Z rednimi cepljenji bodo lahko ubijali kogar bodo želeli
Kaj vam ne povedo, kaj vam skrivajo:
1.Da se dogajajo smrti po cepljenjih ni skrivnost v svetu se pa seveda skriva.
2.Tako pri obveznih, kot pri neobveznih cepljenjih, če se bodo ta še dogajala bodo lahko točno določenega človeka targetirali in mu namenili cepivo, ki bo povzročilo smrt.
3.Tehnologije kemijskih struktur za tovrstna dogajanja so seveda realnost.
4. Z rednim (novim normalnim) kjer naj bi cepiva postala nujen vsakdanjik se bo lahko seveda širil posel eliminacij ljudi. Ne bo več potrebno eliminirati ljudi na viden nasilen način ampak s cepivi, kjer se smrt po cepivu težko dokaže, da je nastopila zaradi cepiva.
5.Možnosti za umore, kjer ni potrjenega morilca in krivca gromozanske. Prav tako pa se v vseh sferah bodisi, gospodarskih, partnerskih, političnih ali drugih lahko pričakuje eliminacije nasprotnikov, konkurence ali pa samo nekomu njemu antipatičnega človeka na preprost način, kot naj bi bilo targetirano cepivo za eliminacijo. Z drugimi besedami, plača se naročilo, izbere tarčo in se počaka, da tarča pride po “poživitveno” ali prvo dozo cepiva.
ZBUDITE SE
Ma j* se necepilci. Ker je privlekla od ne vem kod, najprej ena, ne cepljena, karantena, tadruga, čist necepljena, dobila kovid. Pa jebite se no.
Dobim email, da naj dam za en teden dopust ali ure. Zmešane stare koze oz kozli. Ok, piši bolniško, ne bom nič jaz dala dopusta ali ure, če je krota privlekla kovid iz vseh vasi. Poln kufr vas imam. Pa še diha rada. Na dedcu pa ne vem koliko. :)))) Prokleta. A zdej naj dam dopust zaradi nje. Je vlada kaj sprejela, da bo kaj zaprto. ni Ne mi težiti ženske no.Dajte potem pravni vir, pol se pa pikajte v rit s kovidom. In jebite druge. Če do jutri nimam odgovora, grem lepo za 4 ure. Ne da se jahate in še moj šibki hrbet, z vašimi čez sto kil.
kaj naj pomaga vse to vedet? mi smo le majhni ljudje v rokah velikih ljudi, ki se igrajo igrice. S čim boš ti, en majhen cucek, spremenil tok življenja?
Pusti ti, in vsi ostali ljudem svoj mir, da se cepijo, če se želijo in se ti ne cepi. Ena stvar pa naj ti bo jasna, tebi in ostalim podobnim tebi – svoje teorije si držite zase. zaradi takih ljudi kot ste vi, se vse necepljene ljudi meče v isti koš – češ da so neki neumni fanatiki z nekimi neumnimi teorijami zarote.
zboli lahko vsak – to je dejstvo. pljučnica je bila že od nekdaj možen zaplet že pri gripi ali samem prehladu. Tudi to je dejstvo in dejstvo je, da so ljudje res zboleli za pljučnico in umrli zaradi nje, saj se pri prljučnici rado zaplete, če nisi 90% zdrav
Mir z vami
Saj že pobijajo ljudi.
Čudim se, da ljudje ne reagirajo in še naprej gledajo kako jim pred očmi umirajo .
Ogroman broj sportaša i mladih ljudi umire od srčanih udara – pogledajte popis
Cepljeni polnijo bolnišnice.
https://www.facebook.com/groups/416396013246792/permalink/446365220249871/
darwindarko, 06.11.2021 ob 20:06
Kaj vam ne povedo, kaj vam skrivajo:
1.Da se dogajajo smrti po cepljenjih ni skrivnost v svetu se pa seveda skriva.
2.Tako pri obveznih, kot pri neobveznih cepljenjih, če se bodo ta še dogajala bodo lahko točno določenega človeka targetirali in mu namenili cepivo, ki bo povzročilo smrt.
3.Tehnologije kemijskih struktur za tovrstna dogajanja so seveda realnost.
4. Z rednim (novim normalnim) kjer naj bi cepiva postala nujen vsakdanjik se bo lahko seveda širil posel eliminacij ljudi. Ne bo več potrebno eliminirati ljudi na viden nasilen način ampak s cepivi, kjer se smrt po cepivu težko dokaže, da je nastopila zaradi cepiva.
5.Možnosti za umore, kjer ni potrjenega morilca in krivca gromozanske. Prav tako pa se v vseh sferah bodisi, gospodarskih, partnerskih, političnih ali drugih lahko pričakuje eliminacije nasprotnikov, konkurence ali pa samo nekomu njemu antipatičnega človeka na preprost način, kot naj bi bilo targetirano cepivo za eliminacijo. Z drugimi besedami, plača se naročilo, izbere tarčo in se počaka, da tarča pride po “poživitveno” ali prvo dozo cepiva.
ZBUDITE SE
A tako so si pol zamislili zmanjšanje svetovnega prebivalstva:
– ženskam s cepivom preprečiti plodnost
– na splošno pomorit preveč svetovnega prebivlstva?
Jaz sem v enem videu poslušala Gatesa, da nam bo s cepivom za covid-19 lepše v življenju.
v JNA pred zakletvo je tudi bilo obvezno celjenje. Vse so nas pelcovali. In takrat sem videl, da sem se po cepljenju zelo čudno obnašal. Ko danes pomislim kaj vse sem počel, se zgrozim sam nad sabo. Ampak saj nisem bil sam kriv. Zato mene živega nebo nihče cepil z kdo ve kakšnim cepivom. In še to proti neznanemu neprijatelju. Sprašujem se ali je naša vlada sploh uradno potrdila vsa ta cepiva.
Ljudje boste še naprej mirno gledali kako vam pobijajo in poškodujejo otroke s strupenimi zvarki ?
https://www.facebook.com/groups/416396013246792/permalink/447095253510201/
Po drugem odmerku.
https://www.facebook.com/photo?fbid=252192246955086&set=gm.447781886774871
Farmacija vas ima rada.
https://www.facebook.com/photo?fbid=252196463621331&set=gm.447785920107801
Preden boste šli po poživitveno dozo.
https://www.facebook.com/oksav.krneki/videos/1077484106127572
moram povedati ker, 07.11.2021 ob 00:15
Ma j* se necepilci. Ker je privlekla od ne vem kod, najprej ena, ne cepljena, karantena, tadruga, čist necepljena, dobila kovid. Pa jebite se no.
Dobim email, da naj dam za en teden dopust ali ure. Zmešane stare koze oz kozli. Ok, piši bolniško, ne bom nič jaz dala dopusta ali ure, če je krota privlekla kovid iz vseh vasi. Poln kufr vas imam. Pa še diha rada. Na dedcu pa ne vem koliko. :)))) Prokleta. A zdej naj dam dopust zaradi nje. Je vlada kaj sprejela, da bo kaj zaprto. ni Ne mi težiti ženske no.Dajte potem pravni vir, pol se pa pikajte v rit s kovidom. In jebite druge. Če do jutri nimam odgovora, grem lepo za 4 ure. Ne da se jahate in še moj šibki hrbet, z vašimi čez sto kil.
-
Ali a ti si pocena v zilo? Keri stavki. Tok zblojeno pises da te clovek ne razume. I ti se hebi, jedi go v na.
Epic Fail, 07.11.2021 ob 08:18
Eh… za ovco zaklat pa res ne rabiš neke hude znanosti zganjat. Za to, da ovco dolgoročno strižeš, molzeš… pa že moraš kaj znati.
Ovce slepo zaupajo, ker so bebave. Kaj je potrebno tukaj znati? Nič. Saj same pridejo in se nastavijo …
To je vsa znanost.
Trgovci s časom, 07.11.2021 ob 09:19
Ovce slepo zaupajo, ker so bebave. Kaj je potrebno tukaj znati? Nič. Saj same pridejo in se nastavijo …
To je vsa znanost.
Meni se zdi pošteno, da človeški ovci najprej poveš, v čem je fora. In če ovca želi biti še naprej ovca… a jebi ga. Vzameš škarje in zvec, zvec. Vzameš ajmerček in šljup, šljup. Vržeš malo krme… ponoviš vajo.
Na koncu imaš čisto vest… le luzerji ne izkoristijo priložnosti. ?
Forum je zaprt za komentiranje.