Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Wembley danes zvečer

Wembley danes zvečer

Sem sicer goreč football fanatik, me je pa vseeno sram it pisat v tako temo, glede na koliko “poznavalcev” nogometa je moč zaslediti v njej. Stavim, da ko se bo začela tekma, torej čez natanko 45 minut, boste nekateri še vedno teoretizirali po forumu in se spraševali, zakaj so nekateri ljudje srečnejši, kot samski, ter kako na drugi strani nekateri ne morejo živet brez partnerja. To je ves čar tega foruma. O nogometu se raje menim na Mn3njalniku, tam vsaj dobim nazaj kako pametno analizo. Navijal bom pa za Borussio, to je vse kar lahko napišem, sem gor seveda :))

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

In v čem je razlika, če analiziraš tekmo, ali pa če analiziraš človeške odnose? Oboje je analiza, gre le za različne interese. Jaz se se nogometa prenaanaliziral, ni več kaj veliko povedat. Eni pa v tem še uživajo. Naj.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dvomim, da imaš ti sploh kaj pojma o nogometu, kaj šele da si ga preanaliziral. Ti kot običajen gledalec, ko gledaš nogometno tekmo, vidiš samo 11 igralcev na vsaki strani kako se podijo za žogo, pa mogoče še tu pa tam pogledaš kakšno frizuro si je po tanovem naredil Cristiano Ronaldo, tu se pa stvar lahko že zaključi. Na drugi strani imaš pa analitike aka football pundite, ki ti pa znajo iz ene same akcije napisat najmanj deset strani, kaj točno je bilo narobe, da se je po treh ali več podajah ni nič izcimilo iz tega. Zato pa se ponavadi skoraj vedno držim za glavo, ko vidim v oddaji lige prvakov, kot voditeljico žensko. Ženske pač niso za nogomet in to je dejstvo. Nič pametnega ne znajo povedat, pa sem jih že cel kup spoznal in pri vsaki je bilo enako, znale so samo povedat točen rezultat, pa kdo se je znašel med strelci.

Sadni, ti si bolj omejene sorte, pa ti več kot tole zgoraj ne znese.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Krasen komentar.

Jaz sem nogomet treniral Sadni. Japkica ima kar prav. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

No in na tak način, ko si te ženske razlagajo nogomet, si ti (pa Spider in še kdo) razlagaš ljubezen. Takrat se pa jaz držim za glavo. :))

Ne gledam več nogometa, včasih sem redno… danas mi je nogometno igrišče bolj podobno veliki gladijatorski areni, svoje so pripomogle tudi stave, da se človek vse bolj in več tretira kot žival in v tem ni lepote, hvala lepa… 🙂

Noup. Ni narejena na Kitajskem. :)[/quote]
Se opravičuvam! Grem si rezat žile!!☻☻☻☻

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

WYWH Weissbier, prosim. 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Weissbier ? Ni slaba izbira., čeprav si še dopoldne bila abstinentka …

Weissbier ? Ni slaba izbira., čeprav si še dopoldne bila abstinentka …[/quote]

Za tole se splača. 🙂

začeli in končali so kot so moji žvižgali ☺ pa vmes tako tudi plesali

vse ostalo je samo podtek za statistiko

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pa kaj potem, če si ga, saj ga je tudi Cimerotič, pa se že na km vidi, da ima tip prazno glavo. Me pa sploh ne čudi da si ga treniral, ker če bi napisal, da ga še vedno ti itak noben ne bi verjel. Zadnjih deset let si verjetno preživel na tem forumu in bolj malo hodil iz stanovanja.

Aja, pa vidim, da danes sploh nisi gledal tekme, sodeč po tem, da si še tisti čas pisal po forumu. Pravi poznavalec in ljubitelj nogometa, ni kaj.

No in na tak način, ko si te ženske razlagajo nogomet, si ti (pa Spider in še kdo) razlagaš ljubezen. Takrat se pa jaz držim za glavo. :))[/quote]Bog pomagaj…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Meni pa se vedno bolj zdi, da ti mene opazuješ nekje, saj vse “natančno” veš, kaj in kako počnem. Saj me nisi opazoval tudi pol ure nazaj a ne? :))

Sem vedel, da bo sledil še bolj neumen odgovor. Veš, ne rabim bit za to Columbo, da opazim da si spet napisal kak nov komentar, dovolj je že pet sekund, da opazim tvoj vzdevek. Namreč, vse teme so zapolnjene, dobesedno nabite s tvojimi komentarji. Razumeš, bo šlo ? …

Kakšno stvar so ‘tvoji’ tudi spregledali. Ampak ok, se je dobro končalo. 😉

Kakšno stvar so ‘tvoji’ tudi spregledali. Ampak ok, se je dobro končalo. ;)[/quote]

v tem je bistvo “mojih” — se jim (grda beseda) … in imajo Prav.
in temu se reče imeti “jajca” ☺ Ja?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kakšno stvar so ‘tvoji’ tudi spregledali. Ampak ok, se je dobro končalo. ;)[/quote]

in temu se reče imeti “jajca” ☺ Ja?[/quote]

Hehe. So pa morali kaj več od ‘se mi (grda beseda)’ pokazati, da so lahko sodili na finalu LP. Sej veš, da ja. ;)))

in temu se reče imeti “jajca” ☺ Ja?[/quote]

Hehe. So pa morali kaj več od ‘se mi (grda beseda)’ pokazati, da so lahko sodili na finalu LP. Sej veš, da ja. ;)))[/quote]
vem, vem … sem imel v nekem drugem športu licenco sodnika na državnem nivoju (v večji državi) 🙂
tako, da poznam vse – kaj je treba pokazati preje in kako se počutiš, ko si “šef” dogajanja ☺

No vidiš, Rizzoli bo pa tudi še marsikatero minuto namenil temu, kaj je spregledal. Ampak saj so (ste) tudi vi samo ljudje. 🙂

da je kaj “spregledal” je tvoje mnenje .. ne njegovo ☺ Ja?!!
tipi v “črnem” so kot “fajmoštri” (tudi v črnem!!) vedo vse o svojih “ovcah”.

da je kaj “spregledal” je tvoje mnenje .. ne njegovo ☺ Ja?!!
tipi v “črnem” so kot “fajmoštri” (tudi v črnem!!) vedo vse o svojih “ovcah”.[/quote]

Itak. Še kamera deli moje mnenje. ;)))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close