Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Yarina kontrac. tabeltke in še vedno akne

Yarina kontrac. tabeltke in še vedno akne

Hojla,

kako to, da se mi glede na to, da jemljem Yarina kontracepcijske tabletke sedaj že drugi mesec, na obrazu pojavljajo še vedno mozolji oz. akne? Namreč, pred jemanjem teh tabletk nisem jemala nobenih kontr. tabletk, pa sem imela občutneje bolj čisto kožo kot jo imam sedaj.

Zakaj je temu tako? A se mi sedaj koža čisti in bo bolje po kakih 3-4 mesecih jemanja Yarine tabletk? Ali kako? Kaj predlagate? Naj opomnim, da jemljem te tabletke predvsem zaradi težav z aknami.

aha, stara sem 30 let.

Hvala,
Nejkica

Verjetno koža potrebuje več časa, da se učinek pozna. Sama sem jo urejala postopoma kakšnih 6 mesecev. Verjetno ne gre tako hitro.
Koža pa se s tabletki ne bo sčistila. Sčistila jo boš sama, tablete vplivajo na ravnovesje hormonov. Ne vedno samo pozitivno.
Ne čakaj na tablete, sama neguj kožo: saj veš, dvakrat na dan, redno, brez izgovorov, pa hrana, pa gibanje na svežem zraku, vitaminčki za kožo … pa še nekaj: dobra volja in pozitiven odnos do sebe. Morda sem še kaj izpustila. In se bo uredilo. Pa posvet z zdravnikom ne bo odveč.

Morda vprašaj še na forum Dermatlogija, dr. Kralja.

........................................... Ne moreš izbrati, kako boš umrl. Ne kdaj. Lahko pa se odločiš, kako boš živel. Zdaj. iz MON

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close