Je važno, kakšen je?
Anonimno 8190, 20.04.2022 ob 08:54
No, v naši družini pa delamo tako, vedno kupim bel, neodišavljen toaletni papir, tiste dišave povzročajo vnetja.
Prej sem vedno kupovala Palomo, pa me je zelo razočarala, ker ga zmanjka hitreje kot katerega drugega. nimam preferenc, kupujem kjer pač sem, kolobarim pa med hoferjevim, lidlovim in v sparu violeto. Ne vem zakaj vedno raje kupim tega, kot sparovo znamko lovly ali nekaj podobnega. Violeta se mi je izkazala dobra tudi za čistilo za steklo, boljše kot ajax.
violeta ima tudi za posodo cet najboljši. Vsaj meni.
Anonimno 2993, 20.04.2022 ob 09:54
Tako je…na skret papirju je svašta…ni vseeno kaj kupiš. Mokri robčki so pa res za nujne primere…ne vem kako eni skos dojenčkom tako brišejo ritke.
ja res ni primerno dojenčkove ritke s temi robčki.. jaz sem svojega z vodo in vatnimi baby blazinicami umila pri vsakem preoblačenju (kar pogosto) obrisala nežno do suhega in namazala z bepanten mazilom. Nikoli nobenega vnetja, nič pleničnih izpuščajev. Nekateri revčki so pa prav bogi, ampak to je zgolj pomanjkanje higiene oz šparanje na higieni in pa tudi lenoba pri nekaterih. Fak, otročka pustit v eni plenici večino dneva, polulan parkrat, pokaka.. nedopustno!
Zartrose izven profila, 20.04.2022 ob 10:25
ja res ni primerno dojenčkove ritke s temi robčki.. jaz sem svojega z vodo in vatnimi baby blazinicami umila pri vsakem preoblačenju (kar pogosto) obrisala nežno do suhega in namazala z bepanten mazilom. Nikoli nobenega vnetja, nič pleničnih izpuščajev. Nekateri revčki so pa prav bogi, ampak to je zgolj pomanjkanje higiene oz šparanje na higieni in pa tudi lenoba pri nekaterih. Fak, otročka pustit v eni plenici večino dneva, polulan parkrat, pokaka.. nedopustno!
Podpišem. Enako sem delala, sej so bli Nivea robčki, ampak tisto mi je pa še danes groza kupit. Svakinja ima dojenčka in ima vedno vlažen toaletni papir, ne uporablja robčkov, ker je enkrat mali dobil grozno vnetje. pa še nek sprejček uporablja, ki ni namenjen le dojenčkom…da ga daš na wc papir in obrišeš… da nekako nadomesti vodo…mišljeno za na pot itd…
Ja, tudi wc papir in robčki so znanost. Pazit, da papir ni beljen in odišavljen.
En papir se res hitro strga, še predno ga ven potegneš, to opažam v kakšnih lokalih. Zadnjič smo bili pa v eni restavraciji in so imeli za moje pojme top zrihtano za ženske… Vložki, tamponi, vlažen toaletni papir, deodorant…vse v toaletnih prostorih. Priznam, da sem prvič probala ta vlažen papir, pa ni slaba zadeva.
šeenataka761, 20.04.2022 ob 10:31
Podpišem. Enako sem delala, sej so bli Nivea robčki, ampak tisto mi je pa še danes groza kupit. Svakinja ima dojenčka in ima vedno vlažen toaletni papir, ne uporablja robčkov, ker je enkrat mali dobil grozno vnetje. pa še nek sprejček uporablja, ki ni namenjen le dojenčkom…da ga daš na wc papir in obrišeš… da nekako nadomesti vodo…mišljeno za na pot itd…
Ja, tudi wc papir in robčki so znanost. Pazit, da papir ni beljen in odišavljen.
A ni pol bolj enostavno, ekološko in zdravo kar vodo naliti v sprejček, ne pa kupovat “en sprejček, ki nadomesti vodo”?
Wc papir pri nas je ponavadi Lovely zelen. 4-slojnega ne maram, ker se mi zdi, kot da bi si s kartonom rit brisala, je predebel. Rada imam papirje, ki se v vodi hitro razpustijo. Za otroške ritke so v uporabi kopalne rokavičke.
Forum je zaprt za komentiranje.