Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice www.emirates.com!!!!

www.emirates.com!!!!

Nujno!
Od ene turistične agencije sem dobila ponudbo za let z emirates za 237.135 sit,
na spletni strani http://www.emirates.com pa je cena le 188.490 sit.
Ali je že kdo kupil karto kar preko interneta, dirketno pri emirates? Ali ta zadeva
funkcionira???

Hvala za pomoč!
T.

jst sm zej letela z emirati in majo prestižna letala.sicer smo sedeli v zadnem koncu(pocen karta)ampak jedli smo božansko,tv in igrce maš,odejica in vzglavnik sta pa zud za ns k nimamo tok dnarja.edino kar je moteče je ful maw placa za noge(med zici),ampak jst sm se kr skoz sprehajala okow pa ni noben nč težil.če maš pa nočni let boš pa itk eno kitico naredla pa bo hitr konc.
srečn let

Tudi jaz sem letel z njimi in bilo je božansko, servis, hrana, osebje, vse je bilo super.
Jaz sem letel že trikrat z njimi, ravnokar sem se vrnil iz Šri Lanke in Maldivov, no iz Dubaja do Munchena pa smo sedeli v bussines klasi, ker je bilo v ekonomični klasi vse full, bilo je rajsko!
Leteti z njimi je pravi užitek potovanja!

Mare

Z emirati-svetovno, kot je rekel mare.
Midva sva letela iz sri lanke na maldive v bussines klas, ker je bilo tudi v ekonomic vse ful.placa kolko hoces, postrezba super, harna, vse, no.
emirati-jaaaaaa.

Karto za Emirates sem kupil preko interneta, ne sicer pri nih ampak pri neki nemški tu. agenciji. Ni problema, lahko kupiš tudi preko njih. je varno. Sicer pa kot so že napisali predhodniki – leteti z njimi je res užitek! Letel sem Muc – Dubai – Teheran

Emirates so res zakon!!! Sem z njimi letela v Avstralijo in pol iz Dubaia in sem zelo zadovoljna.
Kot so povedali ze pred mano, prijazne stevardese, super hrana, postrezba… Se bomo leteli z njimi!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close