Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za 50 letnice

Za 50 letnice

Odgovor na objavo uporabnika
Neregistriran, 03.09.2025 ob 06:21

O bohseusmil, kakšnim smo mi izobraževanje plačevali. Tole so zdaj rezultati njihove “znanosti”.

Ne vem zakaj se v thread javlja najbolj znan Kamniški peder dejan D. kempeprl in to s komajda končano škofijsko gimnazijo kjer so ga guzili farji zdaj je  pa obična pederčina.. Ne, to me leti na Lloyda. Ampak je namenjeno Nereg.

Kemperl odjebi oz se daj naguziti, znan si po tem, da dobro nastaviš rit.

lloyd, 03.09.2025 ob 16:01

?, 03.09.2025 ob 13:07

Hertagarden@gmail.com

Naslov za Lloyda

enlloyd341@gmail.com

za vsak slučaj

Hvala Lloyd, ti bom pisala.

Lahko nočko iz Domžal ??

Lloyd, ti si prav fajn :), 04.09.2025 ob 00:42

Hvala Lloyd, ti bom pisala.

Lahko nočko iz Domžal ??

Dobro jutro. Lepo te je brat.

Dobro jutro tudi vsem ostalim.

Lloyd, ti si prav fajn :), 02.09.2025 ob 21:36

lloyd, 01.09.2025 ob 16:03

Anonimna914, 01.09.2025 ob 14:06

Na katerem koncu Slo pa si?

A jaz? Oh, no, tle okol, no, saj veš. Ta moment sem Kamnčan…. no… skoraj.

@Lloyd
, že dolgo, res dolgo te berem tukaj in marsikaj zanimivega si že zapisal, repliciral, podal ponavadi kar dobra in kakovostna razmišljanja ter svoj pogled na svet in / ali aktualna dogajanja.

Zato se ti bom razkrila. 53, zgledam cca 5 let mlajša, zelo dinamična, radovedna, strastna do življenja, izjemno načitana, ljubiteljica narave, psov, hribov, zadnja leta malce manj fenica morja (v mlajših letih sem prednost dajala morju, v hribe nisem hodila, sedaj pa je povsem obratno).

Magisterij znanosti, žal resda družboslovna smer, a za družboslovca zares zelo tehnično podkovana, z izrazitim zanimanjem za naravoslovje (strokovna literatura, dokumentarci, izobraževalne vsebine).

Domžalčanka že četrt stoletja, s poglobljenim poznavanjem Kamnika, še bolj pa Kamniških Alp 😉

165 cm, 64 kg, malo je kaka kilca za izgubit in postava za obtesat, ker pa sem ex športnica, zlahka dobim nazaj mišice in spravim maščobni index na optimum, le malo motivacije potrebujem.

Me je pa dosti v nogah. Te niso pretirano mišičaste, so vitke, skladne, gazelje, a imam v njih veliko moči, stamine, vztrajnosti, skratka.

Prepotovala ves svet ali večino njega že do 45. leta, tako službeno, kot zasebno. Zdaj najbolj cenim mir in harmonijo, medsebojno spoštovanje, lepe odnose. Lestvico vrednot imam pri teh letih povsem drugačno, kot v času, ko sem bila mladenka.

Izrazi svoje zanimanje, v kolikor te je napisano privabilo. Potem bova že kako naprej, če (nama) je tudi res namenjeno.

enlloyd341@gmail.com

lloyd, 04.09.2025 ob 15:31

enlloyd341@gmail.com

Čak, a vidva še nista na kavi?

Ena765, 05.09.2025 ob 00:08

Čak, a vidva še nista na kavi?

No, ljudje smo različni. Mogoče ji je prišlo na misel kaj kar jo je odvrnilo, mogoče nima časa, lahko se je samo hecala, ne sodit, in obsojat. Tako da.. ne še. Še vedno ga pijem sam. Se pravi čaj, za kavo mi nekak ni.

lloyd, 05.09.2025 ob 09:48

No, ljudje smo različni. Mogoče ji je prišlo na misel kaj kar jo je odvrnilo, mogoče nima časa, lahko se je samo hecala, ne sodit, in obsojat. Tako da.. ne še. Še vedno ga pijem sam. Se pravi čaj, za kavo mi nekak ni.

Mogoče, mogoče zbira pogum.

In nisem obsojala niti sodila, ampak pričakovala, da že sedita na terasi in skupaj pijeta ča k j avo.

Ena765, 05.09.2025 ob 10:06

Mogoče, mogoče zbira pogum.

In nisem obsojala niti sodila, ampak pričakovala, da že sedita na terasi in skupaj pijeta ča k j avo.

Se opravičujem, nisem tako mislil. Je pa tako- še vedno sem solo, zgubit nimam kaj.

😀

Llyod se tudi meni bere čist OK, upam, da ti uspe najti kakšno pravo žensko zase. Sem v srečnem dolgoletnem razmerju in se strinjam, da je v dvoje mnogo lepše, zato bi jaz poparčkala vse, ki so seveda zainteresirani za to:).

lloyd, 01.09.2025 ob 15:59

zeloodvisno02, 01.09.2025 ob 14:08

lloyd, 01.09.2025 ob 14:02

ahmm, 01.09.2025 ob 13:44

…haha…cimro bi ti; dolgčas?,(pazi, kaj si želiš – ni tako slab rek, veš…večkrat se je izkazalo, da ej še kako na mestu; ker ko se uresničii … :D)

Ma kar sem mislil, sem spedenal, zdaj mi je pa dolgcajt. Pa… a ni fino živet v paru? Ko vas tu berem, ni boiljšega.

LLoyd ,drži se svoje jazbine ,ni lepšega kot spat na dvojni postelji sam…V paru se je lepo družit,lahko prespita malo tu malo tam ,si pomagata ,delit dom na ta leta ,hm ,je dobro za premislit ,če sploh…

Aja, če je pa treba bit par… ok pol pa par. Da je bolj ziher.

Sem pozabil, mogoče bi bilo dobro mal opisa… Sem ing mehatronike,  še kar uporaben, začel sem kot vajenc kot ključavničar, v eni firmi v mengšu leta 91, ki je šla v stečaj par let kasneje, potem se bil pa pri enem privatniku kot vzdrževalec ene 20 let. Vmes sem se došolal, ker sem bil prekratek finančno sem pustil visoko za kasneje… Več ali manj sem se klatil po farmaciji, ene deset let nazaj so me pa posvojili. Obvladam vsa ključavničarska dela, praktično vse kar se dela doma… če nisem prelen, več ali manj vse kar prodaja mikrosoft, Moj najljubši program je pa še vedno SW. Obvladam tudi kalibracije in ostalo kar se pač počne na krami, ki jo ima industrija, seveda mi ni proble…. a morem res vse to pisat?

specifikacije imaš kar ok. Nekaj takšnega bi jaz posvojila, samo na zalost je je*** moj emso 🙂

Tko da iščem kakega starejšega… pa da ima še smisel za črni humor, pa da ne posluša goveje muzike

tkole, 05.09.2025 ob 13:42

specifikacije imaš kar ok. Nekaj takšnega bi jaz posvojila, samo na zalost je je*** moj emso 🙂

Tko da iščem kakega starejšega… pa da ima še smisel za črni humor, pa da ne posluša goveje muzike

Kaj ma pa emšo pri tem 😀

Aha a potem imamo druge se sanso?! Si shranim naslov.

Tisti ki gledate na emso, moj ata je bil 2 leti mlajsi od mame, umrl je pa skoraj 40 let prej. Zivi se samo enkrat, ne se obremenjevat s stevilkami.

Aha, 05.09.2025 ob 15:36

Aha a potem imamo druge se sanso?! Si shranim naslov.

Tisti ki gledate na emso, moj ata je bil 2 leti mlajsi od mame, umrl je pa skoraj 40 let prej. Zivi se samo enkrat, ne se obremenjevat s stevilkami.

Kako misliš, še šanso? 😀 Saj vem večinoma smo precej korajžni, ko je pa treba pisat al pa poklicat je pa … —…  😀

Katja198, 05.09.2025 ob 13:05

Llyod se tudi meni bere čist OK, upam, da ti uspe najti kakšno pravo žensko zase. Sem v srečnem dolgoletnem razmerju in se strinjam, da je v dvoje mnogo lepše, zato bi jaz poparčkala vse, ki so seveda zainteresirani za to:).

Hvala. Lepo slišat- vzor za ostale.

lloyd, 05.09.2025 ob 12:34

Se opravičujem, nisem tako mislil. Je pa tako- še vedno sem solo, zgubit nimam kaj.

😀

Sprejeto 😉

Sprejeto 😉

lloyd, 05.09.2025 ob 15:13

Kaj ma pa emšo pri tem 😀

Ahahahaa mislim se ti spomniš kaj si napisal na prvi strani? :))))

Ena765, 05.09.2025 ob 16:18

Ahahahaa mislim se ti spomniš kaj si napisal na prvi strani? :))))

A odprem temo za spoznavanje? Za vse, pa za vse?

lloyd, 05.09.2025 ob 18:41

A odprem temo za spoznavanje? Za vse, pa za vse?

Kaj? Kako to misliš?

Ena765, 05.09.2025 ob 20:56

Kaj? Kako to misliš?

Recimo… Lloydove zmenkarije, v katero bi vsi pisali, ki iščejo. Recimo osnovne podatke in kaj bi radi. 😀

Tale tema je pa precej ušla iz smeri  😀 No ja, vsaj brat se jo da…

Privoščim vam, da se vam tista gospa oglasi.

Res se je lepo razkrila, čutiti je bilo iskrenost, kakor je bilo iskreno tudi vaše razkritje.

Vso srečo!

lloyd, 05.09.2025 ob 21:03

Recimo… Lloydove zmenkarije, v katero bi vsi pisali, ki iščejo. Recimo osnovne podatke in kaj bi radi. 😀

Tale tema je pa precej ušla iz smeri  😀 No ja, vsaj brat se jo da…

Hehehe Lloydove zmenkarije, dobr 😉

In kakšen bi bil tvoj ponovni otvoritveni oglas ? Upam, da bo napisan drugače, ker ta v tej temi.. je mal za sfrizirat 😉

Ena765, 05.09.2025 ob 21:33

Hehehe Lloydove zmenkarije, dobr 😉

In kakšen bi bil tvoj ponovni otvoritveni oglas ? Upam, da bo napisan drugače, ker ta v tej temi.. je mal za sfrizirat 😉

Namen je vsekakor dober. Za detajle je čas tudi kasneje.

Ni potrebe po miniranju.

Anonimno12321, 05.09.2025 ob 21:37

Namen je vsekakor dober. Za detajle je čas tudi kasneje.

Ni potrebe po miniranju.

Ahhh, podan je bil le predlog dotični bo pa tako ali tako naredil po svoje.

Moj … glede na naval v tej  temi bi bil bolj za okras, za otvoritev, 😀

Kakšen naj bi pa bil? Nasveti dobrodošli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close