Je važno, kakšen je?
Upam, da ni čudno vprašanje….Se spomnite dve leti nazaj na začetku kovida, ko je zmanjkalo wc papirja po trgovinah…zdaj pa vprašanje-a je komu pomembno kakšen papir uporablja?
Mi smo recimo takrat začeli uporabljat tudi vlažnega, pa ne baby robčke, prav papir, ker je v enem trenutku v naši trgovini zmanjkalo navadnega.
Zadnjič debatiramo na velikonočni ponedeljek vsa familja in je enim res vseeno.
v naših trgovinah tule ni bilo pomanjkanja skret papirja, sem vedno dobila točno tistega, ki ga že tak in tak kupujem. Meni je važno, vsaj dokler še imam na izbiro, kakšen je. Ne maram odišavljenih pobarvanih, grobih.. tako vzamem nebarvanega neodišavljenega mehkega 4 slojnega, včasih 3 slojnega če ni 4 slojnega. pri higieni nikdar ne šparam!
Ampak voda in milo nista na voljo v službi, letalu, na poti.
Vedno imam malo pakungo intimnih robčkov. Doma smo imeli vedno mokre robčke, še ko sta bila sinova mlajša. Enkrat sta mi zamašila wc, od takrat nič več. Včasih je imela paloma mokre, zdaj vzamem od violete navaden toaletni papir in mokrega.
umivanjejevažno, 20.04.2022 ob 08:32
Zartrose, se popolnoma strinjam…ali pa bide. Ampka ko sem v službi, vedno moker wc papir.
okej, služba.. sicer sem tko naštelana da opravim že zjutraj doma, tako da služba še ni imela prilike. ampak nikol ne veš.. robčke mam pa zaradi menstruacije v omarci, torbici..
mipatako, 20.04.2022 ob 08:29
Ampak voda in milo nista na voljo v službi, letalu, na poti.
Vedno imam malo pakungo intimnih robčkov. Doma smo imeli vedno mokre robčke, še ko sta bila sinova mlajša. Enkrat sta mi zamašila wc, od takrat nič več. Včasih je imela paloma mokre, zdaj vzamem od violete navaden toaletni papir in mokrega.
Res je, vcasih bideja ni, za takrat je mokri papir super dokler nimas prve moznosti za umit se. Mi sicer imamo v firmi 2 wc locena, ki imata tudi bide v istem prostoru in umivalnik. Eden je posebi za zenske, namenjen za tiste dni v mesecu. To sem jaz vstrajala, da imajo zenske svoj prostor. Na razpolago so tud tamponi, vlozki in intimno milo. Ampak zenske vecinoma kar svoje prinesejo in dajo v omarico. Moski v ta wc nimajo vstopa. Vsaka firma bi morala imeti skret z bidejem. Nismo v srednjem veku. V sluzbi ljudje prezivijo 8ur.
No, v naši družini pa delamo tako, vedno kupim bel, neodišavljen toaletni papir, tiste dišave povzročajo vnetja.
Prej sem vedno kupovala Palomo, pa me je zelo razočarala, ker ga zmanjka hitreje kot katerega drugega. nimam preferenc, kupujem kjer pač sem, kolobarim pa med hoferjevim, lidlovim in v sparu violeto. Ne vem zakaj vedno raje kupim tega, kot sparovo znamko lovly ali nekaj podobnega. Violeta se mi je izkazala dobra tudi za čistilo za steklo, boljše kot ajax.
Forum je zaprt za komentiranje.