Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Yaris 1,3

Yaris 1,3

Sem lastnica Toyote Yaris 1.3 luna s klimo, letnik 2002, prevoženih kolometrov ima 33.000, avto je redno servisiran in nikoli karamboliran. Mika me nov avto, pa me zanima vaše mnenje, približno koliko lahko zanj iztržim.

Hvala za pomoč.

Manca, Manca, takšen avto pameten lastnik NE PRODA, sploh pa ne Toyote, vesel bo tisti, ki ga bo kupil, škoda, da jaz že imam avto, bi bil takoj za dogovor. Dugač pa odštej najmanj 30 do 35 % od nove cene, nekaj takega.

Jest ti dam takoj 500 jurjev.

Če si pametna, ga ne prodaj.

Ne ga prodajat! Razen, če boš kupla novo Toyoto, Hondo ali pa Mazdo. Drugače pa se cene po Eurotaxu gibljejo od 1.632.000 do 1.833.000, odvisno od prevoženih kolometrov in ohranjenosti.

MANCA. »Pri hiši« bomo v kratkem potrebovali še eno prevozno sredstvo. Po tvojem opisu sodeč, bi bil takšen YARIS, »kot naročen«. Rad bi izvedel kakšno informacijo več o njem, zato bi te prosil, če mi lahko sporočiš svoj E-naslov. Moj E-naslov je: skorpjo@volja.net.

LP, Škorpjon

Manca, meni se zdi, da ti vse te moške samo rajcaš, ha, ha. Pametna ta poteza (da prodajaš avto, mislim) gotovo ni, razen če imaš kakšen res tehten razlog. Prodat rabljeno Toyoto še v garanciji, ne more biti noben problem, če je seveda z avtom vse tako, kot praviš. Pa obilo sreče z novim avtom!

New Report

Close