Najdi forum

winamp-media

Vse audio, mp3 itd. datoteke imam označene z ikono za predvajanje v Winamp playerju, kar me moti, saj bi jih želela predvajati a priori v media p. Kako naj to nastavim? Je zamudno vedno iskat m.p., da naj z njim predvaja. Datotek je pa tudi ogromno, kako naj se tega lotim?

V Winampu pod opcijo File types –> nastavi na None, v WMP pa pri opciji File Types izberi Select All. Na koncu pa še kakšen restart računalnika.

Lp, Max

Raziskovalec, orodja,možnosti mape,vrste datotek, izberi pripono, ki jo hočeš spremeniti, pritisni gumb spremeni, odprejo se ti programi, izberi program, s katerim hočeš to odpirati in dvakrat po trdi. A dela zdaj?

Max, kje pod File types? Meni to nikjer ne piše.

Lenovo, kako pa naj izberem določen tip datoteke? Kaj moram izbrati?

Ti, kere winse pa imaš gor??

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

XP imam.

Torej si oglej slikici … Moralo bi it.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Greš na bilokatero pesem v mapi D klik-lastnosti-change in izbereš s čim
bi rada predvajala, spremeni ti pa za vse pesmi v tisti mapi.

Tako, kot ti je pokazala mouse, le da si naštimaš Windows Media Player.

hmmmmmmmmmmmmmmm a ma nekdo šaro na “gajbici” :)))

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ups, nisem dobr prebrala … A media player je hotla met?? Zakaj, saj ta ja več RAMa pokuri? Men je pa WinAmp boljš …

Eeemmm … Klemenxx, a si mene mislil kot tistega s šaro, al ano k?? :))
Ker, jaz pa res nimam šare. Jaz pač ne :))

Odpreš Winamp –> Options –> Preferences… –> File Types…

Ma ne, ona bi rada imela WMP kot primarni predvajalnik. :)))

@ana
k.
Naredi kot ti je mouse napisala, izberi Windows Media Player in spodaj namalaj kljukico in basta. Pa ti bo vse “tiste in take” datoteke VEDNO odpiral Media Player.

Dela tudi tako, probaj pa boš videla…

Jaaaa, dela!! Vi ste the best, sami geniji in genijke, hvala:))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close