Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice z avtom po nemčiji

z avtom po nemčiji

Na začetku maja bi šla z avtom po Nemčiji (čez Bavarsko in do Vestfalije), zato naju zanima, (če je kdo že bil kdaj spomladi tako v Nemčiji), kje se da najceneje spati (kampi, hostli, penzioni,…) in jesti. A je res v nemških hostlih starostna omejitev 26 let? Je maja kaj gužve in bi bilo pametno prenočišča rezervirati? Kaj pa mednarodna študentska izkaznica – se jo splača imeti? Je veliko popustov pri vstopninanh oz. ogledih?
Hvala za informacije!
LP!

no midva greva zdej ta petek z avtom po nemčiji.. spala bova v penzionu ( 7 noči – 280€ z zajtrkom) meni osebno so penzioni zelo lepi, še posebej tisti malo ven iz mesta :)) jaz sem se menla toliko časa z hostlom, da smo ful domači že skor ratal.. hehe…

za starostno mejo, ne verjamem da je no… :/ niso samo ljudje do 26 leta aktivni in potujejo okoli sveta… no jaz sem gledala ta hostel: http://www.hostel-cologne.de/ tam je v večposteljni sobi na osebo 16€ in se ti res splača tam bit, če si seveda navajen na neznance,ki spijo v isti sobi kot ti…

moj fant je zelo skeptičen glede tega, in noče spat tam, ker nikol ne veš katerga začasnega cimra ti dobiš… tako da sva se odločila kar za penzion.. je malo dražji, vendar bo pa mir… bova v sobi veliki 14 kvadratnih metrov z balkonom, zatrk, zasebnost – nama največ pomeni, zato sva se tako tudi odločila.. midva greva za 10 dni, in komaj čakava :))

ja jaz sem rezervirala, ker nikol ne veš kje je kak naval… se bolj sigurno počutiš ko veš da boš v postelji spal, ne pa v avtu :))

Ojla! Hvala za info glede penziona. To je kar ugodno, ja. Žal midva ne moreva rezervirati enega prenočišča, ker bova vsak večer v drugem mestu, pa ne veva, kje. 🙂 Javi se še kaj, da poveš, kako sta se imela. Srečno pot!

najugodnejse ti je spat v nemciji v hotelih Etap (http://www.etaphotel.com/etaphotel/index.html)
po navadi so malo zunaj mesta (obrobju), kar če imaš avto sploh ni problem …. v vecjim mestih so pa tudi v centrih…. imajo svoj parking ki je brezplačen
cena okrog 30 – 40 eurov za dva
sobe res da zgledajo malo bolj ladijsko vendar pa imajo svoj tus, tv, telefon in so zelo urejene…
vse lahko rezerviras preko interneta in so res vredni svojega denarja sploh če potujeta dva!

pa prijetno pot!

Hej!!

Kdaj pa se vracata nazaj? Koliko casa bosta potovala po Nemciji? Ker bi vaju mogoce ustopala tam okoli 14/15 maja nekje na zahodu Nemcije, seveda ce sta pripravljena deliti prostor v avtu in stroske prevoza? Nimam ogromnega rauzaka, ker sem ze od februarja na poti…

Lepe praznike,

Če hočeš, grem 28.5. iz osrednje Nemčije domov. Te vzamem, če ti ni prepozno.

lp

bv

Hej!!

Hvala!! Samo je res ze malo pozno…raje kak dan prej kot kasneje, ker pocasi se vracam med izpite)))

Hvala vseeno,

Živjo, visnja!
Žal bova midva v Nemčiji nekje do 9. ali 10. maja, pa zadnjih sedežev ne bova imela, ker bova spala zadaj v avtu, tako da ti prevoza ne moreva ponuditi.

hVALA!!!

Ni panike…

Uzivajta na popotovanju)))
lp,
v

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close