www.citybreak.si – izkušnje?
Živjo, z družino razmišljamo,da bi šli za pvi maj v neko prestolnico. Imava enoletnika. Gledala sem razne ponudbe. Ful zanimive so mi ponudbe, ki sem jih našla na strani http://www.citybreak.si. Sploh cenovno so ponudbe kar dosegljive. Ima kdo kakršnekoli izkušnje s to agencijo? Kakršnokoli mnenje je več kot dobrodošlo. Hvala in lep pozdrav,
Agencije ne poznam, sem malo preklikala in so cene res kar spodobne – jaz sicer takšne “citybreaks” najraje sama zorganiziram.
Si pa čisto ne predstavljam, kako zgleda tak izlet z enoletnikom, ki čez dan verjetno še spi, ima svoj ritem prehranjevanja? Ker mi gremo navadno zjutraj iz hotela in se zvečer vrnemo spat. Z otroki 10+.
zgleda fajn…sem poklicala, ter se isti dan zapeljala na agencijo. In so me prepričali 🙂 Tako da sva kar rezervirala. No saj s fantom sva že prej dosti potovala. Sama pa si ne moreva kar tako po internetu rezervirati, ker noben od naju nima kreditne kartice. Tam pa povsod , kar koli hočeš rezervirat potrebuješ kartico 🙁 Res je ,da greva prvič z dojenčkom na potovanje. Ampak manj kompliciraš bolje je, saj jaz sem takega mnenja. Verjamem ,da se bomo imeli super in da bo naš mali užival.
Forum je zaprt za komentiranje.