Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija web camera+slušalke canyon

web camera+slušalke canyon

Pozdravljeni!

Mene pa zanima, kje bi lahko bila težava, da preko skypa ne morem zagnat kamere?je vredu inštalirana in vse, le ko kliknem ”start my video” mi javi neki error.Sicer ko jo zaženem se meni odpre polje in se vidim not, ampak tisti, ki je pa na drugi strani pa ne vidi nič.Imam pa tudi težave s slušalkami, ki so bile zraven v paketu..enostavno škripa v njih, ko s kom govorim, včasih tudi lomi moj glas..in če jih imam zelo naglas (oz. dam mikrofonček bolj na glas,ki je zraven) slišim samo sebe kako govorim.Onega na drugi strani pa slišim vredu.Sem danes ravno vse skupaj nesla nazaj v Big Bang (imam to že drugi zamenjan paket, ki je skoraj nov), pa mi je tam rekel, da če jaz druge slišim in vidim, pol je na drugi strani nekaj narobe, ali pa kabelski internet šepa. Tudi tega sem preverila, pa je dovolj dober.Se je komu dogajalo mogoče kaj podobnega?Res bom hvaležna za kakšen koli nasvet, ker me že pošteno jezi. V končni fazi ni nobena umetnost zagnat kamere in slušalk, ker sem to vedno počela, ampak sedaj pa že lep čas ne gre.Je mogoče možno, da ne gre, ker imam inštalirano najnovejšo različico skypa?čeprav pomoje to nebi smelo igrat vloge, ali pač?
Plus tega imam še eno dodatno vprašanje:Imam inštaliran Msn 8.0, pa mi vedno, ko želim zagnat kamero napiše: Nastavitve videa in zvoka trenutno niso možne..kaj to pomeni?

Za odgovore se vam že vnaprej lepo zahvaljujem.

lp, mikimiska

Če ti tudi MSN nagaja, imaš nekaj narobe nastavljeno. Si vezana neposredno na kabelski modem, ali imaš vmes morda še kakšen router? Včas ponagaja zaradi zaprtih portov na routerju. Tudi softverski požarni zid mora biti pravilno konfiguriran.
Še najbolje se obnese mini Trustova slušalka (za eno uho), mikrofon pa ima že kamera sama.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close