Je važno, kakšen je?
Hofer ali Lidl – 4 slojni. Mi je boljši in debelejši od 4 slojne Zewe. Pred nekaj leti so očitno v Hoferju zamenjali dobavitelja papirja, ker je od takrat občutno drugačen (slabši). Ampak tistih 2 slojnih pa tudi pod razno ne bi kupila. Saj se strga že, ko se brišeš…
Doma uporabljamo tudi vlažne robčke, če je treba. V wc pa jih ne mečemo (greznica).
Urška303, 20.04.2022 ob 17:36
Izdeluje ga Tosama
Mi imamo samo še to, nobenih mokrih robčkov. Imamo pa Violeto, imajo zraven wc papirja v sparu.
Otroka imata otroško varianto, ki je skor čist brez dišav, midva pa ta drugo, neka rumena roža je gor.
Palomin men osebno ne odgovarja, malo mi smrdi.
HanaDU, 20.04.2022 ob 06:04
Upam, da ni čudno vprašanje….Se spomnite dve leti nazaj na začetku kovida, ko je zmanjkalo wc papirja po trgovinah…zdaj pa vprašanje-a je komu pomembno kakšen papir uporablja?
Mi smo recimo takrat začeli uporabljat tudi vlažnega, pa ne baby robčke, prav papir, ker je v enem trenutku v naši trgovini zmanjkalo navadnega.
Zadnjič debatiramo na velikonočni ponedeljek vsa familja in je enim res vseeno.
Ja, meni je – pomembno, da ne padem na “potrošniško cako” obiranja že pri skret papirju.
najboljši mi je un iz Lidliča, recikliran, 8 rolc za 1, 69 EUR ( da mi naute spet vsega pokupli – pred prazniki je bilo vse spraznjeno za ta skret papir)…..
Ker ti nikakor ne razpade že v roki, ko je moker in prst ven ne pogleda pri brisanju anusa kot pri kakšnem tamehkem in dovolj so 2-3 listki.
Ni šans, da kupujem naparfumiranega, beljenega s klorom, mehkega za 2-3x več cene na eno rolco- ne rabim mehkega – trdega mam rada – vedno 🙂
Gor pa velikokrat kar našrpicam še razredčeno rastopinointimnega mila in naravnega eteričnega olja in dobim še “moker papir” ( ne kujpujem več mokrih robčkov in mokrega skret papirja) in si še “umijem” po veliki potrebi tako, če nisem ravno na gornjem sekretu, kjer je še bide zraven- dve opravili z enim papirjem 🙂
Kateri je res dober?, 20.04.2022 ob 14:34
Kateri moker oz vlažem wc papir uporabljate? Kateri je res ok in ga priporočate?
Nobenga več – ker maši kanalizacijo in čistilne naprave, pa še drag je.
Če nimaš bideja, kar je najboljša rešitev za umit anus in ostale intimne predele po potrebah, potem si kot odrasli znamo pomagat še drugače – se znajdemo in sami naredimo “moker papir” sproti:
V prazno dozirko od tekočega mila narediš razstopino tekočega intimnega ali pač drugega mila z vodo v razmerju 1(mila) :3(vode), dodaš lahko še kot naravni “dezinficiens” par špljukov 3% vodikovega peroksida ( se uporablja v medicini in veterini v tej koncentraciji bajdevej še vedno 3% peroksid za čiščenje in spiranje tudi ran bakterij in onesnaženja in je popolnoma neškodljiv za člov. organizem) in si sam narediš moker skret papir sproti, ko našpricaš na suh skret papir.
mipatako, 20.04.2022 ob 08:29
Ampak voda in milo nista na voljo v službi, letalu, na poti.
Vedno imam malo pakungo intimnih robčkov. Doma smo imeli vedno mokre robčke, še ko sta bila sinova mlajša. Enkrat sta mi zamašila wc, od takrat nič več. Včasih je imela paloma mokre, zdaj vzamem od violete navaden toaletni papir in mokrega.
GLede na to , kolikokrat se “userješ na leto na letalu v primerjavi z doma in v službi… Well…. 🙂
Ja, za takrat imaš pač intimne robce, najboljši so uni z bazičnim phjem ( imaš posebne intimne – ala Always wipes To Go, , ipd) in moker papir – to je nekje 10x na leto na avonu, vsaj zame – niente v primerjavi s tistimo “doma ali v službi”…

Drugače pa: hotel & doma& CO. dobri bide, voda milo – kakšno pacanje le s temi mokrimi robci doma in mokrim skret papirjem – voda in milo; najbolj higiensko in čisto, po veliki ali pa mali potrebi.
asistentka318, 20.04.2022 ob 17:56
Meni pa ta moker wc papir ni všeč, pa sem ga kupila že povsod od vseh znamk, ravno zaradi tega, ker je razgradljiv, ne vem en tak čuden filing imam. Edin tega violeta nisem še probala.
dej raje otroške robce potem poizkusi, so manj pacljivi, smrdljivi in prijatni za uporabo- so tudi taki , ki jih lahko v skret vržeš ( kao ekološko)
Imajo spodnje v Millerju:

te Kandoo imajo tudi pri nas v Mullerju:

yram, 20.04.2022 ob 08:41
Res je, vcasih bideja ni, za takrat je mokri papir super dokler nimas prve moznosti za umit se. Mi sicer imamo v firmi 2 wc locena, ki imata tudi bide v istem prostoru in umivalnik. Eden je posebi za zenske, namenjen za tiste dni v mesecu. To sem jaz vstrajala, da imajo zenske svoj prostor. Na razpolago so tud tamponi, vlozki in intimno milo. Ampak zenske vecinoma kar svoje prinesejo in dajo v omarico. Moski v ta wc nimajo vstopa. Vsaka firma bi morala imeti skret z bidejem. Nismo v srednjem veku. V sluzbi ljudje prezivijo 8ur.
Bravo – ja, bide je ne glede na versko pripadnost, zakon.
Ne samo v muslimanskih državah – alipa dodatna tuš ročka. Tako je v npr. v ZAE na stranišču v javnosti, nakupovalno središče 8 ALias naša Aleja, al pa Supernova):

![]()
Hoferjev 4-slojni mi je top. Brez vonja ali druge kemije (vsaj mislim), ravno pravšnje trdote. Kje na poti sem kdaj uporabila mokre otroške robčke, doma pa se po veliki potrebi stuširam. V službi imamo pa nek mehek, nežen papir, ki ga samo pogledaš in se strga.
Se mi zdi pa odlična ideja, da je ponekod poskrbljeno tudi za žensko higieno.
campari, 20.04.2022 ob 22:09
tudi v Euro Spinu nimajo slabega toaletnega papirja. Jaz večkrat kupim tistega kjer je 6 rolic v paketu.
Ja, SoftDream- tale je tudi zelo dober – sicer 12 rolc, ko je v akciji ( malo manj kot 0,18 EUR na rolco, ko je v akciji 2, 15 EUR), se ga splača nazalogirat:

Forum je zaprt za komentiranje.