Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Wellness analiza telesa

Wellness analiza telesa

Vsi, ki bi radi želeli izmeriti nekaj telesnih parametrov, s pomočjo katerih boste izvedeli, kako fit ste in kako mlado se počuti vaše telo, ste vabljeni, da izkoristite promocijski mesec wellnessa in opravite analizo brezplačno! 🙂
Vabljeni vsi, v katerih se skriva vsaj kanček radovednosti o tem, kako zdravo je vaše telo v resnici! 🙂

Nisi povedal, kdaj in kje.

Za uro se dogovori s posameznikom, sicer pa to poteka v Lj 🙂

Še dobro da si dal kontaktne podatke, sem že bil malo zmeden

Lahko mi napišete na 051419085 🙂

Nisi rekel niti kje je to, niti kdaj je, niti kdo si, niti nic!

Kaj bi ti zdaj rad od naivnega folka kasiral za neke meritve, cuj? Da te ne bodo zgrabili !

Zadeva je brezplačna! Kdor želi, naj napiše pod temo ali pa na številko 🙂 povedala sem, da je v Ljubljani, za termin se dogovarja pa z vsakim posebej 🙂 sem pa wellness trener, tako da se s tem ukvarjam..

tole mi smrdi na herbalife in podobne fore.

Herbalife daje možnost, da ljudje izvejo nekaj več o sebi, je pa stvar vsakega posameznika ali se za program odloči ali ne.. 🙂 Tako samo preveriš, kje si, ni pa nobenega pogoja, da bi moral po tem kupiti. Niti slucajno! 🙂

A je tako težko izpljunit, da pač prodajaš herbalife?

Bila par dni nazaj na takih meritvah. Sem dobila leteke, da menda izvajajo nek projekt v smislu zdravja. No ja, v resnici pa je bila prodaja nekih izdelkov, masažnih apratov in podobnih zadev. Najprej ti izmerijo te zadeve. Vpišejo podatke, ko želiš podatke imeti zase pa ti jih ne dajo. Ti pa na veliko predavajo o njihovih čudodelnih napravah, ki so menda zelo poceni. To pomeni recimo 300 € za masažni apratek v obliki blazine.

Tudi herbalifovci so podobni. Prideš, predavanja na polno. Ponujajo neke čudežne napikte, seveda ne omenijo, da je to herbalife.

Stran od takih. Take analize dela recimo Senlabor. Daš 3€ pa ti ne težijo kaj vse moraš kupit, da boš zdrav. Tako, da, če vam ni do tega, da vam sicer zmerijo zastonj, mapak potem uro ali dve težijo kaj bi bilo pametno kupit. Raje dajte 3€ pa boste dobili analizo in ne boste poslušali teženja. Boste takoj gotovi. Pa podatke analize bodo dali vam, jih ne bodo oni zadržali.

Sem bila v Sanolaborju in pri herbalaifu na teh analizah. Slednji so res ponujali ampak ne tezili in sitnarili da kupim izdelke. Med tem pa ko pa Sanolabr…..zaposlena mi je ponujala en kul stvari ki kao pomagajo od najdrazjih do majcenejsih in akcij. Tako da…..

Sem bila v Sanolaborju in pri herbalaifu na teh analizah. Slednji so res ponujali ampak ne tezili in sitnarili da kupim izdelke. Med tem pa ko pa Sanolabr…..zaposlena mi je ponujala en kul stvari ki kao pomagajo od najdrazjih do majcenejsih in akcij. Tako da…..[/quote]

Meni ni prav nič ponujala v Saanolaborju. Pa predvsem mi je dala podatke, ki jih je izmerila meni. Tako, da sem dobila podatke. Ni jih zase shranila.

Pri tisti firmi SKCompany so mi zatežili na polno, več kot uro. Napisala je podatke o meritvah v obrazec, ki sem ga potem želela s sabo nesti ali vsaj pofotkati pa ga ni dala. Več kot uro časa pa nisem dobila podatkov napisanih. Le zakaj so rabili moje podatke?

HL, tudi tu sem dobila brezplačno meritev, ampak sem morala dve uri biti na predavanju. Užaljeni so bili, ker nisem hotela spit nekega čaja. Podatkov meritev tudi nisem dobila, ker bi jih dobila, ko bi naslednjič prišla in plačala njihov program.

Še v enem zdravilišču sem bila na analizi. Plačala 5€, zmerili, dali izpisek in čav. Niso zadržali zase, ni bilo treba poslušat dolgih predavanj o čudovitih izdelkih.

Ja HL preparati.Čudeži,..

Ja shujšajo,hmmm,ampak kako?Z drisko?Ogromno ljudi je alergičnih na sojo,pa tega ne vejo.

Drugače so sojini izdelki zato zelo dragi,ker ogromno denarja in predelave gre,da dobiš izvleček soje.Soja pa je tudi nasplošno znana kot manj kvalitetna beljakovina.

Vsaka stvar ima stranske učinke,ljudje smo alergični na stavri za katere sploh ne vemo,ampak vi HLjevci pa da je HL brez stranskih učinkov in najbolj zdrav preparat na svetu.Tudi sestavin vseh ni zapisanih in zato se po trgovinah ne more prodajati.

V čem je razlika pitje HLja ali pravilen način prehranjevanja?Pravilen način prehranjevanja zmaga.Ker vse ješ oziroma prejemaš kalorije glede na lastno potrebo in dnevnih aktivnosti.

Kaj pa HL?

Zajtrk vseeno +HL

Malica HL

Kosilo vseeno +HL

ITD.

Nikjer pa ne dobim informacije koliko kalorij na dan zaužijem od wellnes setovalcev z HL prirpavki.

Pa ne mi reč da se ne gre za denar,ker se ti gre za zaslužek.In glede HLja bi vsak posameznik moral zapravit okoli 400 eurov na mesec za tako imenovano kakovostno življenje oziroma kemični pripravki v prahu.Za 400 eurov na mesec,mi kot 4 članska družina se prehranjujemo koliko se da zdravo,še sadje in zelenjavo uživamo vsak dan.Pa ne mi reč,da je sadje in zelenjava nekakovostna,ker jo sami pridelujemo koliko se da in to brez škropiv,pa tudi ko čez zimo kupujemo je vseeno boljša kot pa neki tovarniški praški.Kemija je tisto kar uničuje naše telo in jetra.

In vem vse to ker sem bil na taki analizi in kot sem že opisal,bi po tistem aparatu moral biti danes že popkopan,saj sem spadal pod rizično ogroženo skupino.Welnes analiza je trajala manj kot minuto,ostalo je bilo predavanje kako HL rešuje življenja,kako obogatiš,…To je tak larifari kot tisti indeks z težo in višino in po tistem vsak bodybilder je “mrtva oseba” XD.In tam pred leti se mi je najbolj zamerilo ko sem zamenjal 3 fitnes centre samo zato,da so kao “kvazi” osebni trenerji mi ponujali uspešne rezultate z HL in bili dobesedno vsiljivi.Celo žaljiva sporočila sem začel dobivat,da raje čakam smrt,kot pa da bi si v 3 mesecih uredil zdravje,kljub temu da sme bil zdrav,ampak aparat me je vstavil v rizično skupino ogroćenega zdravja.Po tistm paratu ima jaz pritisk 220/100 ker takaj oseba ne more imeti normalnega,pa da sem ziher diabetik,pa nevem kaj.Celo na čudeže da ozdravi diabetes,pa raka,pa dializne bolnike,… je res smešno.Najdeš pa še tule komentarje pa tudi drugje kako so ljudje zbolevali z HL,zaradi slabe podučenosti o soji in koliko je alergena.Pa koliko se spomnim,da je en driskal,in driskal,pa mu je takozvani welnes svetovalec rekel,da se telo čisti.Ja pristal je na infekcijski,ker je zbolel in bil elektrolitsko čist uničen.Pol je zvedel,da je alergičen na sojo.Pa tudi sem bra tule komentarje kako je nekdo pisal,da dela v ambulanti in ljudem ko so svetovali z prenehanjem HLja,da se jim je zdravje samo od sebe popravilo.Teh komentarjev najdeš malo morje vseposvod.

In HL svetovalci ne zavajat ljudi tule z welnes analizo,ker pojma nimaš kaj sploh je.

Tile aparati in preparati,pa je samo škoda denarja.Prvič,ker so naviti,saj če oseba ima večji index telesne mase mora po vašem zaužit ogromne količine na dan HL,kar pomeni več denarja.

In zamerite se mi s takimi skritimi zavajanji,ampak kot si opazil,ljudje vas prepoznajo po :Welnes analizi in welnes svetovalcih,kar pa sploh niste.

Pravi welnes svetovalec mi brez aparata za ceno kakih 200 evrov (analize BMR,DM,TEF,PAL,WHR,DXA,BIA,FFM,…),še naredi podkožne meritve po celem telesu,kot so nas včasih v osnovni šoli sam na roki,ampak on po celem telesu in s temi meritvami naredi do 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} natančno (ker naprimer težo organov,možgan,… se ne da natančno stehtat) analizo mojega telesa,za kar porabi kako uro,s tem da rezultate dobim naslednji dan,ko izračuna koliko kalorij približno porabim na moje dnevne aktivnosti,za kar sem mu povedal,kako preživljam dneve.Koliko kalorij porabi srce,spanje,mirovanje,ko gledam TV,ko telovadim,…In na osnovi tega,mi lahko tudi naredi kalorično pokritost za te dneve.

Je razlika a ne?In drugič napišite da ste predstavniki HLja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close