Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Xsara Picasso – poraba

Xsara Picasso – poraba

Ima katera Xsaro Picasso – bencinarja? Zanima me poraba. Smo gledali na spletu, me pa zanima še od vas, koliko vam kuri pri običajni vožnji.

Hvala!

Mi imamo 1,6 16V 110 KM motor in nam pokuri v povprečju 8,5-9 L v tem zimskem času na relativno kratke razdalje. Jeseni, dolge razdalje, je bilo pa 6,5. Jo imamo pa pol leta; prevoženih slabih 6000 km.

Ste drugače zadovoljni? Nas mika tale akcija do konca marca. Kakšne barve je vaša?

Naša je srebrna, smo gledali tudi druge. Peščena je lepa, pa tista malo temnejša, nocciola ali kako se ji že reče. Z avtom smo zadovoljni. Tako kot za vsak avto imaš lahko slabe in dobre izkušnje, če malo preiščeš forum ti bo jasno, zakaj jo ljudje še kupujejo. Za tak denar…je čist OK.

http://med.over.net/forum5/search.php?151,search=Xsara+Picasso,page=1,match_type=ALL,match_dates=365,match_forum=ALL

Bo kar držalo, enak motor sicer star že 1,5 leta, s tem da veliko vozimo s klimo.

Se izplača. Mi ga imamo en mesec in smo zelooo zadovoljni. Najbolj super je, da grejo trije sedežki za otročke.;-)

Dober nakup!

kolegica se je znebila, ker ni mogla prit pod 11l, je pa vozila večinoma mestno vožnjo. poznam pa tudi ljudi ki so full zadovljni z njo. mi imamo terenca/enoprostorca, druge firme, poraba pa manjša kot jo navajao v dokumentih.

1.6 16V mestna vožnja 10l/100km Starost 1 mesec
2.0 HDI družinski 6,5l/100km Starost 5 let

Če je to akcija za 5000 € ceneje, traja že precej dolgo. Tako, da ni potrebno preveč hiteti. Mi smo jo recimo za ta denar kupili lani poleti. Smo pa zadovoljni.

Akcija je 5000 + bon 800€. Bomo še videli, da nam tega ocenijo, potem pa bojni posvet 😉

Hvala vsem za odgovore in izkušnje, pa lepo popoldne vam želim, M.

*metka, nič bat, starega vam bodo ocenili FUUUL slabo. Nekaj morajo pa potem tudi oni zaslužit na tvojem avtu…

Mi imamo Picassoja že eno leto in z njo zadovoljni.Poraba se v povprečju giblje med 7,7 – 9,2 litra bencina na 100 prevoženih kilometrov.

New Report

Close