www,minkakahric.com
:))
Septembra sem bila z njo v Peruju. Potovanje je trajalo 22 dni, defenitivno ne bi toliko pogledala, ce bi sla sama.. Potovanje super, organizacija tudi… Nikjer nismo cakali nic, povsod se je zazvela za nas, ce je bilo kaj komplikacij. Skup te bo prislo precej drazje kot ce gres sama.. Prenocisca so zelo zelo preprosta, vendar potrpis cez noc… Meni recimo ni bila vsec razlaga inkovske zgodovine, ker je bila razlozena precej strgano..
Drugace pa MINKA, TI SI CARICA!!!
martina
Nekaterih stvari ti pač ni treba pogledat, če ti niso zanimive… Vendar pa je VSE zanimivo… Seveda je vse organizirano, kar je lahko dobro ali slabo…. Fino je, ker ti ni treba za nič skrbeti in imaš zrihtano, manj fino pa je, ker je pač dosti ljudi in ti mogoče kdo ne paše… Nas je bilo samo 11 pa sta se našla seveda dva, ki sta nam vsem skakala po živcih…
Nama s fantom se je defenitivno zdelo dva dni Cuzca premalo, zato, ko bi mogla iti s skupino v izgubljeno dolino Paruro, sva raje ostala sama v Cuzcu… In na koncu sva očitno dobro izbrala. Ostali so se 8 ur vozili po zjebani makedamski cesti, spali v šotorih, zunaj pa je ful lilo… Midva pa sva uživala…
Vsak način potovanja ima svoje prednosti in slabosti, organizirano in samostojno… Jaz osebno sem se letos odločila in grem v Argentino kar sama…. Prvič bom precej ceneje prišla skoz, drugič pa me nihče ne bo priganjal in ne bom ravno ustajala ob 5,6h zjutraj….
Kakorkoli se boš odločila, zihr se boš noro zalubla v Peru!!!
Martina
Aranžma 415000 (zaradi samo 11 prijavljenih)
dodatno smo morali plačati kerozin 20000
rezervacija na karto 14000
izleti Nazca, Machu Picchu in Titikaka 280$ (cirka 55000)
Se pravi to znaša približno 500000, mislim pa, da je bilo še kar nekaj več…. Seveda z letalsko karto (aja, pa še takse so nekaj nanesle), nočitvami z zajtrkom, pa mislim da 7 kosil in večerij…
Drago?!
Forum je zaprt za komentiranje.