Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Wellness salon maribor

Wellness salon maribor

Za vse, ki jih zanimajo informacije o zasebni savni v tem salonu na Radvanjski – ko prideš v stavbo, dobiš občutek,da je vse zelo staro in zbito iz plastike, ko dežuje, nese dež skozi vhodna vrata, namesto prijetnih mehkih copat za enkratno uporabo dobiš na vhodu neke baje razkužene kao krokse, v savno greš po nekem ozkem pokritem zunanjem stopnišču, v klet. V njem je neko plastično drevo, z zaprašenim videzom, na bazenu pa lesen pokrov, z neko poliestersko prevleko. Kot pripravljeno za skupinskega. Savne so noter 3 in so kar v redu. Tuš je na sredi prostora, kar odkrit, brez zaščite in je po tuširanju okoli vse mokro. Noter je še jacuzzi, samo se v njem raje nisem namakala.

Lastnica pa se nekam čudno obnaša, pretirano je prijazna, obenem pa te gleda oprezno kot lisica in želi iz tebe izvleči čimveč informacij – kot kje delaš ipd. – ne vem, zakaj bi to kogarkoli v kakem welnesu zanimalo? Pa kam še drugam hodiš v savno v MB, pa malo pošimfa konkurenco, komaj sem se je rešila. Saj ne prideš tja chetat z zaposlenimi.

Jaz več ne grem.

pa ne hodi.
midva sva bila tam dvakrat in sva bila zadovoljna.

Pri njih sem kupila že kar nekaj darilnih bonov, za vse moje “zahtevne sorodnike”. Sama še njihove ponudbe nisem koristila, ker se zadnjo minuto spomnim, pa je že zasedeno, ko kličem.
Na veliko presenečenje, nikoli nobene negativne pripombe od sorodnikov. Vem, da sedaj vsi ti pridno hodijo tja in so kar redne stranke.

Glede na reklamo in vso nebeškost, ki jo slednja obljublja, je doživetje v Welness salonu za moj okus na ravni povprečja in nikakor ne noben prestiž. Ambient je sicer lep, a se vidi, da oprema ni vzdrževana. Bazen so spremenili v prostor za počitek, ki je res ogromen, medtem ko je poleg jakuzzi z vidnimi znaki obrabe in odtrganim filtrom, ki plava notri. Savni sta ok, hladna soba za ohlajanje pa je po temperaturi povsem identična ostalemu prostoru oz. ni zaznati nobene razlike in kot taka tudi ni efektivna. Termometri v savnah vsi nedelujoči. Na ženskem wc-ju le par cm toaletnega papirja, brez nastavljene nove rolice. Kar zadeva samopostrežni pult, je z ozirom na velike obljube o presenečenjih to res skopuška žalost. Vse je odmerjeno po komad na osebo. Imaš 2 ricola bonbončka, 2 cenena čokoladna bombona, 2 breskvi,… pa ne, da greš tja na malicat, ampak je smešno, da en cukrček iz eurospina imenuješ čokoladno presenečenje. Tudi tuš gel je cenen in extremno odišavljen, znamke Balea. Šefica ob prihodu za dobrodošlico pojasnjuje, kakšen strošek je zanjo, da mora vnaprej zagret savno. Ob prošnji po še eni rjuhi kaže vidno nejevoljo. Obutev, ki jo dobiš ob prihodu, nagravžna (plastični kroksi) in premajhna, ker je bila v št. 41 le en par. Pot v savno zanemarjena (umazane stopnice, umazana tla in vrata). Skratka, tole je daleč daleč od VIP.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close