Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek WHO ukradel ime za novo različico od PC igre

WHO ukradel ime za novo različico od PC igre

Omikron je igra izdana davnega leta 1999: https://speed-new.com/omikron-the-nomad-soul-full-pc-game

Zato predlagam, da mi preimenujemo to različico v nekaj drugega. Pa kako tako ljubkovalno ime predlagam kot je mehurček22. 22 pa zato, ker bo k nam prišla šele naslednjo leto.

Grških črk pri vas še niste jemali?

Pravijo, da kdor krade tudi laže. Torej WHO laže kot pes teče!

Odgovor na objavo uporabnika
čefurček mehurček, 28.11.2021 ob 12:19

Pravijo, da kdor krade tudi laže. Torej WHO laže kot pes teče!

Naslednje leto? Si mislil naslednji teden? Naslednje leto bo že lockdown.

Jah, jah, jah, 28.11.2021 ob 12:20

Naslednje leto? Si mislil naslednji teden? Naslednje leto bo že lockdown.

Kakšen lockdown neki. Mi nismo Avstrija, da bi si to lahko privoščili. Tudi če bi zaprli državo samo za en teden bi bankrotirali.

čefurček mehurček, 28.11.2021 ob 12:26

Kakšen lockdown neki. Mi nismo Avstrija, da bi si to lahko privoščili. Tudi če bi zaprli državo samo za en teden bi bankrotirali.

Ne, če bo častila EU. Kar bo. Veselje.

Jah, jah, jah, 28.11.2021 ob 12:28

Ne, če bo častila EU. Kar bo. Veselje.

Super, častili nam bodo lockdown, kupovali si bomo svobodo s cepljenjem,…le kaj bi lahko šlo narobe?! O mi blažen balkanski narod se nimamo kaj bati več!

ma kake bluzite…omikron se faj sliši. To je marketing, deca draga in to je to. Nu in xi so kar preskočili. Naslednja produkt marketinga bo sigma, ipsilon in omega.

Če bi se mene vprašalo, bi te različice poimenoval po Deseptikonih (Decepticons)… eden od njih je tudi Omikron. Pa lepo vse do Megatrona… ?

.https://www.youtube.com/watch?v=mRdwKq4meVY

mr. H, 28.11.2021 ob 13:22

ma kake bluzite…omikron se faj sliši. To je marketing, deca draga in to je to. Nu in xi so kar preskočili. Naslednja produkt marketinga bo sigma, ipsilon in omega.

Ja, samo to je ime igrice. A ni mal hecno, da uporabijo ime igrice za novo mutacijo covida, ki naj bi bil hudo nalezljiv?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close