Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za 50 letnice

Za 50 letnice

Odgovor na objavo uporabnika
lloyd, 06.09.2025 ob 07:02

Ena765, 05.09.2025 ob 21:33

lloyd, 05.09.2025 ob 21:03

Ena765, 05.09.2025 ob 20:56

lloyd, 05.09.2025 ob 18:41

Ena765, 05.09.2025 ob 16:18

lloyd, 05.09.2025 ob 15:13

tkole, 05.09.2025 ob 13:42

lloyd, 01.09.2025 ob 15:59

zeloodvisno02, 01.09.2025 ob 14:08

lloyd, 01.09.2025 ob 14:02

ahmm, 01.09.2025 ob 13:44

…haha…cimro bi ti; dolgčas?,(pazi, kaj si želiš – ni tako slab rek, veš…večkrat se je izkazalo, da ej še kako na mestu; ker ko se uresničii … :D)

Ma kar sem mislil, sem spedenal, zdaj mi je pa dolgcajt. Pa… a ni fino živet v paru? Ko vas tu berem, ni boiljšega.

LLoyd ,drži se svoje jazbine ,ni lepšega kot spat na dvojni postelji sam…V paru se je lepo družit,lahko prespita malo tu malo tam ,si pomagata ,delit dom na ta leta ,hm ,je dobro za premislit ,če sploh…

Aja, če je pa treba bit par… ok pol pa par. Da je bolj ziher.

Sem pozabil, mogoče bi bilo dobro mal opisa… Sem ing mehatronike,  še kar uporaben, začel sem kot vajenc kot ključavničar, v eni firmi v mengšu leta 91, ki je šla v stečaj par let kasneje, potem se bil pa pri enem privatniku kot vzdrževalec ene 20 let. Vmes sem se došolal, ker sem bil prekratek finančno sem pustil visoko za kasneje… Več ali manj sem se klatil po farmaciji, ene deset let nazaj so me pa posvojili. Obvladam vsa ključavničarska dela, praktično vse kar se dela doma… če nisem prelen, več ali manj vse kar prodaja mikrosoft, Moj najljubši program je pa še vedno SW. Obvladam tudi kalibracije in ostalo kar se pač počne na krami, ki jo ima industrija, seveda mi ni proble…. a morem res vse to pisat?

specifikacije imaš kar ok. Nekaj takšnega bi jaz posvojila, samo na zalost je je*** moj emso 🙂

Tko da iščem kakega starejšega… pa da ima še smisel za črni humor, pa da ne posluša goveje muzike

Kaj ma pa emšo pri tem 😀

Ahahahaa mislim se ti spomniš kaj si napisal na prvi strani? :))))

A odprem temo za spoznavanje? Za vse, pa za vse?

Kaj? Kako to misliš?

Recimo… Lloydove zmenkarije, v katero bi vsi pisali, ki iščejo. Recimo osnovne podatke in kaj bi radi. 😀

Tale tema je pa precej ušla iz smeri  😀 No ja, vsaj brat se jo da…

Hehehe Lloydove zmenkarije, dobr 😉

In kakšen bi bil tvoj ponovni otvoritveni oglas ? Upam, da bo napisan drugače, ker ta v tej temi.. je mal za sfrizirat 😉

Moj … glede na naval v tej  temi bi bil bolj za okras, za otvoritev, 😀

Kakšen naj bi pa bil? Nasveti dobrodošli.

Hehehe tukaj je tak naval, da ne uspeš niti slediti 😀 (no, da te potolažim, vzami v zakup, da te ne poznajo in po par napisanih postih je težko oceniti ja ali ne,  in .. otvoritveni oglas je potrebno sfrizirat 😉 ).

Otvoritveni, točka 1. – da znaš živeti sam (to je pomembna informacija, če seveda znaš).

Se hecaš?? Sam skrbim zase od kar sem začel hoditi v službo. Pa ne samo zase, tudi za domače. Isto kot v službi za svojo ekipo. To pride s teritorijem. Pa tudi nič hudega mi ni bit sam. Ampak kot slišim je v dvoje še lepše.  No saj v dvoje sem že bil parkrat. Tudi to poznam. Je pa že nekaj časa nazaj

lloyd, 06.09.2025 ob 16:52
    Se hecaš?? Sam skrbim zase od kar sem začel hoditi v službo. Pa ne samo zase, tudi za domače. Isto kot v službi za svojo ekipo. To pride s teritorijem. Pa tudi nič hudega mi ni bit sam. Ampak kot slišim je v dvoje še lepše.  No saj v dvoje sem že bil parkrat. Tudi to poznam. Je pa že nekaj časa nazaj

Torej znaš, kar je super.

Je inbox že poln? 😉

Ena765, 06.09.2025 ob 21:10

Torej znaš, kar je super.

Je inbox že poln? 😉

Nope. Ena sicer luštna mi je javila da ne išče.

Malo sem firbcen pa me zanima?

Ali se ti je S… 125 ze javila?

————————–

lloyd, 06.09.2025 ob 21:19

Nope. Ena sicer luštna mi je javila da ne išče.

A tole se tut javi? ?

Takrat, ko nehaš iskati, ponavadi najdeš.

Resda sem vedno rekla, da ne iščem. V preteklosti sem pogosto preveč krčevito iskala in ponavadi pristala v zvezi iz napačnih razlogov.

Včasih pa se zgodi, da se v meni vzbudijo najbolj globoka in nežna čustva, s katerimi ne vem, kaj in kam. Še vedno hodim po svetu z odprtim srcem in odprtimi očmi. Lloyd je kvaliteten moški, ki se ga ne bi branila.

Eni dinamični in radovedni, z izrazitim poznavanjem in zanimanjem za ne vem kaj vse, pisanje tipu z neta ne bo prioriteta.

Lloyd ni kar en navaden ‘tip’. Je moški, kot se zagre. Lahko noč, Lloyd. 

Moja notranjost je mnogo lepša od moje zunanjosti. Lepota je minljiva, vsi se staramo, a po srcu smo še vedno mladi. Še vedno ljubimo, se zaljubimo, tudi brezpogojno, močno, a brez pričakovanj. Tako je pač po 50.letu. Na skrivaj še vedno, upam, da ni prepozno za tisto pravo ljubezen.

V sebi imam še toliko ljubezni…

Zdaj pa res lahko noč, Lloyd. Mislim nate…

Gleeeej, poglej, to povečano zanimanje zate je sigurno zato, ker si napisal, da znaš živet sam ?.

“Ni za kaj” (ker vem, da se mi boš zahvalil za usmeritev ?).

Nope. Ni pravi razlog. Lloyd bo ugotovil, kdo sem. Impostor sem.

iDesi ?, 01.09.2025 ob 13:53

lloyd, 01.09.2025 ob 13:51

iDesi ?, 01.09.2025 ob 13:49

lloyd, 01.09.2025 ob 12:52

Mal študiram… svoje jazbine sem se naveličal, za novo mi pa manjka ene pol. A je kakšna s podobno željo. Dobr, 50… 5 let gor al dol…

Zgolj v premislek: na istem naslovu, v istem gospodinjstvu… financirala sta recimo da 50:50 ali 60:40… po nekaj letih se te navelica in si v postopku delitve skupnega premozenja… ker si gospa to razlaga kot izvenzakonsko zvezo… res, pazi, kaj si zelis…

Saj da tud vsak pol? A ni pol ok, če gre na pol… tud pol.

Matematika je eno… v stvarnosti je pa treba zadevo dobro preuciti. V koncni fazi… kaj bos pa potem dobil s “pol”, ce ti ze zdaj manjka “pol” za nekaj spodobnega?

Si v sorodu z Živo Burjo ex. Dražil?

Khm, to je bil hec.

Vi se kar hecajte. Lloyd se bo pa jutri zadnji, ali pa prvi smejal. Presenečen bo, ker bo njegova tema podobna dolgemu vlaku, ki pelje kontejnerje z napisom Lloyd nekam proti morju…

Nikoli ne boste uganili, kdo sem. Ne poznate me, nimam stalnega nick-a. Nisem troll, nisem zlobna. Luna me trka in visim na Monu. Vedite, da je Lloyd eden izmed zadnjih klenih in čednih Slovencev. Takšnih verjetno ne delajo več. Moje globoko spoštovanje ima.

Misliš Hapag-Lloyd?

S941,odgovor prejšnji, 07.09.2025 ob 01:00

Nope. Ni pravi razlog. Lloyd bo ugotovil, kdo sem. Impostor sem.

Se mi zdi da te poznam 😀 Nekdo s smislom za humor. Hvala za lepe besede.

Ena765, 07.09.2025 ob 00:52

Gleeeej, poglej, to povečano zanimanje zate je sigurno zato, ker si napisal, da znaš živet sam ?.

“Ni za kaj” (ker vem, da se mi boš zahvalil za usmeritev ?).

Ja res, najlepša hvala.  😀 Zanimanje… nekaj je treba vedet tu gor visi zelo malo ljudi, za razliko od včasih. Število ogledov ne pomeni veliko.

@Lloyd jaz ti se nisem pisala na mail samo fyi.

Ti pa bom ta teden. Mej se in ne nasedaj ponaredkocm 😉

Lloyd, ti si prav fajn :), 07.09.2025 ob 10:11

@Lloyd jaz ti se nisem pisala na mail samo fyi.

Ti pa bom ta teden. Mej se in ne nasedaj ponaredkocm 😉

Btw, hertagarden nisem jaz. Če si želiš mene, počakaj na Gmail ki se začne s s, vmes je pika, d kot nadaljevanje in konec @gmail.com.

Nisem Hera.

Če te je vmes že kakšna druga prepričala, pa vama kličem srečno ?☺️❤️

Vse naj bo dokumentirano, tudi kaj overjeno pri notarju, podobno kot predporočna pogodba z navedbo inventurnega stanja.

Lloyd, ti si prav fajn :), 07.09.2025 ob 10:16

Btw, hertagarden nisem jaz. Če si želiš mene, počakaj na Gmail ki se začne s s, vmes je pika, d kot nadaljevanje in konec @gmail.com.

Nisem Hera.

Če te je vmes že kakšna druga prepričala, pa vama kličem srečno ?☺️❤️

Ok, te čakam. Lep teden ti želim.

lloyd, 07.09.2025 ob 08:21

Ja res, najlepša hvala.  😀 Zanimanje… nekaj je treba vedet tu gor visi zelo malo ljudi, za razliko od včasih. Število ogledov ne pomeni veliko.

Llyod si kvaliteten moski i ne zahvaljuj se nadlezni zenski kajti te ne pozna mi k te ti zelimo najboljse i mislimo nate ❤️? ti bom pisala na mail ❤️

Starejsi kot smo znizamo standarde i skrbimo drug za drugega kuham perem razvajam vse postorim za partnerja kadar sem u partnerski vezi. Nadlezna si z nerealnimi nasveti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close