Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice www.citybreak.si – izkušnje?

www.citybreak.si – izkušnje?

Živjo, z družino razmišljamo,da bi šli za pvi maj v neko prestolnico. Imava enoletnika. Gledala sem razne ponudbe. Ful zanimive so mi ponudbe, ki sem jih našla na strani http://www.citybreak.si. Sploh cenovno so ponudbe kar dosegljive. Ima kdo kakršnekoli izkušnje s to agencijo? Kakršnokoli mnenje je več kot dobrodošlo. Hvala in lep pozdrav,

Agencije ne poznam, sem malo preklikala in so cene res kar spodobne – jaz sicer takšne “citybreaks” najraje sama zorganiziram.
Si pa čisto ne predstavljam, kako zgleda tak izlet z enoletnikom, ki čez dan verjetno še spi, ima svoj ritem prehranjevanja? Ker mi gremo navadno zjutraj iz hotela in se zvečer vrnemo spat. Z otroki 10+.

zgleda fajn…sem poklicala, ter se isti dan zapeljala na agencijo. In so me prepričali 🙂 Tako da sva kar rezervirala. No saj s fantom sva že prej dosti potovala. Sama pa si ne moreva kar tako po internetu rezervirati, ker noben od naju nima kreditne kartice. Tam pa povsod , kar koli hočeš rezervirat potrebuješ kartico 🙁 Res je ,da greva prvič z dojenčkom na potovanje. Ampak manj kompliciraš bolje je, saj jaz sem takega mnenja. Verjamem ,da se bomo imeli super in da bo naš mali užival.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close