Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Z MOTORJEM NAOKOLI 2009

Z MOTORJEM NAOKOLI 2009

Je tukaj kak motorist,ali motoristka 🙂

Hm, kaj te zanima?

lp

bv

Če me boš iskala po motozborih, me ne boš našla. Če pa imaš v mislih kake bolj nenavadne ideje z motorji, potem ti lahko kaj povem

lp

bv

Hm… verjetno si motorist.In kaj imaš naprimer v mislih o nenavadnih idejah z motorjem.Mogoce potujes z motorjem?Lp

ja. Najdaljši sta z motorjem do Irana in z motorjem do Vladivostoka.

lp

bv

za naslednje leto pa ičem kakega sopotnika za pot skozi stane (osrednja azija – Uzbekistan, Kazahstan,…) do Kalkute. Od tam pa z avto do Tibeta in nazaj.

lp

bv

No, bolj je vprašanje, kaj te zanima;)?

lp

bv

Neki tazga:) sam da se potuje.Sam problem je bl prtljaga,ker imam nekad bike.
Lp

?????

Glede na tvoj zadnji stavek upravičeno vprašanje.

Kakšne potovalne izkušnje imaš pa ti?

lp

bv

hehe to pa tudi mene zanima:))

La liberté d'expression n'est pas appréciée ici, malheureusement. Attention!

Hm, tip je ponosen, da ima motor…
Pa se je hotel še tu pohvalit. Kaj ti bo, če z njim nimaš kaj počet?

lp

bv

Na grobniku dirkam

No, vsaka ti čast, vsaj na Grobniku sproščačš adrenalin. Iskreno pohvalno. Samo ne znam si predstavljati, da bi s cestakom šel na kako potovanje. Nekaj izkušenj imam s sopotepuhi s cestaki, pa žal ne gre. Po avtocesti so prehitri zame, čim gredo z glavne ceste, plešejo na cestah zaradi peska, da bi šli na kako manj urejeno cesto ali pot, pa sploh ni misliti.

Seveda, za Grobnik pa moj motor ni primeren.

Še vedno pa ostaja vprašanje z začetka. Kaj te zanima?

lp

bv

Ej Bojči, kam boš dal pa ta čas Miho in Žigo?

Lp

Hm, Klara, šla bosta z avto preko Irana do Kalkute in me tam pobrala…

očitno se poznava…

lp

bv

Ha očitno res, pa da vidimo, če boš ugotovil kdo sem. Med drugimi skupnimi znanci je tudi Maži…..

Lp

Ne bom ugotovil. Vem, katerega Mažija misliš, ampak tam okrog nas je nabranih preveč… Bo treba še kaj… To je davek, če pišeš po svojim pravim imenom in prepoznavno.;)

lp

bv

Ma kakšen davek neki. Lahko se malo potrudiš. Kolikim od nas pa si razlagal, da si potoval tako daleč in koliko od nas obiskuje ta forum in koliko od nas jih ve kako je tvojima sinovoma ime?

lP

Ja, no – jaz tudi poznam Bojana, ampak njegovih sinčkov pa ne…

Fajn bodi, Bojan!

:))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close