Windischdeutsch se vrača kot edina alternativa Titovi elity
Gen X ali boomerji, ti so še taki, ki so lahko imeli kaj od življenja. Pa ja, sevda so bili tudi boomrji revni, in revni so njihovi otroci. Samo poglejte 2001, wyc, pa 2008, kriza. Ja, ja, boomerji in gen x so najlepš žvel.
Dejstvo pa je, da so bogati vednombolj bogati, revni pa vedno bolj revni.
Se prenaša iz generacije v generacijo.
Če nisi V.I.P., nema ništa!
Ne ni res, ravno pred dnevi smo se na morju pogovarjali, vse to kar si današnja mladina lahko privošči je bilo nam nepredstavljivo.
Da ima otrok pri še ne dvajstetih 20 000e našparanega, da ima otrok pri triindvajsetih avto za 50 000, sicer nekaj našparano, nekaj pa kredit, da lahko gredo povsod, da si lahko vse privoščijo, za nas je bi pri tej starosti Golf 1 že dosežek, za 6000 dem, oziroma danes 3000€, šli smo v kino, na kakšno pico, to pa je bilo tudi vse.
Je pa nekaj res, eni so šli, bluzili okoli po svetu, najlepša leta so šla , potlej so čakali na socialno stanovanje , ker po njihovo se svojega ne da kupiti s temi plačami, njih otroci ste pa vi bedaki, namesto da bi se starši racionalno obnašali so iracionalnega obnašanja naučili še vas, sedaj pa cvilite kako se nič ne da.
400 000 bedakov na 470 000 podlage, 04.08.2025 ob 19:33
Ne ni res, ravno pred dnevi smo se na morju pogovarjali, vse to kar si današnja mladina lahko privošči je bilo nam nepredstavljivo.
Da ima otrok pri še ne dvajstetih 20 000e našparanega, da ima otrok pri triindvajsetih avto za 50 000, sicer nekaj našparano, nekaj pa kredit, da lahko gredo povsod, da si lahko vse privoščijo, za nas je bi pri tej starosti Golf 1 že dosežek, za 6000 dem, oziroma danes 3000€, šli smo v kino, na kakšno pico, to pa je bilo tudi vse.
Je pa nekaj res, eni so šli, bluzili okoli po svetu, najlepša leta so šla , potlej so čakali na socialno stanovanje , ker po njihovo se svojega ne da kupiti s temi plačami, njih otroci ste pa vi bedaki, namesto da bi se starši racionalno obnašali so iracionalnega obnašanja naučili še vas, sedaj pa cvilite kako se nič ne da.
Ja seveda ja ! Lažeš..
Imam 42 let in 20 let nazaj sem si komot lahko privoščil stanovanje v LJ, izredni študij in še zraven delal, sicer od 5-7 dni v tednu ! Zaslužil sem 130 jurjev, nekaj takega, 70 sem dal za flet, ostalo je šlo komot za benz, žurke in nekaj na stran ! Šolnina je bila 100 jurjev, danes je pa recimo ravno gledam magisterije na EF, 3800 evrov.
Danes? Ni šanse. Je pa velika razlika k majo 20 letniki od tastarih denar, kot pa da sami služijo, lepo vas prosim, jaz bi tud bil pameten, če bi mi ati al pa mamica kupila stanovanje ! Halo !
Forum je zaprt za komentiranje.