Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek z avtom na lj grad

z avtom na lj grad

zanima me, ali je ob nedeljah dopoldne cesta na lj grad odprta, torej se lahko do gor pripeljemo z avtom? Gremo na lutkovno predstavo, pa ne bi rada zamudila, če je slučajno zaprta cesta,
hvala, katja

pojdi pes

jaz sem bila nazadnje junija in se je dalo.

Ali pa z vzpenjačo!

Da se lahko pelješ v nedeljo na Lj.grad, je potrebno plačati 10 eur.

Saj imamo vzpenjačo!! Pogruntavščina prejšnjih župamov ! Ali sploh (še) vozi?? Denarja je pa tam—skoraj za stadion. Naj raje uredijo PEŠ POT Z LUČMI,KLOPCAMI, …itd!! Tam si se še lani (letos še nismo bili) skoraj ubil-predvsem zvečer. No, da ne bo pomote-tudi čez dan ni ravno..(((

Vzpenjača je čisto brez veze. Baje se je v enem letu peljalo par sto ljudi. Res, pot pa je zelo, zelo slaba !!

Pojdite peš. To je cca 15 min za zelo slabe hodce ;).

Kar se pa vzpenjače teče- mah, pozabte…

Če vam ni za ovinkast makadam, greste lahko po isti cesti kot avtomobili. Prijeten sprehodek , tudi jaz se dostikrat odločim za to cesto, je dobro osvetljena, na drugi strani pa dol . ali pač obratno. Moja skoraj romarska pot. Vse – več – poti vodi na grad.

DVOJINA JE ZAKON!

Ti pa ne veš dosti ,a ne ? Na Grad se da priti kar po nekaj poteh in povej mi katera ni osvetljena? Mačja, Študentovska -… No povej!

Je odprta, pa mi tudi plačali nismo nič.

https://www.facebook.com/actio.si

Ti pa ne veš dosti ,a ne ? Na Grad se da priti kar po nekaj poteh in povej mi katera ni osvetljena? Mačja, Študentovska -… No povej![/quote]

Ja, res, tista res bose stresa – glavna pot na grad je urejena in osvetljena – čer pa kdo sili gor čez šumo, naj pa sebi pripiše. A se tudi sredi gozda zahtevate lučke pa klopce Dejte no mir.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close