Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek WC železniška postaja Ljubljana – vse počečkano

WC železniška postaja Ljubljana – vse počečkano

Danes sem po dolgem času morala lulat in sem šla tja.

Skoraj bi me kap!

Vse stene so počečkane z raznimi izreki, osvajanji, tel. št. katera išče katero …grozno.

Pa kdo to čečka?

Kaj si mislijo turisti?

Hahahahahaha jupol vzemi in vse prebeli, če te moti.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

Tole poleg balkanizma v SVN

dostii tega ravno turisti tam pustijo.

Nič. Vsaj večina ni prvič pomolila nosu iz svoje idilične gorske vasice.

“Počečkano” je tam še najmanjši problem….

Ali hočeš dobro stati, moraš roke na kolena dati!

,…………srati

Tisti skreti so VEDNO tako zapacani in smrdeči, da se ne da niti noter vstopit. Res je, kultura potnikov, pijančkov in narkičev, ki tam dežurajo, je na psu. Ampak taisti folk je prisoten tudi v drugih državah na postajah, pa so tam WCji vseeno urejeni in spucani.

Jaz grem tja na WC odtočit, ne napisov gledat!

Turisti itak ničesar ne razumejo. Kaj si mislijo je pa njihov problem. Pejt mal v Indijo na počitnice, boš s ščurki spala, če boš hotela šparat pri hotelih…

Na vseh postajah zoo je isto sranje. Saj bi Stigma prebelila, a nima časa, mora špunte delit.

ZOO? A je tam zraven živalski vrt?

Je ja , poglej si film We kids from zoo station, kasno je tm sranje blo na postajah ( droga prostitucija) v 80ih

Super film. Pa še David Bowie je v njem 🙂

Stranišča so bila od vedno privlačen prostor za grafite, razne napise, izražanje misli in druge čačkarije. Se strinjam z mojim predhodnikom, da je to še najmanjši problem. In prepričana sem, da si večina turistov zaradi tega o Sloveniji ne misli nič slabega. Hujša je slaba higiena, pa je včasih dovolj en sam uporabnik.

Teli wcji na glavni so Grozni kot slisim od drugim, sama se se nism upala it notri , grem vedno sam mim . Baje da so notri narkomani ki se prostituirajo, zadevajo( bil je tudi en video o tem na 24.ur inspektor.)

Hm… Glede na to kako je res vse umazano, in po tleh in wc.. Vse polulano ali pa še kaj hujšega, je res zanimivo, da tebe napisi motijo. Jaz grem samo, če je reees res nuja…in od tega gravža nimam niti najmanjšega zanimanja, gledat kaj piše hehe bol najti wc, ki je vsaj tolk približno čisto in suho, da nekak lahko opravim svoje.

Mene je bolj sram vlakov SŽ, ki se vozijo po Sloveniji. Vse pografitirano, zadnjič me je en Švicar (sodelavec) spraševal, kaj to vozi po železnici, ko je enega videl. Najprej je mislil, da je muzejski vlak, k se je gomulka pripeljala, potem jo je videl še od strani vso pografitirano, ga je skor kap. Je bil vljudno tiho, pa se mu sam razložil, kako potekajo balkanska posla tule pri nas. SŽ je lep primer.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close