WC železniška postaja Ljubljana – vse počečkano
Tole poleg balkanizma v SVN
Super film. Pa še David Bowie je v njem 🙂
Stranišča so bila od vedno privlačen prostor za grafite, razne napise, izražanje misli in druge čačkarije. Se strinjam z mojim predhodnikom, da je to še najmanjši problem. In prepričana sem, da si večina turistov zaradi tega o Sloveniji ne misli nič slabega. Hujša je slaba higiena, pa je včasih dovolj en sam uporabnik.
Hm… Glede na to kako je res vse umazano, in po tleh in wc.. Vse polulano ali pa še kaj hujšega, je res zanimivo, da tebe napisi motijo. Jaz grem samo, če je reees res nuja…in od tega gravža nimam niti najmanjšega zanimanja, gledat kaj piše hehe bol najti wc, ki je vsaj tolk približno čisto in suho, da nekak lahko opravim svoje.
Mene je bolj sram vlakov SŽ, ki se vozijo po Sloveniji. Vse pografitirano, zadnjič me je en Švicar (sodelavec) spraševal, kaj to vozi po železnici, ko je enega videl. Najprej je mislil, da je muzejski vlak, k se je gomulka pripeljala, potem jo je videl še od strani vso pografitirano, ga je skor kap. Je bil vljudno tiho, pa se mu sam razložil, kako potekajo balkanska posla tule pri nas. SŽ je lep primer.
Forum je zaprt za komentiranje.