Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek z dvema

z dvema

Punce,zanima me ali je že kdaj katera iz med vas bila z dvema(ali celo vecč)moškima naenkrat.Zgodilo se mi je pred kratkim na enem žuru in moram priznati da mi je bilo zelo všeč.Že dolgo časa je bila to le ena izmed mnogih fantazij in nisem si predstavljala da se bo uresničila.Vedno sem mislila da me bo strah ali da me bo sram…
Nisem načrtovala nič takega vendar zgodilo se je.Kaj si mislite o tem?
Lp

Jaaa, fajn!

Lustno, lustno, nimam pa izkusenj.

Ja,res je blo luštno sam še vedno se mal čudno počutim.
Ne vem zakaj sicer ampak mal mi je vseeno nerodno…verjetno moralni maček?
A res nobena nima za izmenjat izkusnje s tem?
Vseeno hvala za poste.

uuu…moje sanje in upam da se mi bo uresničilo…..mmmmm

že doživela 2x, ampak se mi ni zdelo nič posebnega. zato, ker sem bila zelo mlada in malo alkija je bilo zraven, tako da to ni ravno nevemkako lepa izkušnja v mojem lajfu!!

Tudi sama sem probala dvakrat. Prvič ni bilo ravno ne vem kaj, ker seveda me je bilo sram, nisem točno vedela, kaj naj počnem itd. Drugič sem bila mnogo bolj sproščena in je bilo fantastično. Ampak se nisem šla tiste fore… kao da te en od zadaj in en od spredaj hkratti 😉

enkratno.to privoščim vsaki ženski….

Ok,hvala punce.Sem poizkusila še enkrat in je bilo popolnoma drugače,še boljše kot prvič.Na srečo ste tudi nekatere izmed vas to že poizkusile:)),hvala za podporo.

jaz sem imela trikrat možnost s po dvema tipoma (pa vsi po bili dobri), vendar nisem šla; malo mi je mogoče žal, saj je to tudi moja fantazija.

Povej, kako je vse skupaj potekalo in kaj ste počeli? A en od zadaj , en v usta al kako?

Tanja, malce si forum zgrešila, če si pričakovala večji odziv. Na Sexu v mestu bi bilo vsekakor bolj burno….

Nisem pričakovala velikega odziva marveč sem samo hotela vedeti ali ste tudi druge to počele in kako vam je bilo oz. sem upala da ne bo hudih zmerjanj(in jih ni bilo na srečo),ker sem se na začetku počutila malo “umazano” če razumeš

Mogoče ti je pa res lahko žal.Kako je potekalo in kaj vse smo počeli?Naj ti fantazija malo buri duhove:)))
Kaj naj ti povem?Bila sta povsod v meni in istočasno…noro lepo!

Te “sanje” sem jaz že izživela, ko sta me pred šestimi leti zlorabila dva fanta, bila sem v nezavest pijana in niti ne vem kaj sta delala z mano. Tako da jaz ne sanjam o tem!
Zanimivo, da nimate slabe vesti. Sicer pa saj je moški tudi ne bi imeli če bi z dvema, celo hvalili bi se.

Nikoli več, če ne se ga ne bi mrtvo napila, se ti to ne bi zgodilo. drugič malo razmisli, preden se ga boš nacedila kot opica.

To je the best! Meni se je zgodilo dvakrat z dvema tipoma, bila sem 100% trezna in vedela sem v kaj se spuščam. Kar smešno nam je bilo prvič, ful smo se hecali in smejali, ampak bilo pa je kot sem jaz hotela . Najboljš je blo to, ko sta se grebla, kdo mi jo bo boljši polizal.

tudi jaz sem enkrat, čist po naključju, ni bilo načrtovano-takrat mi je bilo nerodno,kar precej, bilo je pred dvama letoma in pol, ampak sedaj me to vsak dan bolj vzburja in mislim,da si tega spet močno želim

js sm resn kandidat za punce ki želijo kj tazga

pišite na jebacveliki@yahoo.com

sm fotomodel
resno
*

Jaz pa ne bi skupaj še z enim obdeloval een ženske.

Ker sem selfiš faker, egoistični prasec in imam rad žensko zase. Tisti trenutek.

Kot da bi dva psa istočasno jedla iz iste sklede. Nepredstavljivo zame.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Pozdravljene!

Koliko od vas punce, pa vas se je pripravljeno spustiti v orgijo?

Jaz bi se takoj spustil v troje.Jaz in dve dobre bejbe.Uživati je treba in biti odprt v sexu,ne pa doma na skrivaj sanjariti.Z mojo se že dogovarjava,da medse sprejmeva še eno dobro bejbo za užitek v sexu.Vem pa da bo problem najti deklico brez zadržkov,ampak bova vztrajala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close