Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Je važno, kakšen je?

Je važno, kakšen je?

Seveda bide.

Papir večslojen, neodišavljen in kvaliteten, da se ne strga ob nepravem trenutku.

Najpomembnejša je skrb za prebavo, ki se začne s pravilnim hranjenjem, zadostno rekreacijo in jogijsko vajo agnisar kriyo ter drugimi vajami. Prebava je optimalna, ko ostane wc papir po brisanju čist.

Vedet morate, da se tudi v wc papirju najde kakšna bakterija, pred leti so našli E.coli, plesen, bakterije, zato ni tako neumno vprašanej avtorja te teme… Izbirajte takega iz čiste celuloze.

Tako je…na skret papirju je svašta…ni vseeno kaj kupiš. Mokri robčki so pa res za nujne primere…ne vem kako eni skos dojenčkom tako brišejo ritke.

Tudi meni je pomembno kakšen je. Sedaj imamo Paloma, 3 delni, pa je tako tanek, da  ni za nikamor. Ga ogromno porabimo.

Parfumiram papir res lahko povzroči glivična vnetja pri ženskah..Če že, raje vlažen wc papir.

Kaj pa govorice, da ta vlažni papir hemeroide povzroča? Govorica ima sigurno nek temelj.

Mokrega Teta Violeta wc papirja še nisem uočila v trgovini. Moram preizkusiti, ker mi je redko kater dober. Po čem se ta razlikuje od drugih?

Dišave, ki so v toaletnih papirjih, kaj to je zdravo?

Odgovor na objavo uporabnika
Papirčica, 20.04.2022 ob 10:02

Dišave, ki so v toaletnih papirjih, kaj to je zdravo?

seveda da ni ok odišavljen wc papir…ampak vem,d a eni imajo p arolico odišavljeno in ne papirja…kar je pa ok.

mi imamo tudi iz Hoferja, 4 slojni, v času ženskih težav pa uporabljam važilnega – ampak je treba pazit, kakšen je oz biorazgraadljiv. Smo že imeli pucanje kanalizacije, ker se je zaradi slabega padca vse zafilalo.

Anonimno 8190, 20.04.2022 ob 08:54

No, v naši družini pa delamo tako, vedno kupim bel, neodišavljen toaletni papir, tiste dišave povzročajo vnetja.

Prej sem vedno kupovala Palomo, pa me je zelo razočarala, ker ga zmanjka hitreje kot katerega drugega. nimam preferenc, kupujem kjer pač sem, kolobarim pa med hoferjevim, lidlovim in v sparu violeto. Ne vem zakaj vedno raje kupim tega, kot sparovo znamko lovly ali nekaj podobnega. Violeta se mi je izkazala dobra tudi za čistilo za steklo, boljše kot ajax.

violeta ima tudi za posodo cet najboljši. Vsaj meni.

Anonimno 2993, 20.04.2022 ob 09:54

Tako je…na skret papirju je svašta…ni vseeno kaj kupiš. Mokri robčki so pa res za nujne primere…ne vem kako eni skos dojenčkom tako brišejo ritke.

ja res ni primerno dojenčkove ritke s temi robčki.. jaz sem svojega z vodo in vatnimi baby blazinicami umila pri vsakem preoblačenju (kar pogosto) obrisala nežno do suhega in namazala z bepanten mazilom. Nikoli nobenega vnetja, nič pleničnih izpuščajev. Nekateri revčki so pa prav bogi, ampak to je zgolj pomanjkanje higiene oz šparanje na higieni in pa tudi lenoba pri nekaterih. Fak, otročka pustit v eni plenici večino dneva, polulan parkrat, pokaka.. nedopustno!

Isto se je zgodilo pr naši teti. Je uprabljala tiste stare rjavi lističe pa vlažilne ropčke, ki so bolj priročni in higienski, jih upoirabljam tudi jazl. Samo poverte, če so biorazgradljivi, drgač boste mel Snago letno na obisku za pucanje kanalizacije.

Zartrose izven profila, 20.04.2022 ob 10:25

ja res ni primerno dojenčkove ritke s temi robčki.. jaz sem svojega z vodo in vatnimi baby blazinicami umila pri vsakem preoblačenju (kar pogosto) obrisala nežno do suhega in namazala z bepanten mazilom. Nikoli nobenega vnetja, nič pleničnih izpuščajev. Nekateri revčki so pa prav bogi, ampak to je zgolj pomanjkanje higiene oz šparanje na higieni in pa tudi lenoba pri nekaterih. Fak, otročka pustit v eni plenici večino dneva, polulan parkrat, pokaka.. nedopustno!

Podpišem. Enako sem delala, sej so bli Nivea robčki, ampak tisto mi je pa še danes groza kupit. Svakinja ima dojenčka in ima vedno vlažen toaletni papir, ne uporablja robčkov, ker je enkrat mali dobil grozno vnetje. pa še nek sprejček uporablja, ki ni namenjen le dojenčkom…da ga daš na wc papir in obrišeš… da nekako nadomesti vodo…mišljeno za na pot itd…

Ja, tudi wc papir in robčki so znanost. Pazit, da papir ni beljen in odišavljen.

En papir se res hitro strga, še predno ga ven potegneš, to opažam v kakšnih lokalih. Zadnjič smo bili pa v eni restavraciji in so imeli za moje pojme top zrihtano za ženske… Vložki, tamponi, vlažen toaletni papir, deodorant…vse v toaletnih prostorih. Priznam, da sem prvič probala ta vlažen papir, pa ni slaba zadeva.

Doma imamo klasičen wc paper + vsi uporabljamo bide. Če kam gremo pa je vlažen papir must have, sploh si ne predstavljam da ga ne bi uporabljali. Včasih smo imeli za to otroške robčke ampak je ful bolj zdrav, sploh za ženske ki smo bolj občutljive…

Mi mamo 4 slojni papir in še mokrega. To sem vidla pri tašči in mi je šlo blazno na živce zakaj nima robčkov, zdaj vem zakaj ne…je moker wc papir veliko boljši.

Mi samo navaden wc papir, poiščem ob naslednjem nakupu mokrega.

šeenataka761, 20.04.2022 ob 10:31

Podpišem. Enako sem delala, sej so bli Nivea robčki, ampak tisto mi je pa še danes groza kupit. Svakinja ima dojenčka in ima vedno vlažen toaletni papir, ne uporablja robčkov, ker je enkrat mali dobil grozno vnetje. pa še nek sprejček uporablja, ki ni namenjen le dojenčkom…da ga daš na wc papir in obrišeš… da nekako nadomesti vodo…mišljeno za na pot itd…

Ja, tudi wc papir in robčki so znanost. Pazit, da papir ni beljen in odišavljen.

A ni pol bolj enostavno, ekološko in zdravo kar vodo naliti v sprejček, ne pa kupovat “en sprejček, ki nadomesti vodo”?

Wc papir pri nas je ponavadi Lovely zelen. 4-slojnega ne maram, ker se mi zdi, kot da bi si s kartonom rit brisala, je predebel. Rada imam papirje, ki se v vodi hitro razpustijo. Za otroške ritke so v uporabi kopalne rokavičke.

Verjetno je najboljš Violeta. Mislim WC papir z odtisnjenimi slikami Violete Tomić.

Mi kupujemo navadnega, važno nam je da ni pretanek in pregrob. Po potrebi vlažilne robčke. Pogledam v trgovini še za vlažnega…

. https://youtu.be/-NQbOlchtJQ

Od drugega tedna dalje boste lahko kupili toaletni papir (5 slojni) z fotografijam vlade  J. J. in njenimi ministri.

Jaz kupujem od Violete, mora biti pa nujno brez dišav. Mi s papirjem ne šparamo. Pa v Mercatorju je velikokrat akcija za Violeto. 🙂 Ne vem, sem se kar navadila na tegale….

V službi imamo peno za brisanje riti. Doma bide. Papir je ta mehek, naročam po 12 rol online.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close