Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice z avtodomom v J. Dalmacijo – rezervacija kampa

z avtodomom v J. Dalmacijo – rezervacija kampa

Pozdravljeni,

radi bi šli v južno dalmacijo s kemperjem, pa me zanima, ali je potrebna rezervacija v kampu za avtodom. Vesela bi bila tudi če mi priporočite kakšen kamp (iz lastnih izkušenj:) seveda. Odhod 5.7.

Hvala za namige že vnaprej.

Lep popoldan…

a ni bistvo potovanja s kamperjem da si svoboden……… ne omejuj se na en kamp, menjaj, raziskuj – ne pa delat rezervacij nekje, kjer ti nebo niti všeč

Drugače pa – nam je všeč Baška voda blizu makarske, pa Pelješac, pa okoli dubrovnika je lepo – v 2 tednih lahko pogledate celo južno dalmacijo

Mislim, da v tem terminu še nikjer ne bo gužve, tako, da bo tudi za vaš avtodom dovolj prostora in se s tem ni potrebno obremenjevati.
Sem se pred kratkim pogovarjala z enim “lastnikom” avtocampa na Hrvaškem in jih letos zelo grabi panika, ker italijanov ne bo, nemcev ne bo, čehi in poljaki si iščeno nove destinacije, spet jih bomo mi slovenci reševali iz zagate in jim nosili €. Taki smo.

lp

zakaj pa nobenega ne bo?

Nam je bil všeč Molunat, je pa čiiisto na jugu. Tam imaš približno štiri ali pa pet kempov.
Pa kemp v Živogošču (pod Makarsko) je tudi lep – dovolj senčke, miren, lepa plaža.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close