Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Z ryanairom letim v Anglijo…kaj imam lahko v ročni prtljagi??

Z ryanairom letim v Anglijo…kaj imam lahko v ročni prtljagi??

Ja ja sej vem da piše na njihovi spletni strani nekaj o tem, ampak mene zanima konktretno. Namreč, kot ročno prtljago nameravam vzeti kozmetični kovček. Imam notri lahko parfume,čistilno mleko,senčila..itd? Je kaj takega kar ne smem imet?

Hvala

Lp

NIČ ne smeš imet. Vse mora bit v prozornih flaškah in vrečki…kaj pa ti bo parfum za tisto uro in pol…pa ličila in čistila, a ni dovolj da se prej naličiš ?

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

Ma ne,sej ne rabim za tisto uro in pol..hehehe. Imela ga bi pač za čas bivanja v Angliji. Bo potem bolje če ga dam kar v navadno prtljago?? Ampak…hm,…ko sem kupovala karte sem že označila da bom imela samo en kovček…Kako pa je s tem? Bo treba doplačat….?

Aja to….ja ne vem če doplačaš to kar imaš v roki s sabo, sam je pa strogo kaj lahko imaš, tako da….boljš da zatlačiš ke med ostalo…

Lep let in bivanje :)))

*************************************************** Iščem urejeno damo z velikimi joški, napeto ritko in globokim grlom, ki bi bila veliko zdoma, zelo premožno in dobrega srca, ki zna odpuščati.

Ma ti si čuden…. a ne veš, kaj se vse lahko zgodi tisto uro v kakem Wcju… :)))
Je treba met pripomočke sz sabo… :))))

v takem primeru bi jaz stekleničke in kreme dala v kovček, ki bo šel dol, kakšen kos obleke pa bi stlačila v kozmetični kovček.. hehe 🙂

O,Saško se tudi že psihično pripravlja na polet 🙂

Ranya, vse tekočine – sem spadajo tudi maskare, kremice, parfumi… in seveda voda so lahko v embalaži največ 100 ml in morajo bit v prozorni vrečki. To dobiš tudi na letališču (na check-inu), ampak je precej majhna.

Kaj pa vem, meni se zdi ta tvoja ideja precej nepraktična. Razmisli, če res tako nujno rabiš kozmetični kovček na potovanju – na samem poletu ga verjetno ne? Pa na letalo lahko vzameš samo take dimenzije, ki gredo gor v tisto omarico nad sedeži in verjetno boš morala doplačati, če boš imela dva kosa.

Jaz kozmetiko v navadni torbici enostavno dam v kovček, ki gre pred mano na letalo. Se mi zdi bolj simpl.

Pa lepo se imej!

Hm..ma sej kovček je dokaj majhen…res ni velik-un kozmetični od samsonita…
Rada sem praktična,zato sprašujem:))) Pa tko edko uporablam ta kovček,da sm pač hotla s sabo vzet:)))

Ej, saj te čisto razumem. Jaz sem ga po mojem imela ene 2x na potovanju s sabo, čisto nič ni še obtolčen. Najprej sva hodila z rukzaki naokoli, pa neseser nekako ni pasal zraven 🙂 pol sva šla ene dvakrat z letalom in kovčki in takrat sem lahko špilala damo, pol so pa otroci prišli, ko itak zminimiziraš kozmetiko, da imaš dovolj placa za vse njihove stvari. Tako da je kovček samo še enkrat romal z nami, ko smo šli z avtom na morje. Sicer ga pa doma dobro ponucam, imam kozmetiko kar noter, je še najbolj praktično…

si sploh ne predstavljam, kaj bi se dalo počet v tistem 30×30 cm prostorčku, jaz se še pri lulanju počutim utesnjeno. ko smo s 6-mesečnikom leteli v Grčijo, se je njegov ati z njim odpravil na WC, da bi otroka previl. je prišel z dolgim nosom nazaj, robantil, da je prostora samo za nedonošenčka previt in otroka previl na sedežu.

Ranya napisal:

> Bo potem bolje če ga dam kar v
> navadno prtljago??

Ja, zagotovo. Tekočine so na avionu tako rekoč prepovedane. Razen tistih, ki ti jih točijo stevardese. 🙂

Jst si dam v kozmetični kovček kakšne pase pa kakšne kose oblačila stlačim not, kozmetiko pa v prtljago, ki jo čekiram tam. Drugače pa sem zdej, ko imamo majhnega otroka, imela za na avion tri kose (torba za čez ramo, nahrbtniček in še ena manjša torba) ročne prtljage, pa ni bilo problemov. Kar se pa tiče prtljage za čekirat, pa je pri nas bila vedno omejitev v kilaži. In če sem potovala sama z dvema kosoma, ni bilo problema.

Kozmetiko je pa bolje da daš kar v kovček, med ostalo prtljago… meni so na Dunaju zlili stran navadno vodo v otroški flaški, za malega… ko pa smo se vračali, smo pa imeli v eni flaški mleko in v drugi vodo, pa nam niso delali problemoov, ker je pač za dojenčka. odvisno od osebe in letališča samega…

lepo potuj in uživaj!!!

Hvala vsem….:))

Nočko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close