zate je sigurno zato, ker si napisal, da znaš živet sam ?.
“Ni za kaj” (ker vem, da se mi boš zahvalil za usmeritev ?).
Ja res, najlepša hvala. 😀 Zanimanje… nekaj je treba vedet tu gor visi zelo malo ljudi, za razliko od včasih. Število ogledov ne pomeni veliko.
To z zanimanjem sem te mičkeno zbodla 😀
Lp
takle, 07.09.2025 ob 20:54
Haa, lloyd sem ti že v prejšnem lajfu rekla, da pust vrata priprta, pa si me neki prepričeval, da si ti z ženskami opravil, a vidiš zarečen kruh. Tud ti ga ješ ?
No, saj dobr, da nisem sam jst na OHajih.
Si. Ga jem na polno. Se nič ne sekiram, če je najdem tu, jo bom pa kje drugje.
Forum je zaprt za komentiranje.